Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πριν λίγο καιρό έβλεπα Evening with Kevin Smith 3 και έλεγε ιστορίες από τα γυρίσματα του Die Hard 4. Ε, είχα ακούσει και τόσα για τα Die Hard, λέω ας κάτσω να τα δω. Και τα είδα και τα τέσσερα με τη σειρά μέσα σε 7-9 μέρες αν θυμάμαι καλά. Ακόμα βλέπω στον ύπνο μου σενάρια καταδίωξης. Το πρώτο ήταν όλα τα λεφτά. Από τα υπόλοιπα, ορισμένες σκηνές ήταν όλα τα λεφτά. Άνετα πάντως θα δω και το νούμερο πέντε και άμα λάχει και στο σινεμά. Τον Άφθαρτο τον έχω δει σε πολλές δόσεις χωρίς χρονική συνέχεια. Δηλαδή πρώτα το τέλος, μετά λίγο πιο πίσω, μετά τη σύνδεση μεταξύ τους και δεν θυμάμαι αν έχω δει την αρχή. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι καλή ταινία πάντως και είμαι φαν του Σκοτεινού Χωριού (όχι όμως του Οιωνός), αλλά άμα δεν την δω από την αρχή μέχρι το τέλος... Ίσως τώρα που βγαίνει το δεύτερο, να μου δοθεί η "ευκαιρία".
nikos21aek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ε ενταξει τα τελευταια ροκυ και ραμπο καλα ηταν
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 E όχι θα μας βγάλεις και καλό το ρόκυ το τελευταίο και το ράμπο 4 την πανμέγιστη μούφα.Περιμένω το rampo 5 να γελάσω περισσότερο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 E όχι θα μας βγάλεις και καλό το ρόκυ το τελευταίο και το ράμπο 4 την πανμέγιστη μούφα.Περιμένω το rampo 5 να γελάσω περισσότερο. Tα θελει ο ποπος σου και σενα!Γιατι τον τσιγκλας?Μια χαρα θα στο αποδειξει τωρα!
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ότι και να πει τα έγκυρα benchmarks δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.Νόμος του forum
Kasrith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 here we go again... εγκυροτατη φωτο παντως
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 E όχι θα μας βγάλεις και καλό το ρόκυ το τελευταίο και το ράμπο 4 την πανμέγιστη μούφα.Περιμένω το rampo 5 να γελάσω περισσότερο. δεν το βγαζω εγω.ενα μεγαλος μερος των κριτικων και του κοινου,το βγαζει. Εμενα προσωπικα μου αρεσαν και τα δυο και συμφωνω μαζι τους.Αν διαφωνεις σεβαστον,αλλα το να ειρωνευεσαι την αποψη μας δεν κανει την δικια σου καλυτερη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 αλλα το να ειρωνευεσαι την αποψη μας δεν κανει την δικια σου καλυτερη. Kι ομως!
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 δεν το βγαζω εγω.ενα μεγαλος μερος των κριτικων και του κοινου,το βγαζει.Εμενα προσωπικα μου αρεσαν και τα δυο και συμφωνω μαζι τους.Αν διαφωνεις σεβαστον,αλλα το να ειρωνευεσαι την αποψη μας δεν κανει την δικια σου καλυτερη. Βρες μου bench που να μην λέει ότι δεν ήταν υπερμούφες. Μέχρι και τον Σταλόνε που με πήρε τηλέφωνο προχθές του είπα ρε Σιλβέστρο το ράμπο το τελευταίο ήταν γτπκ τι το θέλεις και το 5ο;Μου λέει ναι Νίκο δίκαιο έχεις μια μλκία και μισή ήταν αλλά τι να κάνω;Πρέπει να βγάλω και κανένα φράγκο. Αυτοί οι κριτικοί δηλαδή κάνουν κακό πραγματικά.Άκου 37% στο ράμπο.. http://www.rottentomatoes.com/m/john_rambo/
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βρες μου bench που να μην λέει ότι δεν ήταν υπερμούφες. Μέχρι και τον Σταλόνε που με πήρε τηλέφωνο προχθές του είπα ρε Σιλβέστρο το ράμπο το τελευταίο ήταν γτπκ τι το θέλεις και το 5ο;Μου λέει ναι Νίκο δίκαιο έχεις μια μλκία και μισή ήταν αλλά τι να κάνω;Πρέπει να βγάλω και κανένα φράγκο. Αυτοί οι κριτικοί δηλαδή κάνουν κακό πραγματικά.Άκου 37% στο ράμπο.. http://www.rottentomatoes.com/m/john_rambo/ Συμφωνω μαζι σου,εχεις απολυτο δικιο και εχω αδικο.Eκανα μεγαλο λαθος οταν ελεγα οτι το Ραμπο 4 ειναι καλη ταινια.Προκειται για μια μεγαλη μουφα οπως πολυ σωστα αποδυκνειει το παντα αξιοπιστο RT.Δηλαδη με λιγα λογια,συμφωνω πως το RT ειναι πραγματι ενας καλος δεικτης της αξιας μιας ταινιας,το εννοω πολυ σοβαρα αυτο που λεω. Επισης μιας και το RT ειναι ενα εγκριτο βαρομετρο της ποιοτητας μιας ταινιας και της απηχησης που εχει σε κοινο και κριτικους,ενα αξιοπιστο επιχειρημα που ολοι εδω περα ειναι ξεκαθαρο πως αποδεχομαστε και χρησιμοποιουμε,να προσθεσω και κατι αλλο ακομα: (συγχωρεστε με που ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ) AVATAR http://www.rottentomatoes.com/m/avatar/?name_order=asc 82% Τοτal Critics 94% Top Critics 88% Κοινο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευχαριστω παιδακια,μου φτιαξατε το υπολοιπο της βραδιας και της μερας που ξημερωνει.α και μην μπαινετε στον κοπο να ανταπαντησετε,δεν προκειται να ξανασχοληθω με αυτο το τοπικ,οποτε δεν θα διαβασω τι θα εχετε γραψει.καληνυχτα και ονειρα γλυκα.:lol:
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρε για τους κριτικούς το έβαλα το rt που δώσαν τόσο μεγάλη βαθμολογία στο rambo. Τι αξιοπιστία μου λες;Αξιόπιστα είναι μόνο τα benches σαν το παραπάνω που έβαλα.
aris1986 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αντε να πεθανει στο 5 για να σταματήσει η ''κληρονομια''! Το unbreakable δε κουλή ταινια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αντε να πεθανει στο 5 για να σταματήσει η ''κληρονομια''! Tι λες ρε βεβηλε!John McClane for president!
Toufas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 το unbreakable ποσοι το καταλαβανε τι ηταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.