Antonio4ugr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια.Θέλω να φτιάξω μια φόρμα επικοινωνίας σε asp.net 2 για αποστολή με e-mail.Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το Microsoft Expression Web 3.Η φόρμα θα έχει τα εξής: Name Surname Address E-mail Message To Email που θέλω να πηγαίνει είναι: [email protected] Validations κτλ θα τα βάλω εγώ. Ερώτηση: Έχω κατοχυρωμένο DOMAIN μέσω της ΟΤΕΝΕΤ(προσοχή δεν έχω φιλοξενία στην ΟΤΕΝΕΤ). Έχω DSL με static ip από την ΟΤΕΝΕΤ η οποία μου έχει κάνει μεσω DNS προώθηση στην static ip μου. Στο κατάστημα μου (που έχω την static ip) έχω windows server 2003 και τρέχω iis 6.0. (Το e-mail που μου έχει δώσει η ΟΤΕΝΕΤ λόγω σύνδεσης dsl είναι: [email protected]).Μπορώ να έχω e-mail της μορφής [email protected] χώρις να έχω hosting στην ΟΤΕΝΕΤ??Αν όχι μπορώ να το κάνω με το google apps και καποίος να στένει mail στο χχχ@mydomain.gr και τα e-mail να πηγαίνουν σε κάποιο λογαριασμό google ή τελος πάντων σε κάποιο υπαρκτό e-mail?? Ευχαριστώ.
cartman76 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια.Θέλω να φτιάξω μια φόρμα επικοινωνίας σε asp.net 2 για αποστολή με e-mail.Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το Microsoft Expression Web 3.Η φόρμα θα έχει τα εξής:Name Surname Address E-mail Message To Email που θέλω να πηγαίνει είναι: [email protected] Validations κτλ θα τα βάλω εγώ. Ερώτηση: Έχω κατοχυρωμένο DOMAIN μέσω της ΟΤΕΝΕΤ(προσοχή δεν έχω φιλοξενία στην ΟΤΕΝΕΤ). Έχω DSL με static ip από την ΟΤΕΝΕΤ η οποία μου έχει κάνει μεσω DNS προώθηση στην static ip μου. Στο κατάστημα μου (που έχω την static ip) έχω windows server 2003 και τρέχω iis 6.0. (Το e-mail που μου έχει δώσει η ΟΤΕΝΕΤ λόγω σύνδεσης dsl είναι: [email protected]).Μπορώ να έχω e-mail της μορφής [email protected] χώρις να έχω hosting στην ΟΤΕΝΕΤ??Αν όχι μπορώ να το κάνω με το google apps και καποίος να στένει mail στο χχχ@mydomain.gr και τα e-mail να πηγαίνουν σε κάποιο λογαριασμό google ή τελος πάντων σε κάποιο υπαρκτό e-mail?? Ευχαριστώ. ίσως βοηθήσει αυτό το παράδειγμα... http://jambelnet.blogspot.com/2010/03/aspnet-c-contact-form.html λογικά μπορείς να στείλεις mail απο τον SMTP του ΟΤΕΝΕΤ δίνοντας mailgate.otenet.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.