zazas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παίδες,εδώ και καμία 10αρια χρόνια είμαι με λαπτοπ και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να κάνω ένα πολύ καλό pc Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου 1500 € γενικά είμαι πολλές ώρες τι μέρα μπροστά σε μια οθόνη. θέλω λοιπόν να μην κωλώνει πουθενά το μηχάνημα όσο αυτό είναι εφικτό Η τιμή που σας λέω θα είναι μαζί με οθόνη (έχω στο μυαλό μου μια LG 24αρα) LG W2486L http://www.skroutz.gr/s/86899/LG-W2486L.html Το pc θα το έχω για παιχνίδια και ότι άλλη μακακία μου έρχεται κατά καιρούς (όπως αυτή τώρα ) P.S θέλω να δώσω 1500 € και ας είναι πολλά με τόσα χρήματα τι προτείνετε Ευχαριστώ
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη σε κοβω η πιο "βαρια" ενασχοληση με τον υπολογιστη να ειναι το gaming:p(το υποψιαζομαι γιατι με laptop δεκαετιας τι βαρια εφαρμογη να τρεξεις?) ο amd955 σε υπερκαλυπτει! Η μητρικη εχει πανω και sata3,usb3.0,e-sata O σκληρος δισκος μαλλον ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη σε σχεση αποδοση-τιμη-χωρητικοτητα Η καρτα γραφικων απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη που θα σε ικανοποιησει και σε απαιτητικα games To dvdrw ποιοτικο και εντελως αθορυβο Το κουτακι εχει πολυ καλo air flow και cable management Με τον ssd θα δεις οντως τεραστιες διαφορες στο συστημα σου Πληκτρολογια-ποντικι τα συγκεκριμενα τα θεωρω ιδανικα για gaming! Δεν περιγραφω αλλο Και η οθονη led που διαλεξες στη συγκεκριμενη τιμη μια χαρα ειναι
zazas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καταρχήν thanks ( δεν εννοούσα πως έχω λαπτοπ 10τιας απλά είμαι συνέχεια με λαπτοπ) Ως τώρα μόνο παιχνίδια δεν παίζω όλοι μέρα είμαι στο ίντερνετ και βαρέθηκα να είμαι σε λαπτοπ το μεγαλύτερο 13,3 και κάτω δλδ 10,1 νετβοοκ και είπα να κάνω στροφή 360 μοίρες... Στο πσ κάνω διάφορα άλλα δεν θα έλεγα και πως θέλουν και τρέλες απαιτήσεις γενικά πειραματίζομαι με νέα λειτουργικά δλδ βάζω βγάζω καμιά 2-3 φόρες τη μέρα τα windows - linux τώρα άπλα είπα να τα έχω όλα σε ένα χαλαρααα δηλαδή θα το έχω dual boot. Βασικά εγώ έλεγα για i5 μην πω και i7
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά εγώ έλεγα για i5 μην πω και i7 λοιιπον Ι7 για να σερφαρες στο Internet και να κανεις εναλλαγες απο linux σε windows φανταζομαι οτι καταλαβαινεις πως δεν το χρειαζεσαι! παμε τωρα και στον i5 αν σε ενδιαφερει εκτος απο το gaming και η επεξεργασια βιντεο και γενικοτερα απιτητικες εφαρμογες τοτε θα σου προτεινω και εγω να αφησεις τον amd955 και να κοιταξεις προς i5 καθως σε καποια συγκριτικα test εχω δει πως υπερεχει Απο την αλλη αν η πιο βαρια ασχολια σου στον υπολογιστη ειναι το gaming(περα απο σερφαρισμα,office,μουσικη ταινιουλες HD κ.α) τοτε ο amd 955 με τον i5 δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα! οποτε σου προτεινω να πας προς amd! Εσυ ξερεις με τι ασχολεισαι εσυ αποφασιζεις Εννοειται πως οταν μιλαμε για καρτα γραφικων 5850 μιλαμε και για απαιτητικα games! Aν τα πιο βαρια παιχνιδια που παιζεις ειναι pro evolurion soccer,nba2k10 και football manager τοτε η 5850 κρινεται υπερβολικη και παμε το πολυ πολυ σε μια 5770
