hostolis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ενα που πήρα απ το θείο μου, δεν παίζει ο ήχος.. Όντως αξίζει να το αγοράσεις πάντως.. είμαι στα πρόθυρα να το αγοράσω.. Γνωστό πρόβλημα, να περάσεις το τελευταίο directx και θα παίζει.
inexhale Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλο ειναι το παιχνιδακι, το εχω παρει απο το steam αλλα πολυ buggy.... Μερικες φορες ολα καλα δεν λεω. Μερικες αλλες ομως μεχρι να μπορεσεις να συνδεθεις και να παιξεις εχεις βαρεθει κιολας. Ελπιζω στο επομενο update να το στρωσουν.
hostolis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις βγήκε το νέο update http://store.steampowered.com/news/4394/
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Tο μονο που με χαλασε ειναι οτι εχει λιγες λεξεις/προτασεις στα ελληνικα σε σχεση με ολες τι αλλες γλωσσες, και ειναι τα ιδια με τα προηγουμενα :/
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το steam το εχει προσφορα 3,74€ απο 14€ μεχρι αυριο στις οκτω και μολις τσιμπησα μια αυθεντικη κοπια επιτελους
stamatisx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τσίμπησα και γω μια κόπια μαζί με κάνα δυο έξτρα
mchls Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Worms: Reloaded Game of the Year Edition hits Steam
mchls Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Worms: Reloaded free on Steam this weekend; can of deals opened on iOS, Mac Team17's Worms: Reloaded for PC will be free to play this weekend on Steam, with the game also discounted during the promotion. Worms: Reloaded will be free to download from Thursday, May 31, from 10AM until Sunday at 1PM Pacific. The regularly priced $20 game will also be 66 percent off from Thursday until Monday at 10AM. The very British Team17 will also have its iOS and Mac titles on sale for Her Majesty's diamond jubilee. The discounts cover Worms, Worms 2: Armageddon and Worms Crazy Golf on iOS for $.99. The Mac App Store will have Worms Special Edition and Worms Crazy Golf for $3.99. May it rain holy hand grenades!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα