tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εμενα ειναι 21.5 1920χ1080 και τα περισσοτερα που παιζω ειναι dvdrip και ειναι μια χαρα και στο 720 τελεια
kostas.b Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε tomvaiou10 ολα τα laptop που ειδες ειναι απο τα κορυφαια ομως 1200 ευρω για τετοια μηχανακια και για την χρηση που τα θες ειναι πααααρα πολλα λεφτα. Παρε κατι με 600 αντε 650 ευρω που και την δουλεια σου θα κανεις και τα λεφτα σου δεν θα πεταξεις ασκοπα. Οσο για τα παιχνιδια που λες με τα ρεστα που θα παρεις μπορεις ν' αγορασεις μια plasma 42αρα κι ενα PS3 για να το ευχαριστηθεις γιατι πιστευω πως σε μια οθονιτσα αντε και 17αρα δεν προκειται να σου αρεσει κανενα παιχνιδι. Laptop και games ειναι σχημα οξυμορο για μενα. Η προταση μου ειναι το παρακατω laptop hp pavilion DV6-2127ev entertainment core i3 - 330M και σκληρο 320gb με 7200 rpm απο τα multirama στα 548 ευρω. Aν παλι δεν το προλαβεις τοτε αυτο ειναι μια αξιολογη προταση για την χρηση που το θες. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17976 H sony ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες σε θεματα εγγυησης.
tomvaiou10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε tomvaiou10 ολα τα laptop που ειδες ειναι απο τα κορυφαια ομως 1200 ευρω για τετοια μηχανακια και για την χρηση που τα θες ειναι πααααρα πολλα λεφτα.Παρε κατι με 600 αντε 650 ευρω που και την δουλεια σου θα κανεις και τα λεφτα σου δεν θα πεταξεις ασκοπα. Οσο για τα παιχνιδια που λες με τα ρεστα που θα παρεις μπορεις ν' αγορασεις μια plasma 42αρα κι ενα PS3 για να το ευχαριστηθεις γιατι πιστευω πως σε μια οθονιτσα αντε και 17αρα δεν προκειται να σου αρεσει κανενα παιχνιδι. Laptop και games ειναι σχημα οξυμορο για μενα. Η προταση μου ειναι το παρακατω laptop hp pavilion DV6-2127ev entertainment core i3 - 330M και σκληρο 320gb με 7200 rpm απο τα multirama στα 548 ευρω. Aν παλι δεν το προλαβεις τοτε αυτο ειναι μια αξιολογη προταση για την χρηση που το θες. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17976 H sony ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες σε θεματα εγγυησης. Φίλε kostas.b έχεις δίκιο ότι για την χρήση που το προορίζω είναι πολύ δυνατό το μηχάνημα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι η τεχολογία τρέχει σαν τρελή, και επειδή θέλω να πάρω ένα laptop τώρα που να το κρατήσω τουλάχιστον 3 χρόνια, θέλω να πάρω κάτι αρκετά καλό που να είναι δυνατό σαν desktop. Αν μου εγγυάσαι ότι αυτά τα μηχανήματα που προτείνεις θα αντέξουν 3 χρόνια χωρίς να κολλάνε μετά από ενάμιση χρόνο τότε αλλάζει το θέμα. Και ακόμη έχοντας συνηθίσει από desktop θα ξενερώσω πολύ άσχημα αν το laptop σέρνεται ή δυσκολεύεται όταν έχω πολλά προγράμματα ανοιχτά. Για τα παιχνίδια να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Όταν θα είμαι εκτός αθηνών απλά όταν θα θέλω να παίξω ένα παιχνίδι να το παίζει (όχι πολύ βαρύ εννοείται!!). Κάποιος που να έχει αγοράσει laptop από εξωτερικό ξέρει να με διαφωτίσει για εγγυήσεις επιπλέον έξοδα κλπ.?
katkat Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 To toshiba το αγορασα απο το πλαισιο. Ειναι φοβερα σταθερο, γρηγορο και πολυ στιβαρο και ομορφο εξωτερικα. Οσων αφορα την παραγγελια απο εξωτερικο, ξερω πως η toshiba δινει διεθνη εγγυηση και η sony πανευρωπαϊκη 2 ετων (εκτος απο την Αγγλια που δινει 1 ετος). Παντως απο sonystyle εξωτερικου δεν μπορεις να αγορασεις. Πρεπει να εχεις ανθρωπο στην αντιστοιχη χωρα να το στειλουν σ' εκεινον κι εκεινος σ' εσενα. (κι ετσι για την ιστορια ειμαι "φιλη katkat" χεχε... Κατερινα )
tasosvel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το Dell 1647 πάντως είναι πολύ δυνατό μηχάνημα με πολύ καλή οθόνη και πολύ καλό επεξεργασή!! Γενικά η Dell είναι εξαιρετικά αξιόπιστη!!
