alphas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας, Πρίν απο 2 μήνες περίπου είχα εγκαταστήσει τα Win7-64. Σήμερα ξαναέκανα format και εγκατέστησα τα Win7-64 σε ένα άλλο partition και άρχισε να μου δημιουργεί προβλήματα. Τι να φταίει ? Help please (
Sotosgl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εκανες Φορματ σε ολο τον δισκο ή μονο στο Partition που τα εγκατεστησες; Οταν λες κολληματα;
nickarmy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εμένα μου παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά μετα το update του μtorrent .....
alphas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 έκανα φορμάτ μόνο στο partition που έκανα εγκατάσταση τα Windows. Kολλήματα : κολλάει και πρέπει να πατήσω reset. ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- εμένα μου παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά μετα το update του μtorrent ..... οποιαδήποτε έκδοση του utorrent σου δημιουργεί προβλήματα ή η τελευταία έκδοση του utorrent ?
nickarmy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 η τελευταία αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και σε καποιον αλλο μπορει να δημιουργει προβληματα το alien vs predator 2,δεν λεει απολυτως τιποτα αυτο για την συγκεκριμενη περιπτωση. Στο θεμα μας (και στον αρχικο poster),δωσε περισσοτερες λεπτομερειες,ειναι πολυ γενικο αυτο που λες:Ξαφνικα κολλαει?Παιζεις καποιο παιχνιδι και κολλαει?Εχεις κανει καποιο update ή μετα απο εγκατασταση καποιου driver/προγραμματος προεκυψε?Εχεις κανει overclocking?κλπ κλπ κλπ..
alphas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δέν κολλάει όταν κάνω συγκεκριμένα κάτι. Όποτε θυμάται κολλάει Τώρα απο driver ή εγκατάσταση δέν ξέρω. Επειδή έκανα τώρα format έχω βάλει διάφορα. utorrent, gomplayer, winrar.... Το σύστημα μου είναι : Asus M3A AMD AthlonX2 4200+ 4 GB RAM HD4850 PSU CoolerMaster 520W
filip123go Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή θα σου πρότεινα να καθαρίσεις το registry με κάποιο πρόγραμμα (πχ tune up utilities , advance system care)...!
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή θα σου πρότεινα να καθαρίσεις το registry με κάποιο πρόγραμμα (πχ tune up utilities , advance system care)...! Και ο λογος...??
filip123go Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εφόσον δεν ξέρει τι προκαλεί τα κολλήματα, από κάπου πρέπει να αρχίσει..!! Ας αρχίσει από τα βασικά (registry, σκληρούς , κλπ ) και μετά θα πάει στα πιο σύνθετα (προγράμματα, drivers..... )
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εφόσον δεν ξέρει τι προκαλεί τα κολλήματα, από κάπου πρέπει να αρχίσει..!!Ας αρχίσει από τα βασικά (registry, σκληρούς , κλπ ) και μετά θα πάει στα πιο σύνθετα (προγράμματα, drivers..... ) Ναι,μαζι σου,απο καπου πρεπει ν αρχισει και αυτο σιγουρα ειναι η αναπαραγωγη και ο εντοπισμος του λαθος ή το συνθηκων που το προκαλει.Οχι καποιος registry fixer/cleaner/crapper,επειδη υποθετουμε στην τυχη πως το προβλημα ειναι εκει και ισως το χ προγραμμα σβησει κανενα dword και το επιδιορθωσει.
tritonas00 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή θα σου πρότεινα να καθαρίσεις το registry με κάποιο πρόγραμμα (πχ tune up utilities , advance system care)...! για να τα κανει χειροτερα..? Ελεξε τους drivers σου,το chipset,της καρτας γραφικων...o dev manager ειναι καθαρος?Τωρα βεβαια ..τι να σε πω..με 64 bit δεν ειχα ποτε εμπειρια...
alphas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καθαρός είναι ο dev manager. Ελεγξα drivers, πάλι τα ίδια. ---------- Προσθήκη στις 13:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:52 ---------- Σας ευχαριστώ όλους. Απεγκατέστησα το ms security essentials και έκανα registry clean με tuneup. Προς το παρόν δέν έχω κολλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.