kostacurtas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Worms Reloaded: New 2D Worms for PC hitting Steam Team 17’s Martyn Brown has tweeted that a new 2D Worms title is heading to PC. Expected to be released via Steam, the game is titled Worms Reloaded. Here’s the tweet: “We are pleased to announce a new edition of 2D Worms for PC! “Worms Reloaded” is coming soon via Steam. Details & features to follow...” That’s about all there is – sorry to say. Know that it’s coming though.
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον μόνο εμένα με συγκίνησε η είδηση Με το καλό να ρθουν τα σκουλήκια. Μόνο το released via Steam με χαλάει λίγο αλλά τέλος πάντων.
onty Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι λες φιλε...Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!!!Εγω ειχα παρει το αρμαγεδον και ξενερωσα που ειναι 3d...Επιτελους κατι ευχαριστo....δεν θα χρειαζεται windows 98 για να λιωνω...
Bourdoulas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πράγματα τα 2D σκουλήκια (όχι τα κιτρινόμαυρα! :-p ) δεν συγκρίνονται με τα τρισδιάστατα...
greeneye Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχουν πολλοι φανατικοι καλε! και εγω αλλος ενας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ειχα λιωσει τοτε!
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Όσοι δεν το ξέρετε, πέρσι υπήρχαν worms nights στο insomnia (και υπάρχει και group εδώ στο insomnia) btw 2d και τα μυαλά στο μπλέντερ...
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τι λες φιλε...Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!!!Εγω ειχα παρει το αρμαγεδον και ξενερωσα που ειναι 3d...Επιτελους κατι ευχαριστo....δεν θα χρειαζεται windows 98 για να λιωνω... Μήπως το μπερδεύεις με το πιο πρόσφατο Worms; Το Armageddon ήταν 2D Ακόμα και η ελληνική μετάφραση είχε χαβαλέ, ειδικά η άλλη με τα μπινελίκια
Praetorianos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!! Worms που θα παίζουν σε 64αρια Windows και μάλιστα 2D? Θα πέσει τρελό λιώσιμο
john2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν φωνάζουν τα σκουλήκια <<Χειροβομβίδαααααααα>>, <<Ε τώρα θα δεις>>, <<Τι κριμάάάάάάά>> δεν λέει μία
Nikosgiann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 "χειροβομβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιδααααααααααααα" θα χρειαστω να παρω i7...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 "Προδότηηηηηηηηη!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα