panetolikos83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 παιδες δεν ηξερα που να το βαλω το θεμα ελπιζω να το εβαλα στο σωστο σημειο.. εδω και μια βδομαδα εχω προβλημα με το windows installer και τον ηχο του pc.. ειχα εγκαταστησει ενα αρχειο και μαλλον ειχε ιο και μου διελυσε την registry και ολα τα αρχεια exe.. εκανα φορματ 3 φορες και αφου κλεινω τον υπολογιστη και τον ανοιγω την επομενη μερα παλι τα ιδια ουτε ηχοι ουτε εγκατασταση προγραμματων συν οτι υπολειτουργει και κολλαει... υπαρχει περιπτωση να εχει αποθηκευτει κατι μονιμα στο σκληρο.......? και να μην σβηνετε ουτε με φορματ..? μη γελασετε δεν μου εχει ξανατυχει.. πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω..ολα τα εχω σκεφτει... ΕΧΩ WIN XP...
ChangeAllNow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφού λες οτι έκανες format, τότε το πρόβλημα (ιός ?) βρίσκεται σε άλλον δίσκο ή partition...
panetolikos83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφού λες οτι έκανες format, τότε το πρόβλημα (ιός ?) βρίσκεταισε άλλον δίσκο ή partition... το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε partitions.. δεν τον εχω χωρισει το σκληρο... κατι αλλα πρεπει να παιζει.. αυτες τις μερες θα περασω τα windows 7.. και φοβαμαι μην μεταφερθει και εκει το προβλημα..
lunatic89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως σου εκανε ζημια κ στο hardware? Μπορει να γινει κ αυτο...
ChangeAllNow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχεις άλλο δίσκο ή partition τότε το πρόβλημα υπάρχει στο cd με τα Xp ή έχει πρόβλημα (hardware) ο δίσκος.
thodoris82 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Με το που εκάνες format o ηχος παιζει ??? και μετα μολις κανείς επανεκκινηση χανετε???? μηπώς εχείς προβλημα μετην καρτα ηχου???
salida Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Άν δεν έχεις εξωτερικούς σκληρούς ή Usb ή κάποιον άλλο μέσο για να μεταφερθεί ο ιός τότε πρέπει να σκεφτείς κάποια άλλα ενδεχόμενα. Όπως να έχεις πρόβλημα με κάποιον driver ή κάποιο πρόγραμμα που εγκαθιστάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.