Insignificant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 http://www.hedgewars.org/ Κλόνος του Worms Armageddon με μερικά extras, και είναι δωρεάν.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το χα κάνει pre-order και το έχω από χθες. Τα σπάει, αλλά έχει προβλήματα με τα χειριστήρια του xbox 360 δυστυχώς..έχει ήδη πέσει κράξιμο από πολλούς στο φόρουμ του Steam. Ενώ στην έκδοση του 360 δούλευαν ΤΕΛΕΙΑ, εδώ έχουμε τα εξής προβλήματα: Δε μπορείς να κάνεις "worm select", δε μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού ( δε δουλεύει το ΟΚ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ), και δε μπορείς να κάνεις ON / OFF τα ονόματα των σκουληκιών την ώρα του παιχνιδιού. Αναμένουμε πατσάκι λογικά...
Christav Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δειλε! Αντε να μαζευτουμε εν καιρω και για κανα multiplayer
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Επειδή είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω στο steam, πόσο κοστίζει το παιχνιδάκι?
Christav Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εχει Pre-Purchase τωρα στο Steam στα 13,49€. http://store.steampowered.com/app/22600/
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εχει Pre-Purchase τωρα στο Steam στα 13,49€. http://store.steampowered.com/app/22600/ Πού το είδες 13.49% ; Στη σελίδα που λες το βλέπω 18€. Μόνο 350mb είναι; Does size matter for you?
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Does size matter for you? ΣΑΧΛΕΕΕΕ!!! θέλω να σιγουρέψω ότι κατέβασα το σωστό, γιατί βρήκα και μια beta έκδοση...
Christav Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Πού το είδες 13.49% ;Στη σελίδα που λες το βλέπω 18€. 18€; Εμενα φαινεται 13,49€...
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 18€; Εμενα φαινεται 13,49€... Δίκιο έχεις. Στη δουλεία μου βγάζει 18€ όπως είπα. Στο σπίτι που τσέκαρα με remote connection λέει 13.5€. Προφανώς επειδή στη δουλεία χρησιμοποιώ γερμανικό Proxy. Sorry για το μπέρδεμα αλλά δεν το περίμενα
EKTELESTES Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το χα κάνει pre-order και το έχω από χθες. Τα σπάει, αλλά έχει προβλήματα με τα χειριστήρια του xbox 360 δυστυχώς..έχει ήδη πέσει κράξιμο από πολλούς στο φόρουμ του Steam. Ενώ στην έκδοση του 360 δούλευαν ΤΕΛΕΙΑ, εδώ έχουμε τα εξής προβλήματα: Δε μπορείς να κάνεις "worm select", δε μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού ( δε δουλεύει το ΟΚ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ), και δε μπορείς να κάνεις ON / OFF τα ονόματα των σκουληκιών την ώρα του παιχνιδιού. Αναμένουμε πατσάκι λογικά... Μερικά προβληματάκια ακόμα μετά από 3 ώρες παιχνιδιού ( το ίδιο παιχνίδι στο 360 το έχω λιώσει ) - Camera lag - Έχει το ίδιο Bug που είχε και στο 360 με το Backflip (πήδημα προς τα πίσω) όταν χρησιμοποιούμε το χειριστήριο του 360. Πατάμε 2 φορές το Χ για να πηδήσουμε προς τα πίσω και κάποιες φορές πηδάει μπροστά με...τραγικά αποτελέσματα. Αυτό είχε φτιαχτεί με πατσάκι στο 360. - Μερικές φορές το δεξί αναλογικό που κολλάς τη κάμερα δε λειτουργεί σωστά. - Ο ήχος της cluster grenade ακούγεται υπόκωφος. - Κόλλησε μία φορά ενώ έπαιζα και έπρεπε να το κλείσω μέσω του task manager. - Το αναλογικό στικ θέλει λίγη περισσότερη ευαισθησία όταν σημαδεύεις. - Το μενού των όπλων είναι θολό ενώ τα υπόλοιπα γραφικά είναι καλύτερα και πιο καθαρά από του 360 ^^ Αναμένουμε νέα για τα προβλήματα ^^
Christav Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ξερει κανεις τι γινεται με το μαγνητη στην 17η αποστολη; Και γενικα με το μαγνητη,γιατι δεν εχω καταλαβει τι και πως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα