Προς το περιεχόμενο

Iparxei Theos

Omiloparmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλές φορές απορώ πως μερικοί εδώ μέσα είναι τόσο απόλυτοι στις γνώμεις του. Υποτίθεται ότι οι πιο πολλοί είναι έλογοι και σκέφτοντε πραγματικά προτού πούνε τη γνώμη τους. Δεν είναι κακό να έχεις άποψη αλλά να ξέρεις πρώτα πρωτού την εκφέρεις.<P> Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία που έχει επιφέρει τα μεγαλύτερα δεινά στην ιστορία της ανθωπότητας. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Η πλύση εγκεφάλου που σας έκαναν στο σχολείο καλά κρατεί ακόμα. Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τα δίχτυα των Εβραιοϊουδαίων αλλά η γνώση είναι δύναμη. Οποιοσδήποτε έχει διαβάσει ιστορία (αλλά και την Παλαιά Διαθήκη) θα καταλάβει που στηρίζεται ο Χριστιανισμός. Στο μίσος, στην καταπίεση, στην έχθρα και στην εκμετάλλευση. Από τις πρώτες νύξεις ανθρωποθυσιών, ανθρωποκτονιών και ανθελληνισμού στην Παλαιά Διαθήκη μέχρι πρόσφατες καταστροφές πορωμένων <<Χριστιανών>> σε άγαλμα του Ζευς. Είστε οι χειρότεροι. Ακόμα και μεταξύ σας τρώγεστε (βλέπε διαχωρισμό Ορθοδόξων, Καθολικών, Διαμαρτυρώμενων κλπ) αντί να προσπαθείται για το καλύτερο.<P> Φαίνεται ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ξεχνάνε ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε με τη βία και με τις σφαγές χιλιάδων Εθνικών. Από τις πρώτες σφαγές από το <<Μέγα>> Κωνσταντίνο μέχρι τις Σταυροφορίες και από τα συγχωροχάρτια (αγοράστε τη σωτηρία σας προς τον παράδεισο) μέχρι το κάψιμο χιλιάδων αθώων ανθρώπων πάνω στην πυρρά. Από τη σφαγή χιλιάδων Ελλήνων Εθνικών στον Ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης μέχρι την προτροπή για ξεσηκωμό των Εβραίων εναντίων των Ελλήνων στην Παλαιά Διαθήκη. Από τον επίσημο αφορισμό των αγωνιστών της Επανάστης του '21 (!!!) μέχρι την επτασφράγιστη επιστολή υποτέλειας της εκκλησίας στο Χίτλερ.<P> Θα μπορούσα να γράψω *χιλιάδες* άλλα δεινά που έχει επιφέρει ο Χριστινισμός αλλά στην κυριολεξία θα χρειαζόμουνα όλους τους διακομιστές της Αϋπνίας. Θα τελειώσω με λίγα παραδείγματα:<P>"Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί των Ελλήνων, όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας.... Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου."<BR>Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδωρον έπαρχου του Πραιτωρίου, 14 του Νοεμβρίου 435μ.Χ.<P>"Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης...Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβή αυτόν τον νόμο θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό."<BR>Ιουστινιανιος Κώδικας1.11 αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α' προς Ταύρον Επαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος του 534μ.Χ.<P>"Τέτοιου είδους πράξεις ειδωλολατρείας (Γηριόνης: δηλαδή λατρείας των Δώδεκα Θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιερωτάτων ανδρών (δηλ. των ιερέων της χριστιανικής εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθή ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστή σωματικό βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθή σε διαρκή εξορία."<BR>Ιουστινιάνιος Κώδικας 1.11.8, αυτοκράτωρες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον Επαρχον του Πραιτωρίου, παρεδόθη το 472μ.Χ.<P>"Διατάσσουμε τους άρχοντές μας αλλά και όποιους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας (Γηριόνης: δηλαδή το Δωδεκάθεο) έτσι, ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται...Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού....όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται.....Με την παρούσα νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν (οι πρόγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την ορθόδοξη πίστη."<BR>Ιουστινιάνιος κώδικας 1.11.9 επίσης Β1, 1, 19 και Νομοκάνων 6, 3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείτε νομοθέτημα του Ιουστινιανού<P>"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο θεό μας....αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα πνεύμα επιείκειας....αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερώτατες εκκλησίες μαζί με τις συζήγους τους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους να διδαχθούν την αληθινή πίστη των Χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν, ότι, αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα)δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας, ούτε κινητής ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταληφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και την μανία (μάθησης) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν να μη διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με ΄δηθεν αλήθειες. Αν φανεί λοιπόν τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά, όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερώτατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους(εβραιοβιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν να αποβάλουν την παλαιά (αρχαιοελληνική) πλάνη θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθοδόξων χριστιανών. Όσων έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν τα προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειτε να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Ελληνες."<BR>Ιουστινιάνιος κώδικας 1.11.10<P> ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ...

