slender Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 θελω να παρω ενα πικαπ για να παιζω βινυλια αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα ζηταω τα φωτα οσων γνωριζουν. καταρχας μου ειπαν οτι τα πικαπ με ενσωματομενα ηχεια εχουν αθλια ποιοτητα και δεν αξιζουν οποτε να αγορασω πικαπ, (προ+)ενισχυτης και ηχεια..μου φάνηκε καλη ιδεα μιας και θα ηθελα να αρχισω να στήνω ενα μικρο ηχοσυστημα,δεν θελω ομως να ανεβω πανω απο 300 ευρω γι αυτο και πηρα προσφορες απο δυο καταστηματα για το ολο πακετο και θα ηθελα τι γνωμη σας ή αν εχετε να μου προτείνετε κατι αλλο λοιπον οι προσφορες ειναι οι εξής: 1.πικαπ denon dp-29, koda ηχεια και ενισχυτης koda 1300 - συνολο 250 ευρω 2. πικαπ konig,ενισχυτης koda av-1300,ηχεια koda kf 225s και προενισχυτης hq phono pre-amplifier - συνολο 220 ευρω τα γραφω οπως μου τα γραψανε αν σε καποιο χρειαζεται διευκρινση πειτε μου να το εντοπισω στο internet γιατι τα θυμαμαι και οπτικα απ οτι καταλαβα στη πρωτη ο ενισχυτης εχει ενσωματωμενο τον προενισχυτη(αυτο ειναι καλο ή κακο ..αυτα
censOred Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου, εγώ δεν ξέρω από πικαπ εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ ως επι το πλειστον, ΑΛΛΑ προτείνω να ρίξεις μια ματια σε αυτό εδώ το ποστ στο rocking.gr,οπου έχω δει ασχολούνται αρκετοί με βινύλια,πικαπ και να ρωτήσεις εκει ό,τι θελεις! Το βρίσκω πολύ πιο πιθανό να πάρεις καμια απαντηση στο ροκινγκ.
buzzad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τα λεφτα ειναι παρα πολυ λιγα...!!Μην κανεις αγορα, μαζεψε και αλλα και υστερα...!!
wizzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 @slender: υπάρχουν αντίστοιχα θέματα εδώ και εδώ. Ρίξε μια ματιά, μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.