gio@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εμενα μαρεσε το "hallelujaah!!!!"<<holy grenade ftw
kostacurtas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Worms Reloaded public Beta heading to Steam Team17 has sent over a lovely mail informing us that its new Steam game, Worms Reloaded, has gone into public Beta on Steam. Due to the success of the limited-Beta over in Europe, Team17 decided to let the rest of the world in on the fun. However, there are a limited number of Beta keys, and in order to get in on it, you need to join the official Worms Reloaded games group on Steam. More details on the Beta are expected to be posted through the official games group on Monday, March 29.
Nikosgiann Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ρε παιδια για να ξυπνησουμε αναμνησεις τους ελληνικους ηχους στο world party που τους βρισκω για να τους 'αγορασω'?
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ρε παιδια για να ξυπνησουμε αναμνησεις τους ελληνικους ηχους στο world party που τους βρισκω για να τους 'αγορασω'? http://rapidshare.com/files/200967351/Worms_Voices_-_Dirty_Freaks.rar http://rapidshare.com/files/200967902/Worms_Voices_-_Dirty_Worms.rar
Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω, το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έτσι? Πέτυχα ένα Worms Armaggedon New Edition και αφήνει να υπονοηθεί ότι είναι το καινούριο, αλλά μάλλον μουφιές ε?
bnvdarklord Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Στο wwp σε αφηνε να φτιαχνεις δικούς σου ηχους για τα σκουλήκια, λογικα και αυτό... Ειχα φτιαξει δικους μου, ειχα ανεβασει και το pitch για να ειναι πιο ταιριαστο... και ειχε πολυ γελιο....
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω, το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έτσι? Πέτυχα ένα Worms Armaggedon New Edition και αφήνει να υπονοηθεί ότι είναι το καινούριο, αλλά μάλλον μουφιές ε? Μούφες. Worms reloaded θα λέγεται το νέο. Λογικά θα πρόκειται για το κλασικό armaggedon με τίποτα extras.
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Bring on the Worms!!! Θα (ξανα)λιωσουμε με τα σκουλικια Οσο για τους ηχους, και οι Ελληνικοι και οι Αγγλικοι ηταν σκετη ΤΡΕΛΑ!!
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ακόμα θυμάμαι τα 2 PS1 που είχαν καεί με το Worms πριν πολλά χρόνια. Νομίζω πως επιβάλλεται να ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές .. γιατί όλα τα μετέπειτα worms δεν ήταν αντάξια του πρώτου .. UP THE WORMS !!!! (κατά το UP THE IRONS) :devil:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως πεζό το παλιό στα 7, έχει κάποια κολλήματα με τα replay κτλ αλλα κατά τα αλλα πολύ fun. ποτε βγαίνει αυτό? Και το καλύτερο πιστεύω είναι το Armageddon όταν το ρίχνεις, πανικός!!!
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως πεζό το παλιό στα 7, έχει κάποια κολλήματα με τα replay κτλ αλλα κατά τα αλλα πολύ fun. ποτε βγαίνει αυτό? Και το καλύτερο πιστεύω είναι το Armageddon όταν το ρίχνεις, πανικός!!! Ποια ακριβώς παίζεις στα 7; Μου γιναν τα νεύρα κρόσια προσπαθώντας να παίξω το Armageddon (original) σε Win7 64 και τελικά έκανα μια τρύπα στο νερό.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αν δοκιμαζες με xp mode ή συμβατότητα σε xp ??
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δοκίμασα, τίποτα. Είδα και κάτι tips απ το επίσημο forum αλλά πάλι δεν κατάφερα κάτι. Ίσως κάνω κάτι λάθος, δεν ξέρω :/
Praetorianos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δοκίμασα, τίποτα. Είδα και κάτι tips απ το επίσημο forum αλλά πάλι δεν κατάφερα κάτι. Ίσως κάνω κάτι λάθος, δεν ξέρω :/ Άστα να πάνε, κι εγώ τα δοκίμασα όλα και δεν κατάφερα τίποτα. Για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι θα είχα εγκαταλείψει τις προσπάθειες στα μισά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα