SATELLITE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=96 http://www.skroutz.gr/s/81994/Philips-42PFL3604D.html?keyphrase=42PFL3604D+ η οποία και αποτελεί προσφορά αφού η αμέσως επόμενη τιμή είναι στα 535€
vdanasto Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρά την έλλειψη MPEG-4 δέκτη, αποτελεί εξαιρετική προσφορά, νομίζω είναι η φθηνότερη τιμή στην οποία (προσωπικά) έχω δει 42αρα επώνυμη τηλεόραση.
xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ναι το MPEG4 είναι μεγάλο θέμα. Άλλο ενα καλώδιο στον τοίχο σου. Στα 400Ε πάντως εξακολουθεί να είναι εξαιρετική προσφορά.
othon.gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ποσα Hz ειναι η συγκεκριμενη, ξερουμε? 50/60 δυστυχώς. Αν δεν είχα αγοράσει τηλεόραση, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να την πάρω. Στο θέμα του ψηφιακού δέκτη δεν θα έλεγα ότι απογοητεύτηκα κι αυτό διότι ακόμα κι αυτές που τον έχουν ενσωματωμένο (στην πλειοψηφία τους) δεν υποστηρίζουν εγγραφή, κάτι που μ' εκνευρίζει ελαφρώς. Θεωρώ πάντως πως απευθύνεται σ' αυτούς που απλά θέλουν μια φθηνή LCD με λίγες και καλές δυνατότητες.
GeorgT. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλα αν θέλουμε τι πιστεύουμε τα sold out τους!!! Όπως η χθεσινή Philips ετσι κ το σημερινό ποντίκι (κ πολλά άλλα) εχουν ξαναβγεί - ξεπούλησαν ??? κ ξαναβγήκαν προς πώληση μετα απο λίγο καιρό (λες κ είμαστε βλάκες κ θα το ξεχνούσαμε)!! Δημιουργούνε μια πολύ αξιόπιστη εικόνα ετσι!
othon.gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλα αν θέλουμε τι πιστεύουμε τα sold out τους!!! Όπως η χθεσινή Philips ετσι κ το σημερινό ποντίκι (κ πολλά άλλα) εχουν ξαναβγεί - ξεπούλησαν ??? κ ξαναβγήκαν προς πώληση μετα απο λίγο καιρό (λες κ είμαστε βλάκες κ θα το ξεχνούσαμε)!! Δημιουργούνε μια πολύ αξιόπιστη εικόνα ετσι! Αν κοιτάξεις στη σελίδα τους στο Facebook, οι ίδιοι παραδέχονται πως ξαναβγάζουν τα ίδια προϊόντα μετά από κάποιες μέρες. Το "ξεπούλησα" δε σημαίνει πως δεν μπορώ να ξαναπαραγγείλω και να ξαναβγάλω στη συνέχεια κάτι προς πώληση!
GeorgT. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δίκιο φίλε σύμπτωση που καμια 20 προιοντα ξεπούλησαν κ ξαναβγεικανε σε καλύτερη τιμη προς πώληση πως δεν το σκέφτηκα!! Φταει που δε διαβάζω ανελλιπώς τη γράψανε κ στο facebook τους! Άνθρωπος είμαι κ εγω!
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 θα εχουν αποθεμα άραγε, να πάρω τηλεφωνο τώρα? Υ.Γ Τί λέω δεν υπάρχη τηλεφωνο
othon.gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 θα εχουν αποθεμα άραγε, να πάρω τηλεφωνο τώρα?Υ.Γ Τί λέω δεν υπάρχη τηλεφωνο Και τηλέφωνο υπάρχει και παραγγελία μέσω τηλεφώνου μπορείς να κάνεις. Απλά επειδή έχουν εξαντληθεί, δε νομίζω να μπορέσουν να σ' εξυπηρετήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.