Προς το περιεχόμενο

Νεο forum περιμενουμε τη υποστηριξη σας

FISHERAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα το νέο μας φόρουμ wwww.noipfun.com ειναι πλεον στη διαθεση σας ενας νέος δικτυακος τόπος που χρειάζεται την βοήθεια σας για να αναπτυχθέί σας περιμένουμε στο site μας καθώς και όποιος έχει θέληση μπορεί να συμμετέχει στην ομάδα!!

administrator Team

http://www.noipfun.com

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι οτι δεν με τράβηξε κάτι για να γίνω μέλος, είναι λίγο απλό σαν τα 10ες που βγαίνουν καθημερινά,ωστόσο συνέχισε τη δουλειά :)

Δημοσ.

To να λες στηρίξτε μας, και όποιος έχει θέληση και όρεξη ας μπει δεν σημαίνουν τίποτα ούτε πρόκειται να σε βοηθήσουν πουθενα.

Η κάνε ένα site που θα δίνεις κάτι στον άλλο ώστε να αξίζει να έρθει, ή μην κάνεις τίποτα.

Ξέρεις πόσα τέτοια forum υπάρχουν και υπήρξαν;

Δημοσ.

Eρωτηση: εχετε 24ωρη καλυψη απο Μoderators?

Αν καποιος μπει και γραψει @@@ιες βραδιατικα(1 τα μεσανυχτα), θα ειναι ανηρτημενες ως το πρωι?

Δημοσ.

είμαστε 6 παιδιά που καλύβουμε σχεδόν όλο το 24ορο αλλα και κάτι να ξεφύγει μετά από πολύ μικρό διάστημα θα διορθωθεί.

με τι πάροδο του καιρού το forum σκέφτεται να ανεβάσει servers και να παρέχει στα μελh 24όρη κάλυψη από admins.

Δημοσ.

εμένα πάντως το θέμα (γραφικό μέρος) δεν μου άρεσε....λίγο πιο ελαφριά χρώματα θα ταίριαζαν καλύτερα πιστεύω πάντα με φιλική διάθεση

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι απλό: γιατί να μπει κάποιος στο forum που λες κι όχι στο insomnia για παράδειγμα; Γενικού περιεχομένου το ένα, γενικού περιεχομένου και το άλλο απ' ότι βλέπω με μια πρώτη ματιά. Τι παραπάνω ή διαφορετικό έχει να προσφέρει το δικό σας;

//μην πάρεις προσωπικά τις παρατηρήσεις.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι απλό: γιατί να μπει κάποιος στο forum που λες κι όχι στο insomnia για παράδειγμα; Γενικού περιεχομένου το ένα, γενικού περιεχομένου και το άλλο απ' ότι βλέπω με μια πρώτη ματιά. Τι παραπάνω ή διαφορετικό έχει να προσφέρει το δικό σας;

//μην πάρεις προσωπικά τις παρατηρήσεις.

ως νέος στην κατασκευή ιστοσελίδων forum δεν ζέιτς τίποτα παραπάνω από λίγο ενίσχυση για να μπορεί να σταθεί στα πόδια του το forum. νομίζω πως δεν είναι άξιο για σύγκριση με το insomnia γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικό πράγμα σε συμμετοχη ένας τομέας του insomnia βλέπετε ανά πασα στιγμή από 20-60 άτομα και εγώ σε όλου το forum έχω 250 απλή λογική πιστεύω!το topic είχε τι μορφή διαφήμισης και μπορώ να πω πως μονο εδώ βρήκα αυτή την αντιμετώπιση.

Δημοσ.

Βρε άνθρωπε, ναι, καλά όλα αυτά δεν σου λέω κάτι, εγώ κι ο καθένας να σε υποστηρίξουμε. Απλά, ερωτώ: τι έχει να προσφέρει η σελίδα αυτή (και σου ξαναλέω, μην το πάρεις προσωπικά) σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες; Κάτι διαφορετικό; Κάτι ξεχωριστό; Κάτι καινοτόμο;

Δημοσ.

ακόμη όχι και κάτι τόσο ξεχωριστό σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρέχει cracked servers για games cs και cod4 αλλα και διαγωνισμούς με δώρα σχετικάμε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...