giannisan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είμαι λίγο ανω των 30, πετυχυμένος επαγγελματικά, ο μόνος στο μέρος μου, και απο τους λίγους στην Ελλάδα, που κάνει τέτοια δουλειά, με αποδοχές 3000-5000 το μήνα, οδηγω mercedes, μένω σε δικό μου σπίτι, έχω κοπέλα, περνάω καλά κλπ κλπ. Οποισδήποτε μάλλον θα ήταν αρκετά χαρούμενος με αυτά. Οστόσο είμαι συνεχώς μέσα στη φρίκη, νιώθω στάσιμος γιατί μένω σε μικρό μέρος και δεν μπορώ να εξελιχθώ άλλο επαγγελματίκα. Νιώθω οτι ως εδώ ήταν. Έχω βαρεθεί τον ερασιτεχνισμό όλων, να μην εκτιμούν τη δουλειά μου αρκετά, να μην πληρώνωμαι όσο πρέπει αφού άλλοι με εταιρείες στο ίδιο αντικείμενο βγάζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, κι εγω ως ελευθερός επαγγελματίας πρέπει να κινηγάω τα λεφτά μου πολλές φορές, η να πασχίζω να βρώ πελάτες ενώ αλλού θα μου ερχόντουσαν μόνοι τους. Όλοι θαυμάζουν τη δουλειά μου όμως η αγορά εδώ είναι σε μάυρα χάλια και για να καταλάβετε τη διαφορά για δουλειά που θα πλήρωναν στην Αθήνα σε εταιρία 100,000 ευρώ, θα την κάνω εδώ με 1500-2000 ευρώ και θα είναι και καλύτερη. Εχω την τάση να μαθαίνω πράγματα που μου αρέσουν γρήγορα και να γίνομαι πάρα πάρα πολύ καλός σε αυτά. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα με δυό ακόμη τομείς και εφτασα σε σημείο να με συμβουλέυονται απο όλη την Ελλάδα αλλά τους εγκατέληψα για τον απλούστατο λόγο οτι δεν εβγαζα τα χρήματα που έπρεπε για την επένδυση και το χρόνο που αφιέρωνα, ενώ στο εξωτερικό παρόμοιες δουλείες ήταν πολύ ακριβοπληρωμένες. Δεν ξέρω πως μπλέκω με αυτά απλά μου αρέσουν κάποια πράγματα και ασχολούμαι με πολύ πάθος γι’ αυτά. Απο τα δεκαπέντε μου έιμαι έτσι. Να στήσω εταιρία δεν γίνεται, λόγω οτι σε αυτό το μέρος δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω απο αυτά που κάνω. Στην αθήνα υπάρχει και εκεί τεράστιος ανταγωνισμό και απαιτεί γνώση της αγοράς που δεν έχω, και τεράστια επένδυση την οποία δεν έχω δυνατότητα να κάνω. Νομίζω οτι με κρατάει το μέρος πίσω. Λεώ να την κοπανήσω να πάω εξωτερικό αλλά θα έιναι σαν να αρχίζω απο το μηδέν. Χωρίς γνωριμίες, με τεράστιο ανταγωνισμό ίσως να μην φτάσω πουθενά. Θα αφήσω και πίσω, γυναίκα, αμάξι, σπίτι, σκύλο. Αν δεν πάει καλά και επιστρέψω πίσω σαφώς θα έχω χάσει πολλά απο αυτά που έχω όπως πελάτες, και δουλειές που τώρα είναι σίγουρες. Χρόνια θέλω να φύγω και όλο κάνω πίσω, φοβάμαι, λέω καλά είμαι... Απο τη μία είμαι ασφαλής κάπως εδώ, απο την άλλη ξέρω οτι έφτασα στο τέρμα... είμαι αχάριστος μάλλον. τι να κάνω δεν ξέρω,
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν ίσχυαν όλα αυτά δεν θα απευθυνόσουν σε ένα forum για το τι να κάνεις.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Έχω να πω, κατά το λαϊκό ρητό: Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Εφόσον περνάς καλά κι έχεις τους ανθρώπους σου, δε βρίσκω λόγο να πας έξω που όπως λες δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ κ θα αρχίσεις από το 0 κάτι,τη στιγμή που δεν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Κάνε πρώτα γνωριμίες με το εξωτερικό κ μετά βλέπεις. Επειδή δεν είδα να αναφέρεις πουθενά το αντικείμενό σου, συμπεραίνω μια τάση τυχοδιώκτισμού. Δεν είναι κακό, αν σκεφθείς πως όλα έρχονται περίπου 50-50. Πάντως αν δε γνωρίζεις αγγλικά καλά και δεν έχεις γνωριμίες στο εξωτερικό αρκετά έως πολύ δύσκολα θα πετύχεις όπως εδώ.
