Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν σε εβαλε κανεις να παιξεις παιχνιδια με το ζορι.....απλα η ion πλατφορμα και η vision της amd - σου δινουν και αυτην την επιλογη μεχρι ενος σημειου.....η vision βεβαια με περισσοτερο μελλον λογω xgp port.

δηλαδη και αλλα λεφτα και αλλες συσκευες και καλωδια...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δηλαδη και αλλα λεφτα και αλλες συσκευες και καλωδια...

Εφοσον δεν θα ασχοληθει με games, δεν χρειαζονται τα περαιτερω καλωδια. Ακομη περισοτερο αν ασχοληθει με εργασιες γραφειου θα εκτιμησει (αν επελεγε το ferrari) ενα καταπληκτικο πληκτρολογιο (το οποιο ζηλευουν ακομη και τα 18αρια λαπτοπ) μια αριστη οθονη για να βλεπει καμια ταινια, και εναν αρκετα καλο dual core επεξεργαστη.

Δημοσ.
Εφοσον δεν θα ασχοληθει με games, δεν χρειαζονται τα περαιτερω καλωδια. Ακομη περισοτερο αν ασχοληθει με εργασιες γραφειου θα εκτιμησει (αν επελεγε το ferrari) ενα καταπληκτικο πληκτρολογιο (το οποιο ζηλευουν ακομη και τα 18αρια λαπτοπ) μια αριστη οθονη για να βλεπει καμια ταινια, και εναν αρκετα καλο dual core επεξεργαστη.

παιρνεις το 1810TZ που εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη με πολυ μεγαλυτερη αναμονη χαμηλοτερες θερμοκρασιες εχει HDMI (τραγικοτατη ελλειψη στις μερες μας) λιγο πιο ελαφρυ.

αλλα δυστυχως ειναι και τα δυο acer...

Δημοσ.
παιρνεις το 1810TZ που εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη με πολυ μεγαλυτερη αναμονη χαμηλοτερες θερμοκρασιες εχει HDMI (τραγικοτατη ελλειψη στις μερες μας) λιγο πιο ελαφρυ.

αλλα δυστυχως ειναι και τα δυο acer...

Οκ ειναι και αυτο μια επιλογη. Μην νομιζεις οτι υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις. Οσον αφορα για το hdmi ειπα την προσωπικη μου αποψη. Μια χαρα το acer μου ειπα παρα πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης - και ο αδελφος μου εχει εδω και κατι μηνες το D250 και επισης ειναι και αυτος μια χαρα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα Asrock 303ΗΤ (nettop) αλλά το πάνω μέρος του κουτιού έχει κάποιες γρατσουνιές και σημαδάκια...

Υπάρχει κάποιο skin να βάλω; ξέρετε που μπορώ να βρω και να τα δω κιόλας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...