Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG i900 8G & GARMIN 199.9€

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το είχα στα χέρια μου χτες το κινητό.

5 Λεπτά ασχολήθηκα και βαρέθηκα για να μαι ειλικρινής.

Χμμ i dont like wmob.

Το mouse δε με συνέρπασε μάλλον με μπέρδεψε και σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της προκοπής με άλλα os δε χρειάζεται...

Λοιπόν για τα λεφτά του καλό είναι αλλά εχει και αρκετά μείον 3,2" resistive με μετριούτσικια ανάλυση -128 ram και τελευταίο και κυριώτερο την ξεπερασμένη αίσθηση του λειτουργικού του. Η home screen είναι copy paste απο άλλες προτάσεις της samsung και περίπου ίδια και με των touch lg ξέρεται αυτό που κάνουν κοντά στο 150άρι...

Βασικά το ότι είχε 500 ευρώ πριν κάποιο καιρό δε μου λέει και πολλά.

Δεν θα έρθει και η καταστροφή αν δε σας κάτσει.

Ειδικά αν δεν πρόκειτε να το λιώσεται και να το ξεζουμίσεται σε εφαρμογές κτλ κτλ.

To original garmin επίσης δε μου λέει και πολλά.

Το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης imo με έναν απο τους καλύτερους ελληνικούς χάρτες βεβαίως αν έρχεται με τον anavasis.

Πάντως όποιος εχει γνώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο ας μου στείλει κανά pm για apps - roms etc μπας και μου αλλάξει την γνώμη.

Εχω δεί πως σηκώνουν μπόλικο πράγμα τα συγκεκριμένα ps emulators, players, readers.

Κανά shazam, κανά youtube, κανά παιχνιδάκι ότι εχει ο καθένας.

6.5 rom πέρνει και αν ναι πως τα πάει με τα ελληνικά?

αληθεια δεν εισαι ευτυχισμενος??i900?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Το είχα στα χέρια μου χτες το κινητό.

5 Λεπτά ασχολήθηκα και βαρέθηκα για να μαι ειλικρινής.

Χμμ i dont like wmob.

Το mouse δε με συνέρπασε μάλλον με μπέρδεψε και σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της προκοπής με άλλα os δε χρειάζεται...

Λοιπόν για τα λεφτά του καλό είναι αλλά εχει και αρκετά μείον 3,2" resistive με μετριούτσικια ανάλυση -128 ram και τελευταίο και κυριώτερο την ξεπερασμένη αίσθηση του λειτουργικού του. Η home screen είναι copy paste απο άλλες προτάσεις της samsung και περίπου ίδια και με των touch lg ξέρεται αυτό που κάνουν κοντά στο 150άρι...

Βασικά το ότι είχε 500 ευρώ πριν κάποιο καιρό δε μου λέει και πολλά.

Δεν θα έρθει και η καταστροφή αν δε σας κάτσει.

Ειδικά αν δεν πρόκειτε να το λιώσεται και να το ξεζουμίσεται σε εφαρμογές κτλ κτλ.

To original garmin επίσης δε μου λέει και πολλά.

Το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης imo με έναν απο τους καλύτερους ελληνικούς χάρτες βεβαίως αν έρχεται με τον anavasis.

Πάντως όποιος εχει γνώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο ας μου στείλει κανά pm για apps - roms etc μπας και μου αλλάξει την γνώμη.

Εχω δεί πως σηκώνουν μπόλικο πράγμα τα συγκεκριμένα ps emulators, players, readers.

Κανά shazam, κανά youtube, κανά παιχνιδάκι ότι εχει ο καθένας.

6.5 rom πέρνει και αν ναι πως τα πάει με τα ελληνικά?

Πλακα μας κάνεις;;;

5 λεπτα και τι εκανες; ειδες τις φώτο κλπ;; omg ρε.

Το omniaκι ειναι 2 χρόνια κινητό και ειναι απο τα καλύτερα wm ever.

Εχει τρελό support site ολόκληρα που ειναι αφιερωμένα γιαυτο παρε και ενα ελληνικό omniacs.net.

Η τιμη του πέφτει σαν τρελή και εγω απορώ το γιατι και ομως αν σκεφτείς οτι εχει βγει το omnia 2 + οτι βγαίνουν wm 7 λογικότατο ειναι να πέφτει η τιμη σαν τρελή οπως και σε αλλα wm σήμερα παίρνεις με 180 ευρω καινούργιο να πούμε..

Τεσπα έβγαλες λανθασμένη άποψη δεν ποσταρω για να υποστηρίξω αυτο που εχω αλλα γιατι το ζητάς.

Για αρχη δες εδω μερικά βίντεο.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=an-q3Cv-z4k&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZIoD7i3CYe8[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=JYicWqbDRqU&feature=related[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HksPYKpbvLg[/ame]

Aν μπορείς να πας για omnia 2 ακόμα καλύτερα. ;)

Βασικά αυτό που είδα εγω ήταν ψιλογυμνό με 6,1 και default skin οπότε δεν είχε και πολλά πολλά να μου κρατήσουν το ενδιαφέρον παραπάνω απο 5...

