Προς το περιεχόμενο

htc magic ή omnia 2????

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέτω μέχρι 500 ευρώ για κινητό. Σκέφτομαι ή το htc magic ή το Omnia 2! Τι προτείνετε?? Βασικό χαρακτηριστικό το καλύτερο serfarisma!!

Δημοσ.

για σερβαρισμα ειναι μονοδρομος το iphone.

παρολα αυτα αν επρεπε να παρω ενα απο τα 2 θα επαιρνα το htc λογω capacitive οθονης αλλα και λειτουργικου android

Δημοσ.
το hero το σκεφτηκες?

ναι! Αλλά είναι το ίδιο με το magic! και εξωτερικά αυτή η προεξοχή που 'εχει δε βολεύει! Από omnia θα χρησιμοποιούσα opera mini! Εχω wind και θα το πάρω με επιδότηση,άρα το iphone απορρίπτεται! Το omnia το σκέφτομαι λόγο της μεγαλ'υτερης οθόνης που έχει...

Δημοσ.
ναι! Αλλά είναι το ίδιο με το magic! και εξωτερικά αυτή η προεξοχή που 'εχει δε βολεύει! Από omnia θα χρησιμοποιούσα opera mini! Εχω wind και θα το πάρω με επιδότηση,άρα το iphone απορρίπτεται! Το omnia το σκέφτομαι λόγο της μεγαλ'υτερης οθόνης που έχει...

οταν ενας φιλος εφυγε με φορητοτητα απο wind για vodafone γιατι ηθελε το iphone, η wind στο τηλ που του εκανε να δει για πιο λογο φευγει και να του δωσει μεγαλυτερη επιδοτηση του ειπε πως αν θελει του το φερνει αυτη το iphone και μαλιστα αρχικα του εδωσε καλυτερη τιμη απο την vodafone.

τελικα η vodafone του εκανε 2η καλυτερη προσφορα και δεν ακυρωσε την φορητοτητα.

δεν το ψαχνεις λιγο με την δικαιολογια πως αν δεν θα φυγεις απο wind μπας και στο φερουν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά η voda έχει βάλει είδα το htc magic στα 299, τι λέει ? βασικά ψάχνω μέχρι 250 το πολύ για τον brother με wifi κ είχαμε καταλήξει στο corby pro αλλά τώρα τι παίζει με το htc αξίζει ? ή μούφα

Δημοσ.

ο χριστός κ η παναγία....... αυτό είναι χειρότερο κ από το iphone 3g μου που θεωρώ ήδη πολύ.. νομίζω 1,3 έχει.. άρα άκυρο το magic.. corby pro τότε...:fear:

samsung corby pro

SAR number - κεφάλι 0,634 W/kg

SAR number - σώμα δε λέει.. αλλά φαντάζομαι γύρω στο 0,7 ... καμία σχέση με το htc..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...