Προς το περιεχόμενο

Πολύ... Άφθαρτος για να πεθάνει ο Bruce Willis

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Aσε μωρε με τον καραγκιοζη.

Ποσο χαιρομαι που για μια ακομα φορα δεν συμφωνουμε:lol:

Τουταχα πει ενα χερακι προσωπικως,

Α,γι αυτο κρυβοταν τοσο καιρο!

γιου νου γουατ αι μειν :P

Ναι ρε σ επιασα:-)

Δημοσ.
Α,γι αυτο κρυβοταν τοσο καιρο!

δεν ξερω αν γιαυτο κρυβοταν,αλλα ξερω οτι πηρε το ''μηνυμα'' απο τους φανς του aicn,αφου ενω ειχε υποσχεθει να απαντησει σε 10 ερωτησεις (οπως ειχε κανει παλιοτερα ο Sly),απαντησε μονο σε μια και μην τον ειδατε τον Παναη.εμ βλεπεις ειχε ηδη ξεκινησει να παιζει το 4,και δεν υπηρχε λογος να συνεχισει το damage control.τιποτενιος.

• Moderators
Δημοσ.
δεν ξερω αν γιαυτο κρυβοταν,αλλα ξερω οτι πηρε το ''μηνυμα'' απο τους φανς του aicn,αφου ενω ειχε υποσχεθει να απαντησει σε 10 ερωτησεις (οπως ειχε κανει παλιοτερα ο Sly),απαντησε μονο σε μια και μην τον ειδατε τον Παναη.εμ βλεπεις ειχε ηδη ξεκινησει να παιζει το 4,και δεν υπηρχε λογος να συνεχισει το damage control.τιποτενιος.
Τι?Δεν αυτοακυρωθηκε σε καποιο σημειο?Εγω παντως πιστευω οτι απο σενα το πηρε το μηνυμα και μονο.
Δημοσ.

H πλακα ειναι πως πραγματι αυτοανακυρωθηκε.Επεμενε πως το 4 ειναι καλυτερο και απο το 1.και οτι δεν ειχε σημασια που ηταν pg13,διοτι παρεμενε πιο βιαιο,αιματηρο και υβριστικο απο το r-rated 1. !?!?! ε υστερα και απο αυτο,δεν τον παιρνεις σοβαρα τον ανθρωπο και καταλαβαινεις για ποιο λογο επισκεφτηκε το μεταλυτερο cine geek site στο νετ.

κατσε να βρω και τα λινκς,οριστε:

http://www.aintitcool.com/?q=node/32598

http://www.aintitcool.com/talkback_display/32511?q=node/32511

νομιζω ειναι και αλλο ενα talkback,το πρωτο στο οποιο πρωτομπηκε,αλλα δεν το βρισκω.

ειναι ο Walter B, Walter Βruce Willis ειναι το πληρες ονομα του.Μολις επαληθευτηκε η ταυτοτητα του απο τον ιδιοκτητη του σαιτ,του εδωσε το black box που βλεπεις,οτι δηλαδη ειναι celeb και οχι απλος επισκεπτης.

οριστε και μερικες φωτος με εναν απο το φορουμ που εκανε webchat μαζι του.

http://www.engadget.com/2007/05/12/bruce-willis-ichat-user-forum-troll/

Δημοσ.

E ξεκολάτε σοβαρά.Πάτε μαμήστε και άλλο το thread του avatar και των oscar.Εδώ λέμε για die hard και Bruce.

Kαι on topic το 4 απλά έσπερνε.Όχι όσο τα προηγούμενα.Αλλά έσπερνε.Η ιστορία ήταν πολύ ψαγμένη,σύγχρονη και δεν θυμάμαι καλύτερη ταινία περιπέτεια με χάκερς και ηλεκτρονικό έγκλημα.

Δημοσ.

ναι μονο που δεν ηταν Die Hard,αλλα ενα generic action flick.

ΠΧ η ελλειψη r-rated το εβλαψε σοβαρα,αφου το να ακους τον mcclane να βριζει ανα 10sec η να ειναι γεματος αιματα,σχισμενα ρουχα,ουλες και πληγες ειναι στοιχεια που προδιοριζουν τον iconic χαρακτηρα του.

Eμενα μου αρεσε το 4 σαν περιπετεια,αλλα Die Hard δεν ηταν,αφου το εκαναν watered down για το teen target group,και οχι για τους adults.

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως το ιδιο:

αυτο και η ολη σκηνη

die-hard-bruce-willis.jpg

με αυτο:

lfdh-67.jpg

photo_02_hires.jpg

281x211.jpg

λες και μολις εχει κανει μπανιο ο mcclane.

παντως θα τσεκαρω την r-rated εκδοση που βγηκε σε dvd,να δω αν βελτιωνεται η ταινια.

Δημοσ.

Ε εντάξει το DH1 όχι μόνο δεν συγκρίνεται με το 4 αλλά δεν συγκρίνεται και με ΚΑΜΜΙΑ άλλη ταινία δράσης.Είναι μακράν η καλύτερη και δεν σηκώνει και κουβέντα.:-D

Δεν είπε κανείς ότι το 4 αγγίζει τα επίπεδα του 1.Ότι είναι καλή ταινία δράσης και αν σκεφτεί κανείς ότι είναι σίκουελ μετά από πολλά χρόνια σίγουρα δεν είναι απογοητευτικό όπως άλλα παρόμοια..Κάτι ρόκυ πχ πέρα βρέχει και εγώ δεν ξέρω πόσα άλλα.

Δημοσ.

ε ενταξει τα τελευταια ροκυ και ραμπο καλα ηταν.να δουμε το Expendables πως θα ειναι,εχω καποιες αμφιβολιες με αυτη την ταινια. :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...