djamik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Λοιπόν παιδιά μαζί με άλλους 2 τεχνικούς το λύσαμε!!! Η MSI τα είχε <<παίξει>> λόγω παλαιότητας και επειδή το CHIPSET δεν κρύωνε καλά με το cooler & η ASROCK ήταν μεν καινούργια αλλά...ΕΙΧΕ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ! Την πάω σφαίρα αύριο πίσω!!! Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια!!!
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 παιδια για να μην ανοιγω αλλο ποστ εχω και εγω ενα θεμα, αλλαξα τροφοδοτικο και κουτι τα συνδεσα ολα κανονικα, ανοιγει το pc μπαινει στο λειτουργικο ολες οι θερμοκρασιες που παρακολουθω ειναι μια χαρα,τις μνημες τις αναγνωριζει ολες (8γιγα), το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δε κανει μπιπ κατα το ανοιγμα του pc, αλλαξα και το ηχιακι αλλα παλι τιποτα, τι να φταιει?
casperino Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 παιδια για να μην ανοιγω αλλο ποστ εχω και εγω ενα θεμα, αλλαξα τροφοδοτικο και κουτι τα συνδεσα ολα κανονικα, ανοιγει το pc μπαινει στο λειτουργικο ολες οι θερμοκρασιες που παρακολουθω ειναι μια χαρα,τις μνημες τις αναγνωριζει ολες (8γιγα), το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δε κανει μπιπ κατα το ανοιγμα του pc, αλλαξα και το ηχιακι αλλα παλι τιποτα, τι να φταιει? Τσεκαρε το manual αν εβαλες σωστα το speaker... 1
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 το τσεκαρα, μια χαρα ειναι, κατα το ανοιγμα του pc απο τα 4 λαμπακια της μητρικης που εχει αριθμησμενα 1-2-3-4 βλεπε φωτο https://www.dropbox.com/s/63ndw54uvboe89d/IMG_20140830_211026.jpg?dl=0 το ενα ειναι κοκκινο, εται πρεπει να ειναι? δε θυμαμαι αν ηταν ολα πρασινα , μετα απο 5 δευτερα σβηνουν ολα, δε ξερω , δε μπορω να καταλαβω τι φταιει
casperino Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Βρε Arma1 αυτα ολα τα γραφει το manual. Πρεπει να λεει σε τι ακριβως αναφέρονται αυτες οι ενδειξεις και για το χρωμα τους καθε φορα... Μια υποθεση που κανω ειναι οτι μεχρι να κανει το POST ειναι κοκκινα και αφου αναγνωριστουν οι συσκευες γινονται κοκκινα. Υποθεση βεβαια αφου το post κραταει 5-10 δευτερα. Στο manual... Παντως αν το μονο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το speaker ενω μπουταρει κανονικα και μπαίνεις στα windows τοτε δεν εχεις βαλει σωστα τα πινακια, ισως να τα εβαλες αναποδα... 1
SolicitedCrib4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Η δικιά μου μητρικη πάντως, παρόλο που δεν έχει πρόβλημα, δεν βγάζει ήχο το ηχειάκι. Δε νομιζω να εχεις κάποιο πρόβλημα. 1
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) για να δω αν ειναι οκ το το ηχειο εβγαλα ολες τις ram και εκανα boot , χτυπουσε συνεχεια μπιπ, αρα ειναι οκ αυτο, ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο το μπουταρισμα που δεν κανει καποιον ηχο, τωρα τι να πω δε ξερω , @casperino με το ξεκινημα ειναι ετσι αυτα τα χρωματα, καλα θα δω το manual γι αυτο αλλα μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, καποιο λαθος δεν εμφανιζει, @colic......4 πριν την αλλαγη τροφοδοτικου σε μενα δουλευε, ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας edit τελικα αυτο με τα λαμπακια εχει να κανει με την φαση της cpu,οσο την φορτωνεις τοσα λαμπακια αναβουν που το τελικο σταδιο ειναι το κοκκινο, αρα στο ξεκινημα αναβουν ολα για 5 δευτερα και σβηνουν ,αυτο σημαινει πως δουλευουν σωστα, τωρα για το μπιπ δεν εβγαλα ακομη ακρη, το κακο ειναι πως δε βλεπω να βγαζω Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από arma1
DrDeath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 arma1 δες αν έχει το bios κάποια επιλογή fast boot η τπτ τέτοιο. Σε κάποια μοντέλα ακούς μπιπ μόνο αν έχει σφάλμα. (Αν θες πες και ποια mobo έχεις) edit: Αν είναι αυτή της υπογραφής σου έχει ένα Quick Boot το οποίο κάνει sync με το SMART Quick Boot of Smart 6. Αν το έχεις εγκατεστημένο δες από εκεί τις επιλογές. 1
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 mobo εννοεις την motherboard? ειναι αυτην της υπογραφης μου, μπαινω bios να δω αν εχει αυτο που λες, πριν αλλαξω τροφοδοτικο και κουτι τωρα που θυμαμαι στις μισες φορες οταν εκανα reboot χτυπουσε μια φορα στις αλλες μισες οχι edit φιλε @DrDeath που ησουν τοση ωρα? , μπηκα στο bios και απενεργοποιησα αυτο το quick boot και τωρα λειτουργει κανονικα το μπιπ, η σωστη ρυθμιση ποια ειναι ? να το εχω ενεργοποιημενο η οχι? ευχαριστω πολυ φιλε!!
DrDeath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν κάνει τίποτα. Το default είναι απενεργοποιημένο. Δεν επηρεάζει κάτι εκτός από κάποια δευτερόλεπτα στο boot. Αν θες για ψυχολογικούς λόγους να ακούς το μπιπ άστο απενεργοποιημένο. Αν διάβαζες το manual θα το έβρισκες . Δεν βγήκε τυχαία το RTFM. 1
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 το ειχα κοιταξει το manual αλλα δε το προσεξα, τεσπα , τωρα ολα δουλευουν ρολοι, ξερεις οταν κανεις μια επεμβαση σε τρωει το αγχος και λες μηπως δεν εκανα κατι σωστα και κανουμε ζημια, ευχαριστω και παλι φιλε
rfc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 βγαλε τις μνημες και ανοιξε το μηχανημα να δεις αν κανει μπιπ.
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 φιλε rfc το εχω κανει, δες ποστ 22 , η λυση βρεθηκε ποστ 23 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα