hostolis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν δείτε κάποιον +[sP]+ GreekGuy μέσα, εγώ είμαι
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τελικά τα προβλήματα με το χειρισμό μέσω xbox controller διορθώθηκαν ή ακόμα? Θέλω να το πάρω αλλά δεν βιάζομαι tbh γι'αυτό ρωτάω........
EKTELESTES Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μίλησα με τον υπεύθυνο στο φόρουμ του steam ( ποστάρω με το ίδιο nick εκεί ) και μου είπε ότι "I am looking into a few pad problems" και με ευχαρίστησε για το thread που του έδειξα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΟΥΜ http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=941 ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ XBOX http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1412498 Το παιχνίδι αξίζει τρελά, έχω κλείσει ήδη 16-17 ώρες παίζοντας μόνο με το χειριστήριο του xbox. Επίσης 3 παιχνίδια online δεν είχαν lag, ήμουν τυχερός μάλλον ^^
EKTELESTES Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ανακοινώθηκε από χθες και αναμένεται ΣΗΜΕΡΑ το νέο Update που θα φτιάχνει τα προβλήματα με τα χειριστήρια ^^ Επίσης μας ζήτησαν να τους πούμε αν όλα θα δουλεύουν ΟΚ πλέον ^^ Πολλά μπράβο στο support της Team 17
bnvdarklord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ανακαλυψα οτι αν ριξεις Lightning σε ενα ανενεργο μαγνήτη γινεται ξανα ενεργός...!
EKTELESTES Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ανακαλυψα οτι αν ριξεις Lightning σε ενα ανενεργο μαγνήτη γινεται ξανα ενεργός...! Σκάει και βαρέλια ( νομίζω και νάρκες ), αλλάζει τα πολυβόλα και από εχθρικά τα κάνει δικά σου, δίνει +30 ζωή αν τη ρίξεις σε κάποιο σκουλήκι ( και στον αντίπαλο δίνει ζωή, γι αυτό προσοχή )
Christav Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Christav ειναι το nick στο steam,οποιος θελει μπορει να στειλει friend request να παιξουμε κανα game
bnvdarklord Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σκάει και βαρέλια ( νομίζω και νάρκες ), αλλάζει τα πολυβόλα και από εχθρικά τα κάνει δικά σου, δίνει +30 ζωή αν τη ρίξεις σε κάποιο σκουλήκι ( και στον αντίπαλο δίνει ζωή, γι αυτό προσοχή ) Ναι το τελευταιο το εμαθα με τον σκληρό τρόπο
EKTELESTES Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Χθες βράδυ βγήκε το patch τελικά ( το steam το καθυστερούσε 3 μέρες ). Έχει βελτιώσει αρκετά τη χρήση χειριστηρίων, και τους τονίσαμε τι δε δουλεύει ακόμα. Πλέον όμως το παιχνίδι παίζεται τέλεια με χειριστήριο. Υ.Γ Καθημερινά βγαίνουν custom maps, κάποιοι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ^^
kamasoutra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια το παιχνιδι θελω να το παρω κ εγω απο το steam.....πως ακριβως αγοραζεται πραγματα απο εκει?με πιστωτικη καρτα παιρνετε εσεις?αξιζει το παιχνιδι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι το τελευταιο το εμαθα με τον σκληρό τρόπο Κι εμένα μου έριξε ένας αστραπή και μετά ήταν "wtf lol" όταν είδε ότι πήρα ενέργεια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι το τελευταιο το εμαθα με τον σκληρό τρόπο Κι εμένα μου έριξε ένας αστραπή και μετά ήταν "wtf lol" όταν είδε ότι πήρα ενέργεια.
dimitris150 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 έκανα ένα δωμάτιο στο HAMACHI για να παίζουμε εκεί name:My-WormsReloaded PASS:0000
dimitris150 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 έκανα ένα δωμάτιο στο HAMACHI για να παίζουμε εκεί name:My-WormsReloaded PASS:0000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα