Προς το περιεχόμενο

Πως κάνω τον WRT610N να πάρει ιντερνετ?

fanisp27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

ελπίζω να με συγχωρέσετε αλλα δεν είμαι πολύ σχετικός

Μόλις αγόρα τον Linksys WRT610N νομίζοντας οτι ειναι και modem μαζι.

Κανω αρκετο live video streaming απο τον υπολογιστη μου οποτε σκεφτηκα οτι θα βοηθησει.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω εναν παλιο linksys modem router. Μπορω μεσω αυτου να δωσω ιντερνετ στον WRT610N? και αν ναι θα μειωθει η ταχυτητα μου? ή μου προτείνετε να πάρω κάτι άλλο?

Επίσης πως το κανω αυτο?

σας ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια σας

Δημοσ.

στην ουσια θα δωσεις στο wrt πανω στην wan/internet.ακ και εγω θα σου λεγα να πας να το αλλαξεις για να μην μπλεξεις με 2 ρουτερ.και βεβεα θα πρεπει στο Linksys τον adsl router Που εχεις να δωσεις Ip 192.168.2.1 για να μην εχει την ιδια με το allo linksys.θελει και αλλη Ip και αλλο δικτυο γιααυτο σου ειπα 192.168.2.1 και οχι 192.168.1.2

ετσι παιζει νομιζω.αν δεν πετυχει ετσι υπαρχει και αλλη λυση.βαζεις το linksys 192.168.1.2 και συνδεεις το ενα Linksys πανω στο αλλο αλλα στο wrt δεν θα το βαλεις στην wan αλλα σε μια lan.επισης στο wrt θα κλεισεις και τον dhcp.δεν χανεις σε ταχυτητα απλα παραπανω ρυθμισεις.

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση. Το κατάφερα. Έβαλα το παλιο modem/router σε bridge mode και μετα συνδεσα ενα ethernet καλωδιο στον καινουργιο ρουτερ και εβαλα εκει τις ρυθμισεις. δουλευει κανονικα.

επίση κανω streaming μεσω ethernet kαλωδιο απο τον νεο ρουτερ στο slingcatcher (κατι σαν το slingbox αν ξερετε) για να βλεπω καναλια απο την αμερικη. δουλευει μια χαρα. και περιμενω να δω αν θα κανει διακοπες μια στο τοσο οπως ο παλιος.

διαπιστωνω οτι το λαπτοπ μου αργει στο σερφαρισμα. πρεπει να ρυθμισω διαφορετικο?

πραγματικα ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημοσ.
ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση. Το κατάφερα. Έβαλα το παλιο modem/router σε bridge mode και μετα συνδεσα ενα ethernet καλωδιο στον καινουργιο ρουτερ και εβαλα εκει τις ρυθμισεις. δουλευει κανονικα.

επίση κανω streaming μεσω ethernet kαλωδιο απο τον νεο ρουτερ στο slingcatcher (κατι σαν το slingbox αν ξερετε) για να βλεπω καναλια απο την αμερικη. δουλευει μια χαρα. και περιμενω να δω αν θα κανει διακοπες μια στο τοσο οπως ο παλιος.

διαπιστωνω οτι το λαπτοπ μου αργει στο σερφαρισμα. πρεπει να ρυθμισω διαφορετικο?

πραγματικα ευχαριστω για τη βοηθεια

αυτο που εκανες ειναι επισης η τριτη λυση που ειναι πολυ καλη διοτι το port forward θα παιξει και ευκολα αμα χρειαστει αφου την Ip την παιρνει πλεον το wrt160n.αυτο που σουειπα πιο πανω ειναι αλλη μια πατεντα λυση με τις ethernet για να ξεπερασεις ολα ταfeautures του wrt και να παιξει σαν ενα απλο wireless switch να το πω.αν το παλιο σου Linksys εκανε διακοπες επειδη εχανε sync θα το κανει και τωρα.οσο για το λαπτοπ οχι δεν χρειαζεαι να αλλαξεις κατι απλα δοκιμασε με καλωδιο πρωτα και μετα με wireless>ισως απλα με wireless να πηγαινει πιο αργα που συμβαινει πολλες φορες.εκει απλα δοκιμασε με αλλο καναλι με αλλο κλειδωμα η αλλο firmware για τον ρουτερ η αλλους drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου.αλλα τσεκαρε με καλωδιο στην αρχη,δεν θα πρεπει να χανεις καθολου σε speed απο οτι πριν που δεν υπηρχε το wrt 160n

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...