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις τα στοιχεία της ταυτότητας σου.. grin.gif" border="0 <BR>Και καλύτερα να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, καμμία πλαυρά δεν μπορεί να πείσει την άλλη. Οπότε δώρον-άδωρον (καλά το έγραψα; )..Να μην γεμίζει και ο νέος server..

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, εδώ δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν για τίποτα. Απλώς κάνουμε ανταλλαγή απόψεων. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει το θέμα. Ούτε έχουμε βριστεί, ούτε έχουμε επιτεθεί σε κάποιον προσωπικά και, γενικώς, νομίζω ότι μέχρι στιγμή τα πάμε αρκετά καλά σε επίπεδο διαλόγου. Ο καθένας μας έχει να πει κάποιες σεβαστές απόψεις και θα ήθελα πολύ να τις ακούσω. Εκτός αν θέλεις να κλείσει το θέμα για αν μην βγει όλη η βρώμα του Χριστιανισμού στη φόρα.<P> Όσο για το θρήσκευμα στην ταυτότητα όταν βγάλω καινούρια ελπίζω να έχω την επιλογή να αναγράφεται όπου ακριβώς πιστεύω και όχι όπου με πίεσαν να πιστέψω.<p>[ 30-10-2001: Message edited by: Γηριόνης ]

Δημοσ.

An kai to proigoumeno post mou diagraftike (to giati akoma de to katalava) tha ithela na apantisw kati ston Girioni<BR>Agapite file iparxoun polles thriskies oi opoies anaferoun oti einai xriastianikes stin pragmatikotita omos mono mia prepei na einai swsti...auto tha to diapistosoume an tis ereunisoume egw epeidi exw ereunisei tin orthodo3i (kai anaferomai se auti, giati auti einai i thriskia pou exei to pio polli plithos stin Ellada)ekklisia tha ithela na pw oti einai lathos. I Orthodo3i ekklisia leei oti iparxei triada se kanena omos vivlio tis Agias Grafis den anaferete kati tetio...an exete dei eseis kati tetio peite to kai emena na to katalavw...episis pouthena mesa stin Agia Grafi den anaferei oti prepei na giortazoume xristougena,pasxa ktl ktl...antitheta o Isous Xristos ston dipno me tous mathites tou eipe na to kanoun auto se anamnisi tou thanatou tou..to exei kanei pote auto i Orthodo3ia? oxi...episis stin Agia Grafi anaferei katigorimatika oti kaneis de prepei na latreusei otidipote allo ektos apo ton Theo...einai kati pou to apetei o idios..auta einai merika themata pou i orthodo3ia vgenei lathos...<BR>Episis kata ti gnomi o Theos tha eprepe na dwsei ena enxiridio sta kataskeuasmata tou...opos to PC exei enxiridio gia enas arxario etsi kai i Agia Grafi (kai anaferw auti giati kai se ola exei vgei swsti kai anaferei pragmata ta opoia anakalivonte me ton kero)einai ena katapliktiko enxiridio se autous pou tin xirizonte swsta...<BR> grin.gif" border="0

Δημοσ.

