Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σημασια θα εχει αν οι τιμες που θα διχνει θα ειναι με το αντοιστιχο συναλαγμα. Δηλαδη αν καποιος πωλητης στο .com το εχει το αντικημενο 20$ , στο ελληνικο θα το εχει 15 ευρω η 20 ?

Δημοσ.

Επιτέλους κάτι εναι κ αυτό! Κ κάτι άλλο δεν ξέρω αν πρεπι να ρωτήσω εδώ αλλά ξέρει κανείς offersele.com κατα πόσο μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος αυτή τη σελίδα ;;

Δημοσ.
και σημασια θα εχει αν οι τιμες που θα διχνει θα ειναι με το αντοιστιχο συναλαγμα. Δηλαδη αν καποιος πωλητης στο .com το εχει το αντικημενο 20$ , στο ελληνικο θα το εχει 15 ευρω η 20 ?

Προφανώς και θα εμφανίζει τις τιμές σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Είναι δυνατόν τα 20 δολλάρια να τα ονομάζει απλά ευρώ;

Δημοσ.
Προφανώς και θα εμφανίζει τις τιμές σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Είναι δυνατόν τα 20 δολλάρια να τα ονομάζει απλά ευρώ;

Ελλαδα ειμαστε φιλε μου, τα παντα ειναι δυνατα. Υπαρχουν φορες που αισθανομαστε και ευνοημενοι εαν ισχει 20$=20€.

Δημοσ.

το μοναδικο καλο εαν δουλευε σωστα ειναι στο search ειναι που επιλεγεις χωρες ε.ε. ...

αρκετες φορες παντως που δοκιμασα το ψαχτηρι(se ola ta ebay)το ελληνικο δεν εβγαζε αρκετα result σε σχεση με τα αυθεντικα links .de,com.co.uk ktl

Δημοσ.

Όπως γράφουν στην 1η σελίδα, υπάρχει εδώ και καιρό στα ελληνικά..

ηλίθιο design, δεν βολεύει καθόλου στην αναζήτηση..

προτιμώ το ebay.ie που εμφανίζει τιμές σε ευρώ..

Δημοσ.
Παιδιά, δεν είναι το global, είναι λάθος το redirect του link που δίνει ο Hal , γιαυτό.

Δοκιμάστε αυτό:

http://www.eim.ebay.gr/

To link αυτό μου φαίνεται "ύποπτο"... Και η ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα στη λίστα με τα επίσημα sites του ebay (βλέπε κάτω κάτω στο http://www.ebay.com)

Δημοσ.

Μεγαλη μουφα το "ελληνικο" ebay, δυσχρηστο και ποτε δεν βγαζει σοβαρα αποτελεσματα, μια χαρα ειμαστε και με το .com ή με το.co.uk

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...