raspoutinathens Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 τελικα ειχε προβλημα η καρτα γραφικων παιδια και οχι ο inverter.Να σας ρωτησω το παλικαρακι ο Κωστας που μου το εφτιαξε http://www.laptop.com.gr πολυ καλος και πολυ γρηγορος,μου ειπε να κανω αναβαθμιση στο bios γιατι τα συγκεκριμενα ηταν προβληματικα και χρειαζεται αναβαθμιση.το θεμα ειναι οτι στην hp δεν βλεπω BIOS για windows 7.στην αρχη το laptop ειχε windows vista 32bit και εγω του εβαλα windows 7 64 bit.βεβαια παει σφαιρα αλλα μπορει να εχω κανενα προβλημα? και με το bios τι να κανω γιατι δεν παιζουν με αυτα?οποια βοηθεια δεκτη!!! hp pavallion dv 9660ev
Pooky(1) Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εύγε. Για την ιστορία πόσο σου πήγε η επισκευή και πόσο σου ζήταγε η αντιπροσωπεία; Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις ερωτήσεις σου, εκτός από το ότι σε 64bit λειτουργικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε σχέση με 32bit.
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ...το θεμα ειναι οτι στην hp δεν βλεπω BIOS για windows 7... Το BIOS δεν έχει καμία σχέση με το λειτουργικό.
raspoutinathens Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το BIOS δεν έχει καμία σχέση με το λειτουργικό. ναι ευχαριστω με ενημερωσε ενας φιλος μου τωρα οτι δεν εχει σχεση με το λειτουργικο ταυτοχρονα με εσας και μου ειπε να μην ανησυχω.το θεμα ειναι αν αυτο που εχει η hp ειναι το τελευταιο γιατι βλεπω ημερομηνια 12-2008 θα βαλω των vista που ειρχε αρχικα το pc.οποια αλλη βοηθεια δεκτη.120+φπα αλλα το πηγα χτες στις 5 και τωρα με αυτο γραφω!!!για αντιπροσωπια τι να συζυτησουμε καλυτερα να επαιρνα καινουριο ουτε καν μπηκα στον κοπο.
Pooky(1) Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ όμορφα από πλευράς τιμής. Εύχομαι σιδερένιο από εδώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.