Προς το περιεχόμενο

Serj Tankian Elect the Dead Symphony

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες ειναι διαθεσιμο στο itunes για κατεβασμα...Δυστυχως στο ελληνικο δεν υπαρχει...Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με itunes υπαρχει περιπτωση να ανεβει στο ελληνικο?Απο οτι καταλαβα δεν μπορω να αγορασω απο το US...

Και ενα μικρο δειγμα εδω:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GEkQR9Wzock[/ame]

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ρε το παλικαρι!Ιδεα δεν ειχα!

Κ οπου να ναι βγαινει και ο καινουριος του δισκος,μια χαρα!

Οντως στο ελληνικο itunes δεν το βρηκα.Φανταζομαι και ελπιζω σε λιγες μερες θα το βαλουν,δεν νομιζω να υπαρχει λογος να μην βγει στο ελληνικο.

• Moderators
Δημοσ.

Music Without Borders λεγεται συμφωνα με την wikipedia(κυκλοφορει κ ενα single)και υποτιθεται πως βγαινει το καλοκαιρι.

Κανε τον κοπο να ακουσεις και τον κανονικο δισκο Εlect the dead αν σου αρεσε,οπως και προηγουμενες δουλειες του σαν frontman των System of a Down.

Δημοσ.
Music Without Borders λεγεται συμφωνα με την wikipedia(κυκλοφορει κ ενα single)και υποτιθεται πως βγαινει το καλοκαιρι.

Κανε τον κοπο να ακουσεις και τον κανονικο δισκο Εlect the dead αν σου αρεσε,οπως και προηγουμενες δουλειες του σαν frontman των System of a Down.

να σαι καλα.εχω οτι εχει κυκλοφορησει.απλα εψαχνα στο σιτε του και δεν ειχα βγαλει ακρη.

Δημοσ.

Σαν φροντμαν των soad τον γουσταρα απιστευτα,στο solo album του ηταν εκπληκτικος αλλα σε αυτο το dvd κατι δεν μου καθεται καλα....Εχει τρομερη φωνη αλλα καπως σαν να μην κολλαει με την ορχηστρα....

• Moderators
Δημοσ.

Μολις ακουσα τον δισκο.Δεν μου κολλησε καλα και μενα δυστυχως.Μου φανηκε αταιριαστη η φωνη του με την συμφωνικη,ηθελα περισσοτερο ογκο.Κριμα γιατι μ αρεσει γενικα ο ηχος του.

Δημοσ.

Wow, το βιντεακι τα σπαει. Ειναι πραγματικα φοβερος. Δεν νομιζω να μπω στον κοπο να ακουσω τον δισκο ομως, μιας και δεν ακουω τα καλυτερα σχολια...

Δημοσ.
Μολις ακουσα τον δισκο.Δεν μου κολλησε καλα και μενα δυστυχως.Μου φανηκε αταιριαστη η φωνη του με την συμφωνικη,ηθελα περισσοτερο ογκο.Κριμα γιατι μ αρεσει γενικα ο ηχος του.

Που τον ακουσες?Δες pm!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...