Ας βάλουμε τα πράγματα στη σειρά. Όταν λες Αγία Γραφή προφανώς εννοείς την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη έτσι;<P> Τώρα, για να καταλάβω και εγώ, μου λες ότι τα ιερά βιβλία του Χριστιανισμού είναι η Αγία Γραφή η οποία δεν ακολουθείται κατά γράμμα; Δηλαδή όλοι οι Χριστιανοί πιστεύουνε και μελετούνε τις γραφές αλλά δεν τις ακολουθούνε με το σωστό τρόπο; Τότε ποιός ο λόγος να είσαι Χριστιανός αν δεν ακολουθείς τις εντολές του θεού σου κατά γράμμα; Αν όντως κατάλαβα σωστά τότε είστε για γέλια (ή μάλλον γαι κλάμματα) που έχετε χάσει τον μπούσουλα μεταξύ σας. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα τότε για εξήγησε λίγο καλύτερα γιατί έχω μπερδευτεί.<P> Και αν δεν είσαι Ορθόδοξος και πιστεύεις στην Αγία Γραφή τότε θα ξέρεις πως υπάρχουεν χωρία και εδάφια που στρέφοντε κατά των *Ελλήνων*. Δηλαδή πιστεύεις και θεοποιείς κάτι που είναι εναντίων σου. Και για του λόγου το αληθές.<P><BR>Ζαχαρίας κεφάλαιο 9<BR>...<BR>...<BR>12 - καθήσεσθε εν οχυρώματοι δέσμιοι της συναγωγής και αντί μιας ημέρας παροικέσιας σου δίπλα ανταποδώσω σοι<BR>13 - διότι ενέτεινα σε ιούδα εμάντω τόξου έπλησα τον εφραίμ και επεγέρω τα τέκνα σου σιών επί τα τέκνα των ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίον μαχητού<BR>14 - και κύριος έσται επ' αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολίς και κύριος παντοκράτωρ εν σάλπιγγη σαλπίει και πορεύσεται εν σάλω απειλής αυτού<BR>15 - κύριος παντοκράτωρ υπερασπίει αυτών και καταναλώσουσιν αυτούς και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκποίονται αυτούς ως οίνου και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστηρίου<BR>16 - και σώσει αυτούς κύριος εν τη ημέρα εκείνη ως πρόβατα λαόν αυτού διότι λίθοι άγιοι κυλιόνται επί της γης αυτών<BR>17 - ότι ει τι αγαθόν αυτόν και ει τι καλόν παρ' αυτόν σίτος νεανίσκοις και οίνος ενωδιάζων οις παρθένους<P> Ελπίζω να ξέρεις τη γλώσσα των προγώνων σου και να καταλάβεις τι λέει το κείμενο.

Δημοσ.

To να αντιγράφεις από άλλο κλειδωμένο topic, δικά σου post κι να το ξαναγράφεις εδώ δεν σε τιμάει.<BR>Επίσης δεν σε τιμάει να στηρίζεις τις απόψεις σου συνέχεια, σε εδάφια τις Αγίας Γραφής. Τελικά μπορείς να μας πεις που πιστεύεις και να σταματήσεις να αποφεύγεις αυτή την ερώτηση;<P>Πάντα φιλικά....

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις μου ήτανε πιο εύκολο να ψάξω σε προηγούμενή μου καταχώρηση παρά στο Ίντερνετ για να σου αποδείξω τα λεγόμενά μου.<P> Τώρα για το τι πιστεύω σου είπα ψάξε στις αρχικές μου καταχωρήσεις και θα το δεις. Μπορεί θεωρητικά να είμαι ΧΟ αλλά πρακτικά δεν έχω καμία σχέση με το Χριστιανισμό (εκτός από το όνομά μου βέβαια).<P> Την άποψή μου πρέπει να τη στηρίξω κάπου (γι' αυτό σας δίνω πάντα παραδείγματα) για να καταλάβετε ότι *δε λέω αερολογίες*. Ό,τι λέω είναι γραμμένο σε βιβλία και έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι παρμένα από την ιστορία. Ψάξε τις αναφορές μου καιθα δεις ότι είανι αληινές. Αντιθέτως με μερικούς μερικούς που πετάνε μπαρούφες χωρίς να έχουνε ιδέα του τι λένε.

Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν θα ασχολειθώ άλλο με αυτό το topic.<BR>Σε ευχαριστώ που έδωσες και άκουσες τις απόψεις και από τις δύο πλευρές.<P>Να είσαι πάντα καλά, σε ότι και να πιστεύεις.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Gl0bAlZer0:<BR><STRONG>Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ 'Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.<P>ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ! shocked.gif" border="0 <P>ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ.....ολες οι λουκές του insomnia κρατηθείτε! grin.gif" border="0 <P>Για το timiman:<BR>Καλα σαν επιχειρημα φέρνεις τα θαυματα που γραφοντα στην Αγια Γραφη??<BR>Ελεος κοινο μυστικο είναι οτι αυτα είναι παραμυθακια και γραφτηκαν μεταξυ μαστουρας και κρασιου..<BR>Η απο καλυψη θα γινοταν καλη ταινίας επιστημονικής φαντασίας.<BR> cool.gif" border="0<P>[ 27-10-2001: Message edited by: Gl0bAlZer0 ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>BBre Globalzero, an thimamai kala eisai kai ssinaderfos..<BR>Dden ksero ti etos eisai pantos ego eimai 3o<BR>Aan thimasai ti neuroanatomia, i ti nneurofisiologia, tha ikseres oti den apokleiete apo kanenan epistimona i iparksi psixis pou iparxei meta thanato...

Δημοσ.

