adrastos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη βοήθεια των φίλων του φόρουμ σχετικά με την αγορά μιας οθόνης 24 ιντσών. Προορίζεται για γενική χρήση, αλλά περιστασιακά θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσω και για γραφιστικές δουλειές (λόγω του PhD μου) οπού η πιστότητα χρώματος έχει σημαντικό ρόλο. Παρότι διάβασα πως μάλλον η καλύτερη επιλογή μου θα ήταν η Dell U 2410, δυστυχώς δεν μπορώ να καταφύγω σε πολύ ακριβές λύσεις και panel καθαρά για οικονομικούς λόγους. Το budget μου είναι γύρω στις £ 250 Άραγε υπάρχει κάποια ικανοποιητική λύση (έστω και συμβιβαστική) όπου μπορεί κάποιος να προτείνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αdmin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω οτι μια CRT οθονη ειναι οτι πρεπει για γραφιστικες δουλειες και χαμηλο budget. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=870 24αρα όχι δεν υπάρχει στις 250 λίρες για την δουλειά που την θες, μόνο αυτή και είναι πάλι πιο πάνω...
adrastos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Πράγματι η Nec φαίνεται σα πολύ δόκιμη αγορά και προσανατολίζομαι σε αυτή. Το κόστος της δεν είναι αποτρεπτικό ενώ φαίνεται εντυπωσιακή σε χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.