zazas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 λοιιπον Ι7 για να σερφαρες στο Internet και να κανεις εναλλαγες απο linux σε windows φανταζομαι οτι καταλαβαινεις πως δεν το χρειαζεσαι!παμε τωρα και στον i5 αν σε ενδιαφερει εκτος απο το gaming και η επεξεργασια βιντεο και γενικοτερα απιτητικες εφαρμογες τοτε θα σου προτεινω και εγω να αφησεις τον amd955 και να κοιταξεις προς i5 καθως σε καποια συγκριτικα test εχω δει πως υπερεχει Απο την αλλη αν η πιο βαρια ασχολια σου στον υπολογιστη ειναι το gaming(περα απο σερφαρισμα,office,μουσικη ταινιουλες HD κ.α) τοτε ο amd 955 με τον i5 δεν εχουν καμια μα καμια διαφορα! οποτε σου προτεινω να πας προς amd! Εσυ ξερεις με τι ασχολεισαι εσυ αποφασιζεις Εννοειται πως οταν μιλαμε για καρτα γραφικων 5850 μιλαμε και για απαιτητικα games! Aν τα πιο βαρια παιχνιδια που παιζεις ειναι pro evolurion soccer,nba2k10 και football manager τοτε η 5850 κρινεται υπερβολικη και παμε το πολυ πολυ σε μια 5770 Λοιπόν κάπου εκεί είμαι όπως τα λες.. επειδή το πσ θα το πάρω από ένα γνωστό μου και μου πρωτινέ και αυτός κάτι, δείτε το και να σας πω και γω τι του πρωτινά LOGITECH WAVE DESKTOP THERMALTAKE VK90001N2Z ELEMENT-T BL HEROICHI 700W-TE GREEN RET 80plus INTEL CORE CPU i7-920 2.66GHz KINGSTON MEMORY 2GB 1333MHz DDR3 ASUS P6T DELUXE V2 L1366 X58 MSI VGA N250GTS TWIN FROZR 1G OC, DDRIII 1G LG MONITOR W2486L-PF 24" LED MS Win Home Prem 7 64-bit Greek 1pk DSP DVD SONY OPT.DVDRW AD-7240S-0B 24X SATABLACK SEAGATE ST31500541AS HDD 1500GB/32MBc/SA Εγώ μετά του είπα πως καλύτερα να βγάλω τα windows (λέω να βάλω σπασμένα αλλά θα δούμε) Να βγάλω το δίσκο που είναι μεγάλος και να βάλω ένα πιο μικρο και να βάλω εφόσον βγάλω αυτά έναν ccd για το λειτουργικό, και όπως βλέπω μπορώ να βγάλω και τον i7 και να πάω για i5...τι λέτε;;
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης απο οσα σου προτεινει ο φιλος σου εγω μαλλον δεν θα επελεγα απολυτως τιποτα!Ποσο μαλλον οταν η χρηση για την οποια προοριζεται ο υπολογιστης ικανοποιειται απο χαμηλοτερο κοστος! τροφοδοτικο enrmax ή corsair!νομιζω πως οποιος και να δει το θεμα σου θα συμφωνησει εγω προσωπικα σε κουτι Thermaltake δεν θα πηγαινα ποτε! και απο οσο ειδα το budget φτανει πολυ ψηλα και δεν περιεχεται ουτε καν ssd!(που πιστεψε με με εναν ssd θα δεις μεγαλη διαφορα) επισης η συγκεκριμενη καρτα γραφικων ειναι παλαιοτερης γενιας σε σχεση με την 5850!