Τίμιμαν εγώ σε ευχαριστώ. τουλάχιστον φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλος από πολλούς άλλοςυ που έχω συζητήσει.<P> Ανάρμοστε: Πιστεύεις ότι αν αποδειχτεί η ύπαρξη ψυχής τότε αποδεικνύεται και η ύπαρξη θεού;

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Γηριόνης:<BR><STRONG>Τίμιμαν εγώ σε ευχαριστώ. τουλάχιστον φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλος από πολλούς άλλοςυ που έχω συζητήσει.<P> Ανάρμοστε: Πιστεύεις ότι αν αποδειχτεί η ύπαρξη ψυχής τότε αποδεικνύεται και η ύπαρξη θεού;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>An apodikti i iparksi psixis linetai to aionio problima pou eixan oloi oi anthropoi. afto mou ftanei.

Δημοσ.

Girioni : pisteuw oti apo ta legomena mou katalaves oti den eimai Orthdo3os,an kai an eixa tautotita tha egrafe orthodo3os..(den exw giati eimai 15)eimai Xristianos Martiras tou Iexwva<BR>timiman: epeidi mperdeutika...se emena anaferese sto post sou pou eleges gia ta grafika edafia? sorry an katalava lathos<BR> <P> smile.gif" border="0

Δημοσ.

Ομιλοπαρμένε το κατάλαβα αυτό, αλλά επιβεβαιώνεις για ακόμα μία φορά το πόσο πολύ έχει φαγωθεί ο Χριστινισμός με όλες αυτές τις διαιρέσεις. Αυτό όμως που δε μου απάντησες είναι: Πώς είναι δυνατόν να λατρεύεις κάτι το οποίο είναι εχθρικό προς εσένα; Εκτός και αν δεν είσαι Έλληνας αλλά Εβραίος, οπότε τότε πάω πάσο. Αν γίνεται να μου απαντήσεις θα το εκτιμούσα. Σου έδωσα και αναφορά, αν θέλεις πήγαινε ψάξε το στην Παλαιά Διαθήκη και στα άλλα έγγραφα για να επιβεβαιώσεις αυτά που σου είπα. Οι καταστροφές που έχουνε κάνει οι ακόλουθοι του θεού σου είναι τεράστιες. Καιρός να μαθευτεί η αλήθεια.

Δημοσ.

Φίλε μου το λές και συ ο ίδιος,οι Χριστιανοί που είχαν την εξουσία τα καναν όλα αυτά!<BR>Δεν τα κανε ο Χριστιανισμός σαν θρησκεία.<BR>Απλώς πολλοί εκμεταλεύτικαν διάορες καταστασεις για να πετύχουν αυτό που θέλουν!<BR>Π.X Ας κάνουμε εκστρατία στην τάδε πόλη επειδή μας κατέχουν τα ιερά εδάφη κτλ κτλ.<BR>Σαν Θρησκεία όμως Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανισμός που είναι και ο Original έτσι; Και ΟΧΙ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ Χριστιανισμός είναι η σωστότερη Θρησκεία από όλες!<BR>Σε προκαλώ να μου πείς μια Θρησκεία που ναι καλύτερη...<BR>Δεν Λέει ο Χριστιανισμός Καλός Χριστιανός Νεκρός Χριστιανός έτσι;<BR>Και αν εσυ είσαι άθεος,τότε γιατί στην ταυτότητα σου και σε όλα τα χαρτιά που γράφεις τι θρησκεία είσαι δεν λές ΑΘΕΟΣ;;;

Δημοσ.

Μα ο Χριστιανισμός είναι οι Χριστιανοί και οι Χριστιανοί είναι ο Χριστιανισμός. Δε νοείται το ένα δίχως το άλλο.<P> Αν θέλεις μία θρησκεία πολύ λογικότερη και πιο κοντά στην αγάπη από το Χριστιανισμό (δε θα πω καλύτερη γιατί αυτό είναι υποκειμενικό) θα σου έλεγα να μελετήσεις το Βουδισμό. Αν θέλεις κάτι πιο κοντά στις πατρώες παραδόσεις και πιο κοντά στη φύση και στην κοσμοθεωρία τότε θα δεις ότι το Δωδεκάθεο υπερέχει. Απλώς πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και τους αναζητήσεις.<P> Δεν είμαι άθεος. Αν πρόσεξες τις προηγούμενες καταχωρήσεις μου θα το είχες καταλάβει. Το ότι η ταυτότητά μου γράφει ΧΟ δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Έγινε σε μία εποχή που ήμουνα ακόμα διαποτισμένςο με το πόσο <<καλός>> είναι ο Χριστινισμός και το πόσο συνετό είναι να είσαι Χριστιανός. Πόσα λίγα ήξερα.<p>[ 30-10-2001: Message edited by: Γηριόνης ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...