endj3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη αλλαξα τον δισκο απο το λαπτοπ μου ειπα να κρατησω τον παλιο και να τον κανω εξωτερικο αγορασα λοιπον μια θηκη της fantec απο το πλαισιο ,το προβλημα ειναι οτι ενω τον βαζω κανονικα στην θηκη τον συνδεω και αναβει το led και τον ακουω που γυριζει δηλαδη λειτουργει κανονικα τα windows δεν μου τον αναγνωριζουν (το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα pc).Να ειναι προβληματικη η θηκη δεν παιζει γιατι δοκιμασα και αλλο σκληρο μεσα και τον βρισκει.Ο σκληρος που βαζω μεσα ειναι αυτος http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=StorageSolutions/2.5-inchHardDiskDrives/MK2035GSS και η θηκη αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Fantec-Case-2-5-Sata-Usb2-Fb-C25Us-FB-C25US2.htm μηπως πρεπει να κανω καμια επιπλεον κινηση PLS HELP
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι πιθανο να μην επαρκει το ρευμα απο την usb να ξεκινησουν το δισκο, υπαρχουν καλωδια που μπαινουν με διχαλα σε 2 θυρες usb. Επισης μην το συνδεεις ποτε το καλωδιο σε usb hub.
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι δεν μπορουν να δωσουν αρκετο ρευμα για να δουλεψει ο δισκος.
tarantules Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εαν συνδέσεις το δίσκο σε κάποια θύρα USB του front panel (το οποίο front panel συνδέεται με τον USB controller της μητρικής σου),τότε ενδέχεται να μην σου δουλέψει λόγω πτώσης τάσης και παροχή μη επαρκούς ρεύματος εξαιτίας του μήκους του καλωδίου. Αυτό ξέρω οτι συμβαίνει συνήθως σε δίσκους 2,5 της WD που το έχω τσεκάρει. Μάλιστα η WD παρέχει και ΚΟΝΤΟ καλώδιο USB για αυτό το λόγο. 1ο που κάνεις είναι να συνδέσεις τον δίσκο σου ΠΑΝΩ σε θύρα USB της μητρικής (πίσω από το κουτί δηλαδή).Εαν δεν σου δουλέψει.... 2ο Αγοράζεις ένα κοντό καλώδιο USB και συνδέει πάλι στην πίσω θύρα USB της μητρικής.
endj3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τελικα εφταιγε το hub ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.