Vice Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 και τα απαράδεκτα συνεχίζονται. Το στέλνω στην ΑΛΜΑΝ με κούριερ και χρέωση σε αυτους οπως μου ειπαν και απο την ACER και δεν διευκρινίζουν με ποια εταιρεία συνεργάζονται. οπότε εγώ το στέλνω με πόρτα πόρτα και δεν το δέχτηκαν γιατι μόνο απο γενική ταχυδρομική και Speedex δέχονται. πλήρωσα και τα μεταφορικά 17,5 ευρω για το πάνε έλα. τους παίρνω τηλ όλο νευρα και τους λεω που στα ΅@#$$%#% ήθελαν να το ξέρω εγώ με ποιες κουριερ συνεργάζονται αν δεν μου το είπε κανένας και μου λενε κυριε μου εμεις δεν φταίμε είμαστε το service...και εγώ τι φταίω τους λέω που είμαι πελάτης. Τελικά το έστειλα με την δική τους κουριερ και τώρα περιμένω να δώ τι θα γίνει. πάντως τα προγνωστικά λένε οτι θα παίξει συνήγορος του καταναλωτή. Εδώ τσιγκουνευονται να πληρώσουν την κουριερ κοτζάμ εταιρεία...το λάπτοπ θα μου φτιάξουν...
GoldenEye Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ΑΛΜΑΝ εεεεε; κονομησες... μιλαμε για σουπερ απατεωνες. εταιρια κολοσσος με γραφειο μισο κοντεινερ στην μεση του πουθενα διπλα σε κατι σκουπιδιαρες και 2 μαρμαραδικα τρελο μπλεξιμο για να πας και να γυρισεις (λυπαμαι τον κουριερ...) και υποδειγματικο σερβις...υπολογιζε σε κανενα αιωνα να το χεις πισω. αν δεν εχεις νεα μεσα στην βδομαδα καταγγελια και απαιτηση αντικαταστασης απο το eshop ειδικα αν σου πουν απο την αλμαν οτι επισκευαζεται εντος εγγυησης και δεν αναφερουν ξανα οτιδηποτε περι πτωσης και χτυπηματος.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 για να καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάμε... συγνώμμη για το μεγάλο μέγεθος της φωτογραφίας αλλά αλλιώς δεν θα το βλέπατε. (εμ δεν έχετε τα μάτια του e-shop) ξέχνα το e-shop μπορείς να το πάς στο mediamarkt αμαρουσίου που αναλαμβάνουν να στείλουν αντιπροσωπεία ΟΛΑ τα προιόντα τα οποία δουλεύουν συμπεριλαμβανομένου και ACER χωρίς επιβάρυνση και φυσικά χωρίς να το έχεις αγοράσει απο εκει απλά να πάς την απόδειξη αγοράς που είναι και η εγγύηση.Μέσα σε 15 εργάσιμες το αργότερο είσαι έτοιμος.Λέω για Mediamarkt Αμαρουσίου γιατι δεν είμαι σίγουρος για την πολιτική που ακολουθούν τα υπόλοιπα ,αν και νομίζω οτι και σε άλλο να το πάς θα στο στείλουν
Vice Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 -=Update=- καλά τα νέα παίδες. Το λαπτοπ επισκευάστηκε μετά απο απειλητική επιστολή και αλλάχθηκαν μητρική και επεξεργαστής με μηδάμηνό κόστος. Μετά απο όλα αυτά οφείλω να πω οτι η ACER συμπεριφέρθηκε μια χαρά σε αντίθεση με τους ΑΘΛΙΟΥΣ του E-shop που στα @@ τους ο πελάτης και τα δικαιώματα του. Η ΑΛΜΑΝ απλά το έπαιξε ουδέτερα αν και μετα τις απειλες το γυρισε προς το ευγενικό. τέλος καλό όλα καλα και οπως βγαίνουμε και τα χώνουμε οταν δεν γίνεται η δουλειά έτσι πρέπει να λέμε και τα καλά. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εκει μας φτασαν να κινούμαστε νομικα να απειλούμε για τα δικαιώματα μας. Μην αγοράζετε απο αυτους e-shop - acer.μποϋκοτάζ!
hdimop Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αν το πουλάς σε καλή τιμή το αγοράζω και χαλασμένο. Αν θες κρατάς μπαταρία, δίσκο, μνήμες γιατί δεν τα χρειάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.