giannisan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν ίσχυαν όλα αυτά δεν θα απευθυνόσουν σε ένα forum για το τι να κάνεις. Λέω μπας και μου γυρίσει κανένας το κεφάλι και ηρεμησω ή φύγω, πάντως για να σπάσω πλάκα στο forum θα μπορούσα να κάνω πολλά πολλά πράγματα και όχι κάτι τέτοιο!
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 , να μην πληρώνωμαι όσο πρέπει αφού άλλοι με εταιρείες στο ίδιο αντικείμενο βγάζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ΠΩΠΩ μεγάλε, τι δουλειά κάνεις;;;;
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Λέω μπας και μου γυρίσει κανένας το κεφάλι και ηρεμησω ή φύγω,πάντως για να σπάσω πλάκα στο forum θα μπορούσα να κάνω πολλά πολλά πράγματα και όχι κάτι τέτοιο! Α, διαφωνώ. Κάτσε να το δουν και άλλοι και θα στηθεί μια χαρά πανηγυράκι.
-NetHawk- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ΠΩΠΩ μεγάλε, τι δουλειά κάνεις;;;; Οδηγος mercedes ειναι...Αφου το γραφει ο ανθρωπος στην αρχη....
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 οχι απλα λεει οτι οδηγαει mercedes, οχι οτι κανει τετοια δουλεια.. Και εγω mercedes οδηγαω φιλε μου. Ποια εχεις; Ειμαστε πολυ πλουσιοι ρε γμτ τελικα..
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 It starts... LOL Σοβαρα ομως αν ισχυουν τα παραπανω μεινε εκει που εισαι για λογους που ειναι αυτονοητοι για αναλυση
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι δυνατον καθε φορα να μην μπορει να συζητησει ανθρωπος εδω μεσα? Τι δουλεια κανεις ρε φιλε? Εγω ψαχνω part-time αυτον τον καιρο αλλα μονο απογευματα . Ψησου να με χωσεις και μενα πουθενα. Η αν φυγεις, πες μου αν ειναι να παρω την θεση σου. Please...
sugata Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τι να συζητήσεις όμως σοβαρά; Ο άνθρωπος βγάζει 3-5 πηγάδια, εεεε, χιλιάρικα το μήνα, σε μια κατά γενική ομολογία δύσκολη εποχή, έχει το μερτσέντι, το σπιτόνι και το γκομενέτο (ο σκύλος ελέγχεται γιατί μου διαφεύγει), αλλά σκέφτεται από την άλλη να φύγει εξωτερικό. Να κάνω εγώ μια ερώτηξη στον topic starter? Ρε άρχοντα, πόσα θες και δε σου φτάνουν αυτά που έχεις ήδη, για να πεις ότι τα στέλνεις όλα στον δαίμονα και φεύγεις μετανάστης; Εκτός κι αν περνάς δύσκολους καιρούς, και από δικό μου σφάλμα δεν το κατάλαβα στα λεγόμενα σου. Θεωρώ πάραυτα ότι υπάρχει μια μικρή αντίφαση: νιώθεις πετυχημένος, και συνάμα στάσιμος... Ή κάτι εσένα δεν σου έχει κάτσει καλά, ή κάτι εσένα δεν σου έχει κάτσει καλά.
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε μηπως ειναι κανενας βουλευτης και τωρα με τις περικοπες των μισθων δε του φτανουν τα φραγκα;
Dimitris362 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είσαι καν σίγουρος εαν θα τα καταφέρεις στην Αθήνα και σκέφτεστε εξωτερικό? Το ρητό πρώτος στο χωριό τελευταίος στην πόλη το έχεις ακουστά?
bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εχω και εγω αυτο το προβλημα .Εχω τα παντα αλλα μου λειπουν οι εντονες (εργασιακες) συγκινησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.