tomvaiou10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πήγα μία βόλτα σήμερα από τα καταστήματα για να τσεκάρω τα laptop και από κοντά. Γενικά τα καινούρια τα Sony Vaio δεν έχουν έρθει εκτός από την Fnac που βρήκα το Sony Vaio VPC-F11M1E/H, και μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση (και εμφανισιακά μια χαρά είναι το γκρι του), αλλά με προβλημάτισαν με την υποστήριξη της sony, στο πλαίσιο μου έλεγαν ότι θέλει 20 μέρες τουλάχιστον και το στέλνεις στο Βέλγιο, ενώ στην Fnac ότι έχει service η sony στην Ελλάδα, και κάνει 10 με 15 μέρες να επισκευαστεί όπως τα περισσότερα laptop. Μία λύση που βλέπω είναι να το πάρω από Multirama (όταν έρθει) και να αγοράσω την εγγύηση της Multirama για 3 χρόνια που σου εξασφαλίζει ότι δεν μένεις χωρίς laptop ποτέ. Φίλε tasosvel το Dell μου έκανε πολύ καλή εντύπωση από την αρχή, αλλά τώρα μάλλον δεν καταλήγω σε αυτό γιατί δεν έχει επέκταση μνήμης (μένεις μόνο στα 4GB), και δεν έχει και Blu-Ray (όχι ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο σημαντικό, αλλά αφού θα πάρω τώρα laptop και θα το κρατήσω μερικά χρόνια, ας το έχει αφού λογικά θα μπει σε όλα τα laptop και θα κυριαρχίσει σαν τεχνολογία). Οπότε θέλω να δω και το Toshiba από κοντά, γιατί και στα δύο Πλαίσιο που πήγα δεν το είχαν ανοιχτό, για να καταλήξω. Φίλη katkat (Κατερίνα!! ) είχες πάει σε κάποιο πλαίσιο και το είδες ανοιχτό?
katkat Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι φιλε tomvaiou10 (Θωμα? ) το εχει ανοιχτο στο πλαισιο του Πειραια. Τουλαχιστον μεχρι πριν λιγες μερες που πηγα τελευταια φορα...
tomvaiou10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι φιλε tomvaiou10 (Θωμα? ) το εχει ανοιχτο στο πλαισιο του Πειραια. Τουλαχιστον μεχρι πριν λιγες μερες που πηγα τελευταια φορα... Δεν βλέπω να το γλιτώνω το ταξίδι (Ναι, Θωμάς. Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό ) tomVAIOu10 τυχαιο?? Μάλλον όχι, μου άρεσε αρκετά ο VAIO και θέλω να δω και τον toshiba για να καταλήξω...
ronnie79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ ψάχνω άμεσα για laptop... είμαι ανάμεσα σε dell inspiron 1564 k σε toshiba satellite, κάποιο μοντέλο ανάλογο με τα χαρακτηριστικά του dell αλλά δεν ξέρω ποιό!!!
kostas.b Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ ψάχνω άμεσα για laptop... είμαι ανάμεσα σε dell inspiron 1564 k σε toshiba satellite, κάποιο μοντέλο ανάλογο με τα χαρακτηριστικά του dell αλλά δεν ξέρω ποιό!!! Eγω παρηγγειλα το sony http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17976 το οποιο περιμενω περιπου σε δεκα ημερες να το παραλαβω. Προκειται για το entry level μοντελο της σειρας Ε και εχει παρομοια χαραχτηριστικα με το dell το οποιο θεωρω πως ειναι ενα αξιολογο κομπιουτερ για την τιμη του σε σχεση με αυτα που προσφερει. H ποιοτητα τ' ονομα η τιμη και το γεγονος οτι ειχα παντα sony μ΄εκαναν να προτιμησω και παλι την εν λογω μαρκα.
ronnie79 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Eγω παρηγγειλα το sony http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17976το οποιο περιμενω περιπου σε δεκα ημερες να το παραλαβω. Προκειται για το entry level μοντελο της σειρας Ε και εχει παρομοια χαραχτηριστικα με το dell το οποιο θεωρω πως ειναι ενα αξιολογο κομπιουτερ για την τιμη του σε σχεση με αυτα που προσφερει. H ποιοτητα τ' ονομα η τιμη και το γεγονος οτι ειχα παντα sony μ΄εκαναν να προτιμησω και παλι την εν λογω μαρκα. Απο την αρχή έχω αποκλείσει sony κ άλλες εταιρίες λόγω εγγύησης.. Φίλος με sony vaio 2 χρονών(μόλις έληξε η εγγύηση) του χάλασε και του λένε να το στείλει εξωτερικό για φτιάξιμο, μέχρι εδώ καλά.. Το θέμα όμως είναι οτι δεν ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα κ πόσο θα κοστίσει, και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει. Να πληρώσει μεταφορικά κ να το στείλει να το δούνε? και αν του πούνε κανα αστρονομικό ποσό που και δεν τον συμφέρει να το φτιάξει? Είναι να μην σου τύχει..
