FarCry Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Όλοι οι fans του Bruce Willis σίγουρα θα ριγήσουν από συγκίνηση και ενθουσιασμό μετά από τις δηλώσεις του ηθοποιού σε εκδήλωση προώθησης της νέας του ταινίας «Cop Out» σε σκηνοθεσία Kevin Smith: Έρχονται τα «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει 5» και «Άφθαρτος 2»! «Νομίζω ότι θα κάνουμε το «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει 5» του χρόνου», είπε ο Willis στο MTV. Αν και αυτή είναι η μοναδική προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση για τη νέα ταινία της δημοφιλούς σειράς, ο λόγος του... ντετέκτιβ John McClane είναι εγγύηση, οπότε μπορούμε ν’ αναμένουμε και άλλες δηλώσεις σύντομα. «Θα προσλάμβανα τον Len Wiseman αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο σκηνοθέτη του «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει 4» (ο οποίος έχει υπογράψει και τα δύο πρώτα «Underworld»). Όσο για το ποια κατεύθυνση θα πάρει η νέα ταινία, ο Willis είπε: «Ήρθε η ώρα να το πάμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου στην επόμενη ταινία». Ο Bruce Willis μίλησε επίσης και για την πιθανότητα ενός sequel του «Άφθαρτου», της ταινίας του M. Night Shyamalan από το 2000, για το οποίο ο ίδιος ο Shyamalan έχει αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει στο μυαλό του. «Μίλησα [με τον Shyamalan] μέσα στις γιορτές και σκέφτεται ακόμα να κάνει την ταινία δράσης που θα κάναμε με τον Sam», είπε ο Willis, εννοώντας ότι ο ίδιος, ο Samuel L. Jackson και ο Shyamalan σκέφτονται να προχωρήσουν στο sequel όπου οι χαρακτήρες του Willis και του Jackson θα ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους». «Είχαμε επιλέξει [το 2000] να κάνουμε την ταινία «της αρχής» και ν’ αφήσουμε τη μεταξύ μας μάχη για το sequel», εξήγησε ο Willis και κατέληξε ότι «αν ο Sam μπορεί να το κάνει, εγώ είμαι μέσα». http://www.nooz.gr/entertainment/poli-afthartos-gia-na-pethanei-o-bruce-willis
GeorgeVls Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφθαρτος 2? Αν και ειμαι περιεργος να δω να υλοποιειται αυτη η ιδεα, το πρωτο μου αρεσε αρκετα και θεωρω πολυ αξιολογο σκηνοθετη τον Σιαλαμαν, και απο τους λιγους σκηνοθετες που θεωρω υπερκτιμημενο αλλα ταυτοχρονο και αδικημενο. Υπερκτιμημενο οσον αφορα την 6η αισθηση, και αδικημενο οσον αφορα το σκοτεινο χωριο κα. Παντως ο Bruce φαινεται να ειναι ο αγαπημενος του. Λιγο offtopic αλλα μηπως ξερουμε αν ο Σιαλαμαν ετοιμαζει καμμια καινουρια ταινια τωρα στα κοντα?