zazas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης απο οσα σου προτεινει ο φιλος σου εγω μαλλον δεν θα επελεγα απολυτως τιποτα!Ποσο μαλλον οταν η χρηση για την οποια προοριζεται ο υπολογιστης ικανοποιειται απο χαμηλοτερο κοστος!τροφοδοτικο enrmax ή corsair!νομιζω πως οποιος και να δει το θεμα σου θα συμφωνησει εγω προσωπικα σε κουτι Thermaltake δεν θα πηγαινα ποτε! και απο οσο ειδα το budget φτανει πολυ ψηλα και δεν περιεχεται ουτε καν ssd!(που πιστεψε με με εναν ssd θα δεις μεγαλη διαφορα) επισης η συγκεκριμενη καρτα γραφικων ειναι παλαιοτερης γενιας σε σχεση με την 5850! Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω εφόσον είμαι ολίγον τι άσχετος Εννοείτε πως θα κάνω και εγώ της δικές μου προτάσεις στο γνωστό μου, είμαι ανοιχτός σε όλες της προτάσεις
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αν θελεις ντε και καλα να πας σε ι5(σου εξηγησα ομως πως μαλλον δεν τον χρειαζεσαι) κρατα την συνθεση που σου προτεινα και βαλε επεξεργαστη:Intel Core i5 -750 μητρικη:Gigabyte GA-H55M-USB3 και τελος αν τα παιχνιδια που παιζεις ειναι αυτα που προανεφερα και οχι κανενα crysis με την 5770 θα εισα μια χαρα(κοστιζει περιπου 100€ κατω απο την 5850)
zazas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 αν θελεις ντε και καλα να πας σε ι5(σου εξηγησα ομως πως μαλλον δεν τον χρειαζεσαι)κρατα την συνθεση που σου προτεινα και βαλε επεξεργαστη:Intel Core i5 -750 μητρικη:Gigabyte GA-H55M-USB3 και τελος αν τα παιχνιδια που παιζεις ειναι αυτα που προανεφερα και οχι κανενα crysis με την 5770 θα εισα μια χαρα(κοστιζει περιπου 100€ κατω απο την 5850) Πάντως λίγο πολύ όλοι την ίδια κάρτα προτείνετε με ότι έχω δει και στα άλλα θέματα πχ σαν αυτό που προτείνει ο liopyr
vaggospat13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη σε κοβω η πιο "βαρια" ενασχοληση με τον υπολογιστη να ειναι το gaming:p(το υποψιαζομαι γιατι με laptop δεκαετιας τι βαρια εφαρμογη να τρεξεις?) ο amd955 σε υπερκαλυπτει!Η μητρικη εχει πανω και sata3,usb3.0,e-sata O σκληρος δισκος μαλλον ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη σε σχεση αποδοση-τιμη-χωρητικοτητα Η καρτα γραφικων απο τις καλυτερες αυτη τη στιγμη που θα σε ικανοποιησει και σε απαιτητικα games To dvdrw ποιοτικο και εντελως αθορυβο Το κουτακι εχει πολυ καλo air flow και cable management Με τον ssd θα δεις οντως τεραστιες διαφορες στο συστημα σου Πληκτρολογια-ποντικι τα συγκεκριμενα τα θεωρω ιδανικα για gaming! Δεν περιγραφω αλλο Και η οθονη led που διαλεξες στη συγκεκριμενη τιμη μια χαρα ειναι συνφωνω 100% ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ πληκτρολογιο και ποντικι δεν το χω ψαξει το θεμα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ θα τα επερνα ακριβως ετσι αν θες να πας ιντελ οι επιλογες ειναι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55A-UD3-1156-P55-DDR3-GAP55UD3-00-G.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/with%28MPT=Core%20i5%207XX%29.htm ολα τα οιπολοιπα οκ ειναι ι7 για 100κ βαλε ευρω παραπανω δεν αξίζει εκτος αν ασχολεισαι με Mathematica photoshop pinnacle κπλ
Dropsreef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 zazas αυτο που προτεινει ο liopyr ειναι κυριως για o/c!δεν νομιζω πως εισαι για εκει
zazas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά θα το κοιτάξω καλύτερα
grimpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 +1 στην σύνθεση του Liopyr. Απλα σπέρνει, στα πάντα, όπως πάντα.
EliasKir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Την liopyrεια συνθεση αλλα χωρις την ψυκτρα και με GTX275 (185 ευρω στο pc1.gr) επειδη θελεις Linux. (linux+ATI=FAIL) Keyboard Mouse
Dropsreef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 +1 στην σύνθεση του Liopyr. Απλα σπέρνει, στα πάντα, όπως πάντα. Την liopyrεια συνθεση αλλα χωρις την ψυκτρα και με GTX275 (185 ευρω στο pc1.gr) επειδη θελεις Linux. (linux+ATI=FAIL) ρε παιδια η συνθεση του liopyr σχεδιαστηκε για αλλες απαιτησεις,για αλλον χρηστη(ο οποιος θελει να ασχοληθει με o/c)!εδω μιλαμε για εναν χρηστη ο οποιος ασχολειται με τον υπολογιστη του για σερφαρισμα,ταινιουλες,office,μουσικουλα και με gaming! Καταρχην για ποιον λογο να παει για i5 οταν ο amd τον υπερκαλυπτει(αφου ι5 και amd εχουν ελαχιστες διαφορες σε gaming),για ποιον λογο να παει για 600αρι τροφοδοτικο και για ποιον λογο να παει σε ακριβοτερες ram!ψυκτρα προφανως και δεν χρειαζεται.... Αν ασχολεισαι και με linux τοτε πρεπει να πας προς nvidia καρτα γραφικων!αν παραμεινεις σε windows τοτε την 5850
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.