kchoriano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.Εχω ενα ασυνηθιστο πρόβλημα.Χτες έβαλα τα windows 7 64x.Ενα απο τα προγραμματα που εγκατεστησα ηταν το azureus.Ενώ στην αρχή φαινόταν η εικόνα στο αρχείο exe μετά άρχισε να φαινεται λες και ειναι προσωρινο αρχειο.Το περίεργι της όλης υπόθεσης είναι ότι αν το κάνω copy-paste το συγκεκριμενο αρχείο σε οποιαδήποτε άλλη διαδρομή του δίσκου φαίνεται κανονικά και η εικόνα.Στο φάκελλο όμως που πρέπει να είναι φαίνεται σαν προσωρινό αρχείο και φαίνεται ασχημα γιατι ενω δουλεύει κανονικά στην επιφάνεια εργασίας φαίνεται ένα κουλο προσψρινο αρχείο που είναι η συντόμευση του.Δοκίμασα και το ξαναεκανα εγκατασταση αλλα πάλι τα ιδια. Δεν μπ[ορω να καταλάβω γιατι όταν το κάνω copy αλλου φαίνεται κανονικα.Εχετε καμιά ιδέα???
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Διεγραψε το και ξαναφτιαξε νεα συντομευση. Ή αν εχει παλι προβλημα η συντομευση, κανε copy-paste ολο το exe στην επιφανεια εργασειας. Δειξε λιγο και ενα screenshot να δουμε πως το δειχνει.
TZANNSPY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις αλλαγή εικονιδίου ? Και να του δώσεις "την διαδρομή" ξανά ?
parisb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε αυτο: http://www.winhelponline.com/blog/how-to-rebuild-the-icon-cache-in-windows-vista/
kchoriano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Οχι φίλε μου δεν το δοκιμασα γιατι δεν ξέρω πως να το κάνω αυτο.Είναι πολύ περίεργο γιατί αν το κανω copy paste σε οποιαδηποτε αλλη διαδρομη εμφανιζεται κανονικά.Μόνο στην διαδρομή του μου το κάνει.Για πες μου πως μπορω να κάνω αυτό που μου πες.Σε ευχαριστω
TZANNSPY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεξί κλικ στο εικονίδιο - Ιδιότητες - αλλαγή εικονιδίου...
kchoriano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια το προγραμμα δουλευει κανονικα.Αν κάνω copy-paste to exe στην επιφανεια εργασιας θα εμφανιστει κανονικα η εικόνα αλλα δεν θα μπορω να τρεξω το προγραμμα απο κει.Αν τωρα το κάνω με συντομευση τότε θα εμφανιστει το εικονιδιο με μορφη προσωρινου αρχείου τυπου tmp.Σε οποιαδηποτε αλλη τοποθεσια αντιγράψω το εικονιδιο φαινεται κανονικα η εικόνα μόνο στην διαδρομή του μου το κάνει αυτο και συγκεκριμένα εδω: C:\Program Files (x86)\Vuze.Δεν υπάρχει αυτό.Τα νεύρα μου
fotis12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Στο Shortcut θα μπορούσες να το λύσεις απλά, δλδ να κάνεις copy το exe κάπου όπου θα φένεται με το εικονίδιο, και τότε να πεις στο Shortcut να βρει την εικόνα του από το exe που φένεται κανονικά το εικονίδιο.
kchoriano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε TZANNSPY αυτό που λες γίνεται μόνο σε συντομεύσεις και όχι στο πρωτοτυπο αρχείο.Και πάλι όμως το έκανα και η διαδρομή και η εικόνα μου εμφανίζει είναι η σωστη.Μου φαίνεται ότι το προγραμμα εχει προσωπικότητα.Δεν εξηγηται αλλιώς
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Κανε ενα καθαρισμο με το tune up utilities 2010 και μετα φτιαξε και την Icon cache ( απο το προγραμμα παλι ). Αν δε λυθει κανε format ή πετα το κομπιουτερ απο τον 7ο οροφο.
kchoriano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μα από το exe ρε παιδια δεν φαινεται κανονικα το εικονιδιο.Αν φαινόταν απο το exe όλα θα κυλαγαν καλά.Μόνο αν αντιγράψω το exe σε αλλη διαδρομη εμφανίζεται κανονικά αλλά τότε δεν τρέχει το πρόγραμμα ---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ---------- Ποιο format.Χτες εκανα format και εβαλα τα windows 7.Μενω και σε μονοκατοικια.Ούτε να το πετάξω δεν μπορω.Σκατά όλα
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Έκανες καθαρισμό της icon cache που σε συμβούλεψαν ήδη δύο φορές πιο πάνω; Κάνε πρώτα αυτό και βλέπουμε.
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://activicons.software.informer.com/3.3 ή http://www.sharewareconnection.com/refreshem.htm δωρεαν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.