Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση υπολογιστή (κουτί) έως 750 €

gas_83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλλον κατι τέτοιο ψαχνω και εγω..

Ποιο ειναι πιο καλο απο τα 2? Ειναι ακριβως τα ιδια??

Που ακριβώς εχει τα USB μπροστα?

Και το σημαντικο: οι ανεμιστηρες του ειναι αθορυβες??

Είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο που αλλάζει η προσοψή! Τα USB είναι στην οροφή του Tower!

Ναι είναι αθορύβοι ανεμιστήρες!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
από την μικρή εμπειρία που έχω με το τροφοδοτικό (είναι στο κάτω μέρος) δεν βλέπω να ζεσταίνεται ούτε και να διαχέει θερμότητα μέσα στο κουτί..

αυτό που θα δείξει η ιστορία είναι η ποσότητα της σκόνης που θα μαζέψει :lol:

άσε που το κουτί έχει και καλύτερα κρατήματα :lol:: :shock: :lol:

Τα "κάτω" φουρφούρι του psu τραβάει αέρα, οπότε όπως και να το έχεις δε ζεσταίνει περισσότερο το case.

Όταν είναι κάτω το psu εκτός από το βολικότερο cable management, παραμένει πιο κρύο.

Μάλλον κατι τέτοιο ψαχνω και εγω..

Ποιο ειναι πιο καλο απο τα 2? Ειναι ακριβως τα ιδια??

Που ακριβώς εχει τα USB μπροστα?

Και το σημαντικο: οι ανεμιστηρες του ειναι αθορυβοι??

Έχει πάνω τα buttons, 2 usb και μία firewire αν θυμάμαι καλά.

Οι ανεμιστήρες είναι εντελώς αθόρυβοι.

Ο μπροστά είναι 14άρης.

Οι διαφορές που έχουν είναι ελάχιστες, εκτός από την πρόσοψη αλλάζει σε κάποια σημεία και το εσωτερικό.

Δημοσ.

οποτε σε σχεση με το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 που εχω στο παλιο PC μου και μου κοστισε 53€ το 2005 και μπορω να πω οτι με καλυψε σχετικά καλα χωρις να ειναι κατι τρομερο, αυτά τα Lian-Li θα ειναι πολυ καλύτερα για το νεο μου PC που ερχεται συντομα..

και ειναι και αλουμινενια..

Δημοσ.

Αυτά τα Lian Li θεωρούνται ένας από τους top (αν όχι ο top) κατασκευαστές case παγκοσμίως.

(επειδή διέκρινα μία μικρή άγνοια για την ύπαρξή τους έτσι όπως το έγραψες, σόρρυ αν το κατάλαβα λάθος)

Δημοσ.

Αυτά τα δύο Lian Li εννοούσα..

το εχω ξαναδιαβάσει αρκετες φορες εδώ μεσα οτι ειναι απο τους δυνατούς κατασκευαστές.. σιγουρα και απο σένα, θα το εχω διαβασει.

τωρα διαπιστώνω οτι τα συγκεκριμένα εχουν και σχετικά λογική τιμή για αυτά που ζητάω.. οπότε αξίζουν.

Θα δωσω καποια λεφτα για ενα αξιοπρεπές κουτί, αλλά δεν θα εφτανα και στα 150-200€

και κατι αλλο..

Τα συγχρονα κουτιά εχουν καμια δεκαριά τρυπες για τα fans.. Λογικά ειναι πιο δυσκολο να κρατησουν μεσα τους το θορυβο.. Αν εχεις καποιο φαν ή drive που κανει θορυβο δεν θα ακουγεται περισοτερο απο ενα παλιο, πιο κλειστό κουτί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...