kostas.b Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Απο την αρχή έχω αποκλείσει sony κ άλλες εταιρίες λόγω εγγύησης.. Φίλος με sony vaio 2 χρονών(μόλις έληξε η εγγύηση) του χάλασε και του λένε να το στείλει εξωτερικό για φτιάξιμο, μέχρι εδώ καλά.. Το θέμα όμως είναι οτι δεν ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα κ πόσο θα κοστίσει, και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει. Να πληρώσει μεταφορικά κ να το στείλει να το δούνε? και αν του πούνε κανα αστρονομικό ποσό που και δεν τον συμφέρει να το φτιάξει? Είναι να μην σου τύχει.. Δηλαδη φιλε ronnie αυτο που μου λες ειναι οτι η sony εχει τοποθετησει ενα ειδος χρονοδιακοπτη μεσα στα μηχανακια της και με το που βγαινουν απο την εγγυηση χαλανε. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα περιπτωσεων laptop που μολις ελειξε η εγγυηση τους χαλασανε και υπαρχουν αλλα τοσα παραδειγματα που απλα εξακολουθουν απροβληματιστα να δουλευουν ακομα. Περα απ' αυτα ομως τι σε κανει να πιστευεις οτι αν επιλεξεις dell ή toshiba θα εξακολουθει να δουλευει και μετα την ληξη της εγγυησης και οτι αν σου χαλασει η εκτος εγγυησης επισκευη του δεν θα σου στοιχισει το ιδιο ή και περισσοτερο απο οτι σ' ενα sony ή σ΄ενα hp? Σιγουρα θα πρεπει να ξερεις οτι ολα τα μηχανακια απ' ολες τις εταιριες κατασκευαζονται στην Κινα και οτι ολοι τους συναρμολογουν ψωνιζοντας τα επιμερους εξαρτηματα απο τρεις εως τεσσερεις εταιριες. Ετσι στο μοναδικο πραγμα που διαφοροποιουνται ειναι στην εξωτερικη εμφανιση στον τροπο συναρμολογησης και στην πολιτικη προοθησης και after sales εξυπηρετηση. Εχω την εντυπωση και προσωπικη αποψη απο κατ ιδιαν εμπειρια οτι η sony ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιριες στο χωρο αυτο χωρις βεβαια να θελω να μειωσω στο ελαχιστο και την dell αλλα και την toshiba οι οποιες τα τελευταια χρονια εχουν επενδυσει στον τομεα αυτο προοθωντας προιοντα με αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο after sales service.
boymanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Το Toshiba το ειχα στην κατοχη μου για περιπου 10 μερες. Μου εβγαλε ενα θεματακι απ' την πρωτη στιγμη με τον driver της καρτας γραφικων. Το επεστρεψα και πηρα τα χρηματα πισω. Τωρα σκεφτομαι να ξαναπαρω το ιδιο (καθως αυτο το "θεματακι" δεν ειναι θεμα hardware...ειναι θεμα "μη σου τυχει) ή το νεο vaio EB (αλλα με παραγγελεια απο ευρωπη για να μπορω να κανω customization). Στην φορμα που συμπληρωσα οταν επεστρεψα το Toshiba ειχε ακομα και επιλογη "Ηθελα απλως να το δοκιμασω". Αρα μπορεις να το παρεις κι αν δεν σ' αρεσει να το επιστρεψεις μεσα σε 14 μερες. Καμια αλλη εταιρια δεν το προσφερει αυτο. καλημερα φιλε.ηθελα να σε ρωτησω το εξης:τον φορητο τον επεστρεψες στο μαγαζι που τον πηρες και πηρες απο εκει τα λεφτα?γιατι εμενα εχει ενα καμμενο pixel στην οθονη και θα τον επιστρεψω πισω.
panos2000gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 χαρά είναι το γκρι του), αλλά με προβλημάτισαν με την υποστήριξη της sony, στο πλαίσιο μου έλεγαν ότι θέλει 20 μέρες τουλάχιστον και το στέλνεις στο Βέλγιο, ενώ στην Fnac ότι έχει service η sony στην Ελλάδα, και κάνει 10 με 15 μέρες να επισκευαστεί όπως τα περισσότερα laptop. To service των VAIO είνα ότι καλύτερο υπάρχει. Υπάρχει μια και μοναδική κάθετη μονάδα σε όλη την Ευρώπη η οποία εδρεύει στο Βέλγιο. Εσυ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο με αστική χρέωση. Μιλάς με έλληνα εκπρόσωπο, δίνεις το service tag που βρίσκεται κάτω από το μηχάνημα σου και την ίδια μέρα έρχεται κουριερ σπίτι σου με ειδική συσκευασία και παραλαμβάνει το λαπτοπ σου. Συνήθως σε 1 εβδομάδα το έχεις πίσω πάλι με κούριερ στο σπίτι σου. Ότι διαφορετικό σου λένε είναι ιστορίες για αγρίους. Το πρόβλημα αρχίζει απο την στιγμή που το λαπτοπ σου είναι εκτός εγγύησης. Εκει το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και συνήθως ασύμφορο επισκευής, αλλά αυτό είναι κάτι σύνηθες για το σύνολο των εταιρειών καταασκευής Notebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.