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εχουμε και το cop out σε σκηνοθεσια kevin smith http://www.traileraddict.com/trailer/cop-out/red-band-trailer
V for Vagelis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Κι εμένα μ άρεσε το Unbreakable, αλλά δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να συνεχιστεί αξιόλογα η ιστορία. Η πρώτη ταινία στηρίζεται στο μυστήριο χαρακτήρα των 2 πρωταγωνιστών και την αναζήτηση τους για εξηγήσεις. Αν αναλογιστούμε ότι δεν είναι ταινία δράσης, αλλά δράμα και μυστηρίου, εφόσον το μυστήριο λύνεται δε βλέπω προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη των χαρακτήρων. Υπερκτιμημενο οσον αφορα την 6η αισθηση, και αδικημενο οσον αφορα το σκοτεινο χωριο κα. Αν εννοείς υπερεκτιμημένο σα σεναριογράφο πάω πάσο, γιατί σκηνοθετικά η 6η αίσθηση ήταν άψογη για μένα. Η σκηνοθεσία και η ατμόσφαιρα της ταινίας το έσωσαν και κάλυψαν κάπως τα σεναριακά κενά. Το λάθος με το σκοτεινό χωριό ήταν ότι διαφημίστηκε σα θρίλερ/horror, ενώ είναι κοινωνικό δράμα κατά βάση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, το Die Hard 5 θα ήθελα πραγματικά να το δω. H σειρά Die Hard, κατά τη γνώμη μου, είναι από τις ωραίες περιπέτειες και τις απολαμβάνω με ευχαρίστηση - ο δε Bruce Willis είναι άπαιχτος. Αλλά το Unbreakable; Το Unbreakable; Δεν φτάνει που "μας τα έσπασαν" με την πρώτη ταινία, θέλουν να βγάλουν και δεύτερη;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματι τα Die Hard ειναι απο τις ταινιες που παντα μπορείς να βλέπεις ανετα και ας ξερεις ακόμα και τους διαλόγους Αν και το 4 δε μου άρεσε ιδιαίτερα.. To unbreakable δεν μ'αρεσε ουτε εμένα αλλά όχι το potential ability να γίνει μια καλή ταινία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 lol στο Cop Out παίζει ο Θεός Tracy Morgan από το 30 Rock και ο Stiffler, δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσω προσωπικά το 4ο Die Hard μου αρέσε αρκετά χωρίς να καταλάβα γιατί, απλά μου άρεσε
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματι τα Die Hard ειναι απο τις ταινιες που παντα μπορείς να βλέπεις ανετα και ας ξερεις ακόμα και τους διαλόγους Αν και το 4 δε μου άρεσε ιδιαίτερα.. To unbreakable δεν μ'αρεσε ουτε εμένα αλλά όχι το potential ability να γίνει μια καλή ταινία. Οσα die hard,οσα Ραμπο,οσα Ροκυ κ να βγουνε πολυ απλα δεν χανωνται...
jacknut Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ta Die Hard ειναι απο τις καλες action σειρες ταινιων, αν και το τελευταιο ηταν το πιο αδυναμο. Ο σιαμαλαν ανεκαθεν δεν μου γεμιζε το ματι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Οσα die hard,οσα Ραμπο,οσα Ροκυ κ να βγουνε πολυ απλα δεν χανωνται... Kαλα για το rocky δεν ορκιζομαι
nikos21aek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ούτε για Ράμπο. Για die hard πάντως δηλώνω τρελός fan.To ένα καλύτερο από το άλλο ξεκινώντας ανάποδα!Και τα 4 καλά.
oneofthem Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 με χάλασε το 4 γιατί o ήρωας ήταν ο mcclane μόνο στο όνομα και αυτό ήταν που κάνει ιδιαίτερη τη σειρά, τα κουλά που τον έβρισκαν και ο τρόπος που τα αντιμετώπιζε, στο 4 ήταν απλά ένας ήρωας σε περιπέτεια
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ουτε εγω τρελαθηκα με το 4... Αλλα οπως και να χει, Die Hard ειναι αυτο, θα το τιμησουμε Οσο για το Unbreakable, μου αρεσε αρκετα το πρωτο. Αλλα εχω της αμφιβολιες μου για το δευτερο... :-/ Αναμενουμε Για το Cop Out κατι δεν μου καθεται καλα ομως... Tracy Morgan μεν, αλλα δεν ξερω. Σαν να μου φαινεται πολυ cheap παραγωγη. Θα δειξει
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για το Cop Out κατι δεν μου καθεται καλα ομως... Tracy Morgan μεν, αλλα δεν ξερω. Σαν να μου φαινεται πολυ cheap παραγωγη. Θα δειξει Εγω παλι πονταρω σε kevin smith;)
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Aσε μωρε με τον καραγκιοζη. Τουταχα πει ενα χερακι προσωπικως, οταν εκανε damage control στα aintitcool talkbacks,πριν την πρεμιερα του DH4. Θα ειναι τελειως τιποτενιος,αν εχει το θρασος να ξανακανει το ιδιο αν προκυψει παλι αρνητικο κλιμα για το 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.