Προς το περιεχόμενο

Worms Reloaded

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά τα προβλήματα με το χειρισμό μέσω xbox controller διορθώθηκαν ή ακόμα? Θέλω να το πάρω αλλά δεν βιάζομαι tbh γι'αυτό ρωτάω........

Δημοσ.

Μίλησα με τον υπεύθυνο στο φόρουμ του steam ( ποστάρω με το ίδιο nick εκεί ) και μου είπε ότι "I am looking into a few pad problems" και με ευχαρίστησε για το thread που του έδειξα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΟΥΜ

http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=941

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ XBOX

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1412498

Το παιχνίδι αξίζει τρελά, έχω κλείσει ήδη 16-17 ώρες παίζοντας μόνο με το χειριστήριο του xbox. Επίσης 3 παιχνίδια online δεν είχαν lag, ήμουν τυχερός μάλλον ^^

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε από χθες και αναμένεται ΣΗΜΕΡΑ το νέο Update που θα φτιάχνει τα προβλήματα με τα χειριστήρια ^^

Επίσης μας ζήτησαν να τους πούμε αν όλα θα δουλεύουν ΟΚ πλέον ^^

Πολλά μπράβο στο support της Team 17 :)

Δημοσ.
Μολις ανακαλυψα οτι αν ριξεις Lightning σε ενα ανενεργο μαγνήτη γινεται ξανα ενεργός...!

Σκάει και βαρέλια ( νομίζω και νάρκες ), αλλάζει τα πολυβόλα και από εχθρικά τα κάνει δικά σου, δίνει +30 ζωή αν τη ρίξεις σε κάποιο σκουλήκι ( και στον αντίπαλο δίνει ζωή, γι αυτό προσοχή ;) )

Δημοσ.
Σκάει και βαρέλια ( νομίζω και νάρκες ), αλλάζει τα πολυβόλα και από εχθρικά τα κάνει δικά σου, δίνει +30 ζωή αν τη ρίξεις σε κάποιο σκουλήκι ( και στον αντίπαλο δίνει ζωή, γι αυτό προσοχή ;) )

Ναι το τελευταιο το εμαθα με τον σκληρό τρόπο :P

Δημοσ.

Χθες βράδυ βγήκε το patch τελικά ( το steam το καθυστερούσε 3 μέρες ).

Έχει βελτιώσει αρκετά τη χρήση χειριστηρίων, και τους τονίσαμε τι δε δουλεύει ακόμα.

Πλέον όμως το παιχνίδι παίζεται τέλεια με χειριστήριο.

Υ.Γ Καθημερινά βγαίνουν custom maps, κάποιοι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ^^

Δημοσ.

παιδια το παιχνιδι θελω να το παρω κ εγω απο το steam.....πως ακριβως αγοραζεται πραγματα απο εκει?με πιστωτικη καρτα παιρνετε εσεις?αξιζει το παιχνιδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...