Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση καρτας γραφικων εντος εγγυησης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ο γιος ενα pc TurboX που ειναι ακομα σε εγγυηση για ανταλακτικα. Μαλλον εχει προβλημα μια καρτα γραφικων Nvidia GeForce 8600GT . Εκει που δουλευει το pc του πεταει στην οθονη πολλες κινουμενες μικρες παυλιτσες ή καποια αλλη φορα λωριδες χρωματιστες .

Λογικα αν την αλλαξουν τι πρεπει να μου δωσουν μιας κια δεν νομιζω να υπαρχει τωρα η ιδια ? Τιμη αγορας πριν σχεδον 3 χρονια 180 ευρω .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

και εμένα μια χαρά μου φαίνεται... εμένα μου αλλάξαν μια κάρτα των 740 ευρώ με μια των 350... χάλασε και αυτή σε ένα μήνα κ μετά στα καπάκια με μια των 200.. είναι γύφτοι οι άνθρωποι, και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να τους ταρακουνήσει ... να σημειώσω οτι τσακώθηκα με το μισό πλαίσιο της ελλάδας για να μου δώσουν ακόμα και αυτά...

Δημοσ.
Πολύ σωστά έγινε, αν δεν έχουν την ίδια σου δίνουν μια ισάξια ή και μια καλύτερη.

Οπως ξαναειπα ετσι νομιζω κι εγω.Και ειναι σχεδον αδυνατον μετα απο 33 μηνες να υπαρχει ιδια ακριβως καρτα.

Δημοσ.

Ναι,ειδικά αφού είναι και turbo-x κουτί,άμα πήγαινες μόνο την κάρτα το πιθανότερο ήταν να σου κόψουν πιστωτικό.

Δημοσ.
Οπως ξαναειπα ετσι νομιζω κι εγω.Και ειναι σχεδον αδυνατον μετα απο 33 μηνες να υπαρχει ιδια ακριβως καρτα.

ναι το κατάλαβα, για τους υπολοίπους το είπα.

Δημοσ.
Μια χαρα σε 'φτιαξανε με τη gt240....

Ελπιζω να συμφωνει κια ο γιος μου.Δικο του ειναι το pc και παιζει κυριως on line παιχνιδια .Λαϊνε Ειτζ (δεν ξερω πως γραφεται αγγλικα...) κλπ.

Δημοσ.
Ελπιζω να συμφωνει κια ο γιος μου.Δικο του ειναι το pc και παιζει κυριως on line παιχνιδια .Λαϊνε Ειτζ (δεν ξερω πως γραφεται αγγλικα...) κλπ.

Lineage :P

Και αυτά τα game τέτοιου στυλ τρέχουν και άνετα σε 6600GT πόσο μάλλον σε GT240.

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις... εμένα μου βρήκαν.. :) όταν άρχισα να τους πρίζω για κάτι καλύτερο... τελικά την γλύτωσα με μια 285gtx...δυστυχώς ήταν ελατωματικό το chipaki κ χάλασε γρήγορα... :(

υ.γ όχι οτι με χαλάνε τώρα οι x2 4890... :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...