tsifotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι 2 πολυ στανταρ κινησεις οταν ανοιγω το καπακι του netbook ειναι το τσεκαρισμα του facebook και του insomnia. ( * Περασα και κατι φεγγαρια με το τροκτικο αλλα το ξεπερασα , γιατι βαρεθηκα να διαβαζω για το που τρωει ο Ψινακης, τι dvd Εβαλε ο Μακης και ποιος γαιδαρος παρκαρε παρανομα). Τεσπα, για να γινω λιγο ξεπερασμενο αμερικανακι μου περασε απ το μυαλο η εννοια synergy και αναρωτιεμαι πως γινεται να ταιριαξουνε ή εστω συνδιαστουν. Στην προσωποβιβλο υπαρχει ενα ακυρο insomnia.gr γκρουπ της συμφορας... http://www.facebook.com/search/?q=insomnia.gr&init=quick#!/group.php?gid=313624488548&ref=search&sid=652162121.647372890..1 Λετε θα χαλουσε το μυστηριο ενα γκρουπακι με τις φατσες μας; ΣΗΜ: δεν με ενδιαφερει να κανω γκρουπ ως adminstrator οποιος θελει ας ασχοληθει... ΥΓ 2( λετε να θεωρειται διαδικτυακος ανταγωνισμος, η εστω αχαριστια αφου υπερκαλυπτει η καλο-οργανωμενη κοινοτητα του φορουμ;
gtroza Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 όχι μόνο της συμφοράς προσβάλει και το insomnia και λίγο την ορθογραφία .
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πωπω ούτε εγώ για τον εαυτό μου να το'χα γράψει. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο φούστης. Καλά, ειδικά το κομμάτι που οι insomniacs δεν έχουν δουλέψει ποτέ έχει πέσει τελείως μέσα.... @topic starter οι insomniacs και οι facebookers είναι αντίθετες έννοιες στον χώρο του διαδικτυου. Μπορεί να έχει κάποιος προφίλ και στα δύο αλλά είναι ταγμένος μόνο στο ένα
xpapias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Χα χα χα. Όλο το γκρουπ 12 μέλη? Ίσως πρέπει να περάσεις από το thread "Τα μέλη του Insomnia με τις φωτογραφίες τους" Επομένως κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι.
tolis_01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και πιο "κανονική" σελίδα του insomnia στο facebook: http://www.facebook.com/pages/wwwinsomniagr/12663229605
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και πιο "κανονική" σελίδα του insomnia στο facebook:http://www.facebook.com/pages/wwwinsomniagr/12663229605 ... που είναι και η ημι-επίσημη σελίδα του site και του forum. Οι άλλοι καραγκιόζηδες μόνο γέλιο προκαλούν. Ούτε καν, οίκτο. Get a life ρεεεε! ΥΓ: Δημιουργός του ψευδεπίγραφου group είναι ένας γνώριμος από τα παλιά...
angmar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παρακαλώ να μην εκτοξεύουμε λάσπη εναντίον του κ. Δελαπόρτα. Ολόκληρος CEO της Umbrella Corporation LTD ξέρω γω, δε μπορεί κάτι θα ξέρει παραπάνω. Η προσφορά του στο οικοσύστημα και στην πρόοδο του ανθρώπινου είδους με το Alpha CMS, το GANN και αμέτρητα άλλα φανταστικά projects του έχουν εξασφαλίσει μια εξέχουσα θέση στην κοινωνία. κλείνοντας θα παραφράσω λίγο τα λόγια του, λέγοντας στους άμπαλους, άμαθους και ανόητους εξυπνάκηδες που εκβιάζουν τη μαμά τους για να πάρουν νέο PC. "αμάν ποια με τους ξερόλες του insomnia.gr"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 [...]κλείνοντας θα παραφράσω λίγο τα λόγια του, λέγοντας στους άμπαλους, άμαθους και ανόητους εξυπνάκηδες που εκβιάζουν τη μαμά τους για να πάρουν νέο PC. "αμάν ποια με τους ξερόλες του insomnia.gr" Σε παρακαλώ πολύ, πρόσεχε πώς εκφράζεσαι, είναι γνωστό ότι δεν έχεις "πρωσοπική ζώη" και πιθανότατα διαβιείς στο "Κωλονάκι" (αυτό πρέπει να'ναι πολύ κατακριτέο...). "Επίσης κάπιοι είμαστε απο της Θεσσαλονίκη", να το ξέρεις αυτό για να μην παραφέρεσαι... Τόσα και τόσα projects, δεν μπορούν να φτιάξουν έναν απλό ορθογράφο;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τόσα και τόσα projects, δεν μπορούν να φτιάξουν έναν απλό ορθογράφο; ωρθωγραφο...
tsifotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως αυτο το thread αυξησε το ψευδογκρουπ κατα 3 ατομα (εφτασε τα 14) τωρα δεν ξερω αν βγαζει μια κακεντρεχεια ο τυπος. Μπορει να αυτοσαρκαζεται αλλα μαλλον το πιο πιθανο αφου τον ξερετε οι παλιοι ειναι να βγαζει "αχτι". @arxaggelos εγω πειραζει που δεν μπορω να εχω αποκλειστικη σχεση; Αληθεια, οσο χαζο κι αν ακουγεται, θεωρητικα αν πχ ο webmaster του insomnia.gr θελει μπορει να ζητησει απο τους υπευθυνους του facebook να το κλεισει ενα ομονυμο fb group ως παραπλανητικο/υβριστικο κλπ; οσο ανουσια κι αν ειναι αυτη η επιθεση, το fb παρεχει καποια καλυψη σ αυτον τον τομεα;
eSATA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως αυτο το thread αυξησε το ψευδογκρουπ κατα 3 ατομα (εφτασε τα 14) τωρα δεν ξερω αν βγαζει μια κακεντρεχεια ο τυπος. Μπορει να αυτοσαρκαζεται αλλα μαλλον το πιο πιθανο αφου τον ξερετε οι παλιοι ειναι να βγαζει "αχτι". @arxaggelos εγω πειραζει που δεν μπορω να εχω αποκλειστικη σχεση; Αληθεια, οσο χαζο κι αν ακουγεται, θεωρητικα αν πχ ο webmaster του insomnia.gr θελει μπορει να ζητησει απο τους υπευθυνους του facebook να το κλεισει ενα ομονυμο fb group ως παραπλανητικο/υβριστικο κλπ; οσο ανουσια κι αν ειναι αυτη η επιθεση, το fb παρεχει καποια καλυψη σ αυτον τον τομεα; Δε χρειάζεται να είσαι παλιός. Ο Δελαπόρτας συνεχίζει τη δράση του....
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά ποιός είναι τελικά ο Δελαπόρτας? Και πόσο παλιός πρέπει να είσαι για να τον ξέρεις?
eSATA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δελαπόρτας= qtgeo DJ-RaZieL g0d_01 ban-man umbrella και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο... Κάπου κυκλοφορεί ένα αρχείο με όλα τα καυτά posts του διαγραμμένα και μη...
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το έχω το αρχείο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το έχω το αρχείο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό... Mα γιατι? Περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.