sarantatessera Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μπήκα στη σελίδα diorismos.gr και βρήκα τις κενές θέσεις του ΟΑΕΔ. Ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνω για να διεκδικήσω τις θέσεις που με ενδιαφέρουν;
chrispen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 να απευθυνθείς στον ΟΑΕΔ που ανήκεις, αν δεν έχεις βγάλει να βγάλεις κάρτα ανέργου και εκείνοι θα σε κατευθύνουν
sarantatessera Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Για κάρτα και επίδομα ανεργίας κατέθεσα τα χαρτιά πρόσφατα, ακόμα δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Μπορώ όμως ακόμα κι έτσι να απευθυνθώ εκεί, σωστά;
chrispen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ναι απλά θα χάσεις το επίδομα ανεργίας αν διοριστείς αλλα αυτό είναι το λιγότερο που σε ενδιαφέρει
chaplin1981 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Προσεχε για τις θεσεις εργασιας μεσα απο τον ΟΑΕΔ(και αλλου φυσικα αλλα μιας και πας μεσω αυτου το αναφερω) γιατι πολλες φορες αλλα ζητανε και αλλα καταληγεις να κανεις.Οποτε το ψαχνεις ετσι το θεμα(ειμαι παθων).Good luck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.