Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ιδικά το σημείο που λέει για την "πλαστικότητα" του εγκεφάλου σε σχέση με την προσαρμογή και εκπαίδευση σε ορισμένους τομείς, δεν είναι ούτε καινούριο αλλά ούτε και χωρίς ενδιαφέρων. Ουσιαστικά υποστηρίζει πως αν καίγεσαι για παράδειγμα στα fps, είναι λογικό να έχεις και στη real life κάπως ποιο ετοιμοπόλεμα αντανακλαστικά, καθώς και ορισμένες αντιληπτικές ικανότητες που σχετίζονται με την όραση (πχ να την έχεις εξελίξει σε περιφερειακή :P) από ότι θα είχες αν δεν ασχολιόσουν ποτέ με το σπορ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γι αυτον τον λογο ειμαστε τοσο εξυπνοι στην ελλαδα επιδη λιονουμε και πορονομαστε στα wow, aion, metin2, linage2, και συντομα το 3, darkorbit, call of duty, 1,2,3,4,5,6 και 7 gears of war, pro evoloution 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 nba 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 flight simulator 1,2,3,4,5,6,7,8,9 crisys 1,2 και φυσικα μην ξεχναμε και τα κινητα! αυτα ειναι τα κυριοτερα εγω εχω windows και το εχω ξεσκισει στα παιχνιδια απο 2gb μνημη εχω φτασει να εχω μερικα kb ελευθερα!!!!!!!!!!!!!! αυτο απανταει στην ερωτηση μου γιατι εχω πολυ συχνα πονοκεφαλους.

το κεφαλι μου ξεχιλονετε σιγα σιγα!!!!!

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι εχει δικιο

δεν εννοει οτι ο καμμενος ειναι εξυπνος,αλλα αν στον ιδιο χρονο παιχνιδιου ο Χ τα καταφερνει καλυτερα απο τον Ψ τοτε πιθανοτατα να ειναι εξυπνοτερος

τα περισσοτερα παιχνιδια δεν ειναι καψιμο και κοπανημα πληκτρων πολυ γρηγορα

υπαρχουν πολλα εξυπνα παιχνιδια

για παιχτε το the incredible machine.

ακομα και το half life 2 που ηταν fps ειχε ενα σωρο απο γριφους μεσα...

Δημοσ.

Με ποια λογική ακυρώνετε την έρευνα? Προφανώς δεν τους βάζουν να παίζουν 12 ώρες wow.. Προφανώς και υπάρχουν παιχνίδια εμπορικά (tim που λέει και ο ντινάρας) ή ειδικά σχεδιασμένα που θα απαιτούν να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά τμήματα του εγκεφάλου (οπτικό, λογικό, δημιουργικό κτλ).

Και σαφέστατα η έρευνα δεν λέει οτι γίνεσαι έξυπνος με το να παίζεις 12 ώρες doom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...