Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση drivers για Win 7 32bit

SocialNetUsr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίπου ότι λέει ο τίτλος. Ένας φίλος μου είναι σε φάση να αγοράσει τον Dell Inspiron 1564 αλλά έχει κολλήσει το θέμα στο ότι τα Win είναι 64bit και το λογισμικό που χρησιμοποιεί δουλεύει μόνο σε 32bit. Έχει δοκιμάσει/βρει κάποιος οδηγούς για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για έκδοση 32bit? Επίσης δεκτοί οδηγοί για XP, Vista αλλά πάντα 32bit...

σε περίπτωση που δεν βγάλουμε άκρη έχετε να προτείνεται κάτι σε φορητό ~700€ (όχι παιχνίδια, καμιά ταινία και λίγο παραπάνω ισχύ για να δουλέψει ένα μηχανολογικό πρόγραμμα) ααααααα....... και κάτι που δεν ανέφερα (λέμε τώρα) να έχει για OS οτιδήποτε Windows 32bit.

Δημοσ.

Το πρώτο Link το είδα δει κάποια στιγμή αλλά θέλω να ξέρω ότι είναι δοκιμασμένοι (δεν είναι για μένα ο φορητός και δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι και να απολογούμαι γιατί δεν παίζει το ένα ή το άλλο), όσο για το δεύτερο link μια από τα ίδια (είναι δοκιμασμένοι; )

Κάτι άλλο... μου είπαν ότι κάποιοι φορητοί σου δίνουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 32 και 64 στην διαδικασία της εγκατάστασης, παίζει αυτό? Σε ποια μοντέλα?

ευχαριστώ για την απάντηση ss13

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...