Προς το περιεχόμενο

Worms Reloaded

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το χα κάνει pre-order και το έχω από χθες. Τα σπάει, αλλά έχει προβλήματα με τα χειριστήρια του xbox 360 δυστυχώς..έχει ήδη πέσει κράξιμο από πολλούς στο φόρουμ του Steam.

Ενώ στην έκδοση του 360 δούλευαν ΤΕΛΕΙΑ, εδώ έχουμε τα εξής προβλήματα:

Δε μπορείς να κάνεις "worm select", δε μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού ( δε δουλεύει το ΟΚ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ), και δε μπορείς να κάνεις ON / OFF τα ονόματα των σκουληκιών την ώρα του παιχνιδιού.

Αναμένουμε πατσάκι λογικά...

Δημοσ.
Does size matter for you? :P

ΣΑΧΛΕΕΕΕ!!! θέλω να σιγουρέψω ότι κατέβασα το σωστό, γιατί βρήκα και μια beta έκδοση...

Δημοσ.
18€; Εμενα φαινεται 13,49€... :rolleyes:

Δίκιο έχεις. Στη δουλεία μου βγάζει 18€ όπως είπα. Στο σπίτι που τσέκαρα με remote connection λέει 13.5€.

Προφανώς επειδή στη δουλεία χρησιμοποιώ γερμανικό Proxy. Sorry για το μπέρδεμα αλλά δεν το περίμενα :)

Δημοσ.
Το χα κάνει pre-order και το έχω από χθες. Τα σπάει, αλλά έχει προβλήματα με τα χειριστήρια του xbox 360 δυστυχώς..έχει ήδη πέσει κράξιμο από πολλούς στο φόρουμ του Steam.

Ενώ στην έκδοση του 360 δούλευαν ΤΕΛΕΙΑ, εδώ έχουμε τα εξής προβλήματα:

Δε μπορείς να κάνεις "worm select", δε μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού ( δε δουλεύει το ΟΚ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ), και δε μπορείς να κάνεις ON / OFF τα ονόματα των σκουληκιών την ώρα του παιχνιδιού.

Αναμένουμε πατσάκι λογικά...

Μερικά προβληματάκια ακόμα μετά από 3 ώρες παιχνιδιού ( το ίδιο παιχνίδι στο 360 το έχω λιώσει )

- Camera lag

- Έχει το ίδιο Bug που είχε και στο 360 με το Backflip (πήδημα προς τα πίσω) όταν χρησιμοποιούμε το χειριστήριο του 360. Πατάμε 2 φορές το Χ για να πηδήσουμε προς τα πίσω και κάποιες φορές πηδάει μπροστά με...τραγικά αποτελέσματα. Αυτό είχε φτιαχτεί με πατσάκι στο 360.

- Μερικές φορές το δεξί αναλογικό που κολλάς τη κάμερα δε λειτουργεί σωστά.

- Ο ήχος της cluster grenade ακούγεται υπόκωφος.

- Κόλλησε μία φορά ενώ έπαιζα και έπρεπε να το κλείσω μέσω του task manager.

- Το αναλογικό στικ θέλει λίγη περισσότερη ευαισθησία όταν σημαδεύεις.

- Το μενού των όπλων είναι θολό ενώ τα υπόλοιπα γραφικά είναι καλύτερα και πιο καθαρά από του 360 ^^

Αναμένουμε νέα για τα προβλήματα ^^

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται με το μαγνητη στην 17η αποστολη; Και γενικα με το μαγνητη,γιατι δεν εχω καταλαβει τι και πως... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...