4saken Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Απο χθες ειναι διαθεσιμο στο itunes για κατεβασμα...Δυστυχως στο ελληνικο δεν υπαρχει...Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με itunes υπαρχει περιπτωση να ανεβει στο ελληνικο?Απο οτι καταλαβα δεν μπορω να αγορασω απο το US... Και ενα μικρο δειγμα εδω: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GEkQR9Wzock[/ame]
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ελα ρε το παλικαρι!Ιδεα δεν ειχα! Κ οπου να ναι βγαινει και ο καινουριος του δισκος,μια χαρα! Οντως στο ελληνικο itunes δεν το βρηκα.Φανταζομαι και ελπιζω σε λιγες μερες θα το βαλουν,δεν νομιζω να υπαρχει λογος να μην βγει στο ελληνικο.
kingnick 999 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 πως θα λεγεται?? επισης ποτε βγαινει? πολυ γαματη φωνη εχει αν και λιγο ιδιαιτερη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Music Without Borders λεγεται συμφωνα με την wikipedia(κυκλοφορει κ ενα single)και υποτιθεται πως βγαινει το καλοκαιρι. Κανε τον κοπο να ακουσεις και τον κανονικο δισκο Εlect the dead αν σου αρεσε,οπως και προηγουμενες δουλειες του σαν frontman των System of a Down.
kingnick 999 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Music Without Borders λεγεται συμφωνα με την wikipedia(κυκλοφορει κ ενα single)και υποτιθεται πως βγαινει το καλοκαιρι.Κανε τον κοπο να ακουσεις και τον κανονικο δισκο Εlect the dead αν σου αρεσε,οπως και προηγουμενες δουλειες του σαν frontman των System of a Down. να σαι καλα.εχω οτι εχει κυκλοφορησει.απλα εψαχνα στο σιτε του και δεν ειχα βγαλει ακρη.
linkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σαν φροντμαν των soad τον γουσταρα απιστευτα,στο solo album του ηταν εκπληκτικος αλλα σε αυτο το dvd κατι δεν μου καθεται καλα....Εχει τρομερη φωνη αλλα καπως σαν να μην κολλαει με την ορχηστρα....
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 και μένα δε μου κάνει... Σίγουρα δε θέλω να το ξανακούσω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μολις ακουσα τον δισκο.Δεν μου κολλησε καλα και μενα δυστυχως.Μου φανηκε αταιριαστη η φωνη του με την συμφωνικη,ηθελα περισσοτερο ογκο.Κριμα γιατι μ αρεσει γενικα ο ηχος του.
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Wow, το βιντεακι τα σπαει. Ειναι πραγματικα φοβερος. Δεν νομιζω να μπω στον κοπο να ακουσω τον δισκο ομως, μιας και δεν ακουω τα καλυτερα σχολια...
4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μολις ακουσα τον δισκο.Δεν μου κολλησε καλα και μενα δυστυχως.Μου φανηκε αταιριαστη η φωνη του με την συμφωνικη,ηθελα περισσοτερο ογκο.Κριμα γιατι μ αρεσει γενικα ο ηχος του. Που τον ακουσες?Δες pm!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.