Χαίρομαι πάντως που βλέπω μερικούς να το λιώνουν το κινητό και να το κάνουν άλλο πράγμα απο αυτό που είναι μαμά.:-)

Μπράβο!!!

Γι αυτό είναι τα smartphones για να τα φέρνεις στα μέτρα σου και να τα κάνεις καλύτερα και ανοιχτότερα... με εφαρμογούλες skins-roms κτλ.

Σου πα αν εχεις κάτι που βοηθάει στείλε και links.

Και σε forum γραφόμαστε και διάβασμα ρίχνουμε και δοκιμές κάνουμε αμα λάχει...

Κοιτα εμενα μου πειρε 2 μηνες σε δοκιμες software κλπ για να το φερω στα μετρα μου μετα απο απειρα hard reset και flashaρισματα το εφερα στα μετρα μου.

Κοιτα εμενα μου πειρε 2 μηνες σε δοκιμες software κλπ για να το φερω στα μετρα μου μετα απο απειρα hard reset και flashaρισματα το εφερα στα μετρα μου.

Ήρθε σήμερα, ευτυχώς με Garmin. Τι να το κάνω το IGO8 π.χ. αν δεν έχει τις οδούς και αριθμοδοτήσεις σε περιοχές που με ενδιαφέρουν; Ακόμη δεν το έχω ανοίξει, παρότι είναι για άλλον, θα το σετάρω λιγάκι, εντυπώσεις σε λίγο. Για 199 ευρώ είναι η τέλεια αγορά σε κινητό, γιατί όπως αναγράφει είναι "truly all in one phone". Και με χαμηλό SAR, έχω δει κάτι ΝΟΚΙΑ κι SE με κάτι ακτινοβολίες...

Όταν ΔΕΝ έχετε δουλέψει ένα κινητό και μου λέτε ότι ασχοληθήκατε 5 λετά ή μία ώρα απλά......ΔΕΝ έχετε ασχοληθεί!

Μπείτε στο omniacs.net και το bytheway.gr και θα δείτε τι κάνει αυτό το κινητό και πόσο παραμετροποιήσιμο είναι!Για το Mouse που διάβασα......απλά ΑΚΥΡΟ ΣΧΟΛΙΟ γιατί απλά ΚΑΝΕΙΣ χρήστης ΔΕΝ το χρησιμοποιεί!

Αυτό το κινητό κάνει απλά ΠΑΠΑΔΕΣ!Το έχω σχεδόν 1.5 χρόνο και ακόμα και τώρα με εκπλήσσει με αυτά που κάνει!

Ότι και να λένε κάποιοι το touch του είναι πάρα πολύ καλό!"Πρόβλημα" είχαν τα πρώτα που είχαν βγει!Αν κιόλας του αλλάξετε digitizer με 15-20€ ακόμα και με την αφή από ένα.......αρκουδάκι ανταποκρίνεται το κινητό!Ψάξτε στο omniacs για το βίντεο!

Πείτε μου τι θέλετε να κάνετε και θα δείτε ότι γίνεται σε αυτό το κινητό!Μέχρι και έκδοση autocad υπαρχει για αυτό!!!!Παίζει όλα τα βίντεο απλά με ένα copy-paste στην μνήμη με ελληνικούς υπότιτλους και ούτε μετατροπές ούτε τίποτα,ότι gps προγραμμα θέλετε βάζετε κ.α.!!!!!

Απλά παιδιά θέλει μια μικρή ενασχόληση!

Μπείτε στο omniacs.net και το bytheway.gr και θα δείτε τι κάνει αυτό το κινητό και πόσο παραμετροποιήσιμο είναι!

Αυτό το κινητό κάνει απλά ΠΑΠΑΔΕΣ!Το έχω σχεδόν 1.5 χρόνο και ακόμα και τώρα με εκπλήσσει με αυτά που κάνει!

Ότι και να λένε κάποιοι το touch του είναι πάρα πολύ καλό!"Πρόβλημα" είχαν τα πρώτα που είχαν βγει!Αν κιόλας του αλλάξετε digitizer με 15-20€ ακόμα και με την αφή από ένα.......αρκουδάκι ανταποκρίνεται το κινητό!Ψάξτε στο omniacs για το βίντεο!

Εγώ τουλάχιστο δεν αμφισβητώ τίποτε.

Μου την έδωσε χθες βράδι που δεν συνδεόταν με τίποτε με το router μου.

Όντως, η αφή του δεν είναι καλή. Αλλά σιγά-σιγά θα το ρυθμίσω, θα του βάλω και software και βλέπουμε.

Φίλε runner1 στείλε ένα pm με το τι έχεις υπόψη σου, γιατί πιστεύω ότι πολλά δεν μπορεί να το σκεφτώ καν ότι θα κάνει το κινητό αυτό.

Μακράν το καλύτερο κινητό που έχει βγεί ποτέ! Άμα γνωρίζεις από κινητό το φέρνεις στα μέτρα σου και πραγματικά ξεχνάς όλα τα άλλα. Το έχω 2 χρόνια τώρα και δέν το αλλάζω με τίποτα! Όσο για την οθόνη βάλτε να δείτε ένα blueray και τα λέμε για την ποιότητά της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...