Προς το περιεχόμενο

Tekken 6 vs Soul Calibur IV

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να πάρω ένα παιχνίδι αυτού του είδους. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι τα έχουν δοκιμάσει τη γνώμη τους ποιό από τα δύο θεωρείται καλύτερο και γιατί ;

:confused:

Δημοσ.

Φίλε καταρχήν και τα δύο παιχνίδια είναι της ίδιας εταιρίας.

Κατά την δικιά μου γνώμη είναι το ίδιο καλά και τα δύο.

To θέμα είναι πως την βρίσκεις εσύ καλύτερα.

Με μπουνίδια και κλωτσιές ή με σπάθες και κατάνα ;

Πάντως κανένα από τα δύο δεν έχει αίματα...

Μα γιατί δεν βγάζουν και κάτι αντίστοιχο αλλά σε σπλατεριά.

Δημοσ.

Tekken 6 = τεστ μνημης.

SC4 = skillz

Βεβαια εγω θα σου προτεινα το virtua fighter 5 ως μακραν το ποιο ψαγμενο και ποιο δυσκολο fighting game αλλα μεταξυ των 2 που λες τοτε σιγουρα το SC4.

Δημοσ.

Άκουσα πως στο SC4 μπορείς να κάνεις character create και να κάνεις customize τι θα φοράει κτλ που μου ακούγετε πολύ ενδιαφέρον επίσεις!

Απο την άλλη και το tekken 6 έχει κάποιες ποιο περιορισμένες επιλογές στο customize αλλαγή χρωμάτων στα ρούχα μόνο απο ότι βλέπω.

(Cool δεν είχα ακούσει κάτι για το virtua fighter 5 ξανά.)

Δημοσ.

Καλη φαση ειναι το character create στο SC4 αλλα δεν ειναι και το ζουμι της υποθεσης. Ως να βρεις εναν χαρακτηρα που σου ταιριαζει και να ασχοληθεις μαζι του δεν θα εχεις χρονο να φτιαξεις δικους σου χαρακτηρρες ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Φίλος παίζω και τα 2 παιχνίδια απο τότε που πρωτοεμφανίστηκαν.. ποτε δεν τα ξεχωριζα ποιο απ τα 2 ειναι καλυτερα, αφου και τα 2 ηταν κορυφαια στο ειδος του..

Το Soul Calibur 2 ήταν ενα φοβερα ισοροπημενο game (το χω να φανταστεις σε GC,PS2,Xbox) αλλα το 3 ηταν σκετη απογοητευση.. όπως και το Tekken 5 ηταν αρκετα καλο, αλλα το 6 με απογητευσε..

Οποτε θα σου πρότεινα το Soul Calibur 4!!

Δημοσ.

Εμένα πάλι παιδιά το SC δεν μου άρεσε.

Τα μοντέλα των παιχτών είναι τόσο φορτωμένα με ασπίδες όπλα και πανοπλίες που δεν καταλαβαίνω πότε κάνει κλωτσιά και πότε μπουνιά για να αποκρούσω...

Η γνώμη μου είναι πάντως να έχεις και τα δύο... :P

Δημοσ.

Eγω θα σου προτεινα το Tekken 6, ειναι το πιο ισορροπημενο Tekken μεχρι στιγμης με το μεγαλυτερο ευρος επιλογων απο θεμα χαρακτηρων, το καλυτερο online mp mode μετα απο SFIV/VF5 και οπτικα ειναι οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει απο αποψη animation με αρκετα καλα γραφικα.

Τekken 6 > SCIV μακραν IMO.

Βεβαια αν θες το καλυτερο fighting εκει πας σε VF5 που εχει το καλυτερο SP, το ομαλοτερο online (btw η εκδοση του PS3 δεν εχει online play) και το πιο βαθυ gameplay απο ολα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...