Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ήχου

vpardalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να κάνω capture κανά δυο ταινίες VHS σε dvd με το ulead video studio. Έχω όμως το εξής πρόβλημα.Ενώ βλέπω την εικόνα δεν ακούγεται καθόλου ήχος και δεν μπορώ να βρω κάποια επιλογή για να αναγνωρίσει το πρόγραμμα τον ήχο.Να πω εδώ ότι η σύνδεση είναι σωστή γιατί με το πρόγραμμα της κάρτας που είναι η tv4all usb καθώς και με το pinnacle studio δουλεύουν όλα κανονικά. Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν το κάνεις με αυτά τα προγράμματα που δουλεύουν. Θέλω το ulead γιατί από ότι είδα η εικόνα είναι πολύ καλύτερη των άλλων προγραμμάτων. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το πρόβλημα ας βοηθήσει παρακαλώ.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με το Windows Movie Maker δοκίμασες;

Το ulead έχει πουθενά ρυθμίσεις για τα source; Αν έχει, δες τι έχει για επιλογή στο audio record, ίσως να είναι ρυθμισμένο να τραβάει ήχο από την είσοδο της κάρτας ήχου.

Δοκίμασες να συνδέσεις την έξοδο ήχου από την κάμερα/βίντεο στην είσοδο της κάρτας ήχου;

Δημοσ.

Αυτή είναι η κάρτα αλλά θέλω να γράψω από συσκευή video vhs.Έχω συνδέσει το scart με την κάρτα με RCA εικόνα και ήχο και από την κάρτα με jack stereo στην είσοδο της κάρτας ήχου του υπολογιστή. Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με την κάμερούλα που έχω γιατί την βλέπει και αυτή το πρόγραμμα. Το βράδυ θα την αποσυνδέσω και θα δω τι φταίει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...