Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG i900 8G & GARMIN 199.9€

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασική απατεωνιά της Cosmote. Βγάζει 10 κομμάτια σε τρελή τιμή και τελειώνουν κατευθείαν. Μη σου πω τα μοιράζονται μεταξύ τους. Γιατί φίλος μου είχε κλείσει ένα άλλο Samsung παρόμοιο και μετά του παν τελικά δεν υπάρχει...

Επαγγελματισμός...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά οποιός μπορεί ας μου στείλει τους garmin χαρτές μεσώ π.μ. γιατί οι ηλίθιοι από τον Κωτσόβλο που το πήρα δεν τους είχαν μέσα.Περιμένω λοιπόν απαντησή σας ,το κινητό το διαθέτω όντως επομένως δεν ζητώ κατί παράνομο απλά ητάν βιτρίνας και ελείπαν πράγματα...

Δημοσ.
Παιδιά οποιός μπορεί ας μου στείλει τους garmin χαρτές μεσώ π.μ. γιατί οι ηλίθιοι από τον Κωτσόβλο που το πήρα δεν τους είχαν μέσα.Περιμένω λοιπόν απαντησή σας ,το κινητό το διαθέτω όντως επομένως δεν ζητώ κατί παράνομο απλά ητάν βιτρίνας και ελείπαν πράγματα...

Σου έστειλαν προϊόν βιτρίνας; Το γνώριζες ή όχι; Πρώτον να απαιτήσεις αντικατάσταση, εφόσον δεν ενημερώθηκες για το ότι ήταν προϊόν βιτρίνας, και δεύτερον δικαιούσαι να σου περάσουν αυτοί τους χάρτες αφού δεν περιλαμβάνονταν ενώ θα έπρεπε.

Δημοσ.
Εισαι λάθος δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία ;)

Η προσφορά περιλαμβάνει ΚΑΙ τους χάρτες.

SAMSUNG i900 8G & GARMIN 199.9€

Αν ελέγξεις το αρχικό link θα το διαπιστώσεις και μόνος σου :-).

Δημοσ.

Βασικά το προιόν είναι βιτρίνας και το ξέρω και εν γνώση μου το αγόρασα 250 ευρώ είναι το 16gb και το πήρα από τον Κωτσόβολο ,το πήρα τα Χριστούγεννα απλά καποιοί επιτήδειοι είχαν κλέψει το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή και την καρτά μνήμης που προφανώς είχε τους χαρτές.Εγώ πήγα να τους το επιστρέψω αλλά μιας και τότε ητάν πολύ ακριβό το κρατήσα και δεν πήρα ποτε τα πράγματα που ελείπαν (εξαλλού μου είπαν πως για αυτό το εδώσαν τοσό φτηνά) για αυτό οποιός μπορεί ας μου δώσει τους χαρτές μέσω π.μ.

Δημοσ.

Το είχα στα χέρια μου χτες το κινητό.

5 Λεπτά ασχολήθηκα και βαρέθηκα για να μαι ειλικρινής.

Χμμ i dont like wmob.

Το mouse δε με συνέρπασε μάλλον με μπέρδεψε και σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της προκοπής με άλλα os δε χρειάζεται...

Λοιπόν για τα λεφτά του καλό είναι αλλά εχει και αρκετά μείον 3,2" resistive με μετριούτσικια ανάλυση -128 ram και τελευταίο και κυριώτερο την ξεπερασμένη αίσθηση του λειτουργικού του. Η home screen είναι copy paste απο άλλες προτάσεις της samsung και περίπου ίδια και με των touch lg ξέρεται αυτό που κάνουν κοντά στο 150άρι...

Βασικά το ότι είχε 500 ευρώ πριν κάποιο καιρό δε μου λέει και πολλά.

Δεν θα έρθει και η καταστροφή αν δε σας κάτσει.

Ειδικά αν δεν πρόκειτε να το λιώσεται και να το ξεζουμίσεται σε εφαρμογές κτλ κτλ.

To original garmin επίσης δε μου λέει και πολλά.

Το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης imo με έναν απο τους καλύτερους ελληνικούς χάρτες βεβαίως αν έρχεται με τον anavasis.

Πάντως όποιος εχει γνώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο ας μου στείλει κανά pm για apps - roms etc μπας και μου αλλάξει την γνώμη.

Εχω δεί πως σηκώνουν μπόλικο πράγμα τα συγκεκριμένα ps emulators, players, readers.

Κανά shazam, κανά youtube, κανά παιχνιδάκι ότι εχει ο καθένας.

6.5 rom πέρνει και αν ναι πως τα πάει με τα ελληνικά?

Δημοσ.
Το είχα στα χέρια μου χτες το κινητό.

5 Λεπτά ασχολήθικα και βαρέθηκα.

Χμμ i dont like wmob.

Το mouse δε με συνέρπασε μάλλον με μπέρδεψε και σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της προκοπής με άλλα os δε χρειάζεται...

Λοιπόν για τα λεφτά του καλό είναι αλλά εχει και αρκετά μείον 3,2" resistive με μετριούτσικια ανάλυση -128 ram και τελευταίο και κυριώτερο την ξεπερασμένη αίσθηση του λειτουργικού του. Η home screen είναι copy paste απο άλλες προτάσεις της samsung και περίπου το ίδιο και με των touch lg ξέρεται αυτό που κάνουν κοντά στο 150άρι...

Βασικά το ότι είχε 500 ευρώ πριν κάποιο καιρό δε μου λέει και πολλά.

Δεν θα έρθει και η καταστροφή αν δε σας κάτσει.

Ειδικά αν δεν πρόκειτε να το λιώσεται και να το ξεζουμίσεται σε εφαρμογές κτλ κτλ.

To original garmin επίσης δε μου λέει και πολλά.

Το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης imo με έναν απο τους καλύτερους ελληνικούς χάρτες βεβαίως αν έρχεται με τον anavasis.

+1

To είχα πέρσι και στο μήνα το σκότωσα.

Μη νομίζετε οτι πρόκειται για ευκαιρία τόσο κάνει πιά το κινητό αυτό και μάλιστα το 16άρι, παραπάνω δεν αξίζει μία.

Προκειται καθαρά για ξεστοκάρισμα διότι το κινητό αυτό δεν φεύγει πιά...

Να πώ δε, ότι μπορείτε κάλλιστα να πάρετε ένα 16gb σε άψογη κατάσταση απο τα δεκάδες που πωλούνται κατα καιρούς σε αγγελίες online και μάλιστα με <150 ευρώ και με όλο το πακέτο..... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...