trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καταρχην δν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να βαλω το τοπικ μου,αγορασα προσφατως ηχεια 5.1 για την ακριβεια τα creative Α500 και ακουγεται ηχος μονο απο τα 2 ηχεια.καμια βοηθεια?ειχε κανεις το ιδιο προβλημα? ευχαριστω αλεξης
zapermania Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 έκανες εγκατάσταση τον οδηγό της κάρτας ήχου της μητρικής σου;
trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το κανα οταν εβαλα τα windows χρειαζεται παλι? το κανα αλλα και παλι τα ιδια...
zapermania Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δν νόμιζω αλλα δν χάνεις τπτ να δεις στο σιτε της μητρικής σου για new driver.εκτός απο αυτό,λογικά αφου έχεις κανει εγκατάσταση τν driver πρεπει να υπάρχει και κατω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας σου(δίπλα απο το ρολοί ενα εικονάκι στο οποίο πας κ κάνεις ρυθμίσεις.αν δν μπορέσεις να βρεις κατι σε αυτο,δες ξανα αν εχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια των ηχείων στο pc
trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 δν νομιζω να εχω βαλει λαθος τα ηχεια αλλα πραγματικα δν ξερω τι να κανω ενω τα βρισκει και στην επιλογη test βρισκει και αλλα 2 οταν βαζω ταινια η καποιο τραγουδι παιζουν μονο τα 2...
koystado Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το ιδιο επαθα και εγω με το νεο συστημα μου με σενα δνε ξέρω αν φταίνε τα windows 7 αλλα κατεβασε το ac3filter και επελεξε μεσα απο το προγραμμα το 5.1 που θες
trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ο κατεβασα αλλα και παλι δουλεια δν εγινε...πραγματικα δν ξερω τι να πω...
Death_In_Paradise Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν η ταινία δεν έχει 5.1 ήχο, πως περιμένεις να ακούσεις και απο τα 5 ηχεία ? Τα τραγούδια είναι όλα δικάναλα... ΕΞ ορισμού μόνο η ταινίες με AC3/DTS 5.1 ήχο θα σου ακούγονται, αλλιώς θέλει αλχημείες με το ac3filter
Invader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέσα από το control panel όρισες 5.1 τα ηχεία?Μήπως μπορείς να το ορίσεις από το control panel της κάρτας ήχου?
trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 βαζω ταινια με ηχο 5.1 που εχω μια και δεν εχω ηχο...τι παιζει εδω? βασικα το ειπα λαθος ακουγονται τα εφε αλλα οχι οι ηθοποιοι οταν μιλανε
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οποτε κατι παιζει με το κεντρικο ηχειο. Είναι συνδεδεμένο σωστά ; Ποια κάρτα έχεις ;
trihas4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το pc ειναι ουτε ενος μηνος δν εχω ξεχωριστη καρτα ηχου αλλα ενσωματωμενη πανω στη μητρικη asrock p55.σηκωνει μεχρι 7.1 αν ειναι αυτο που θες να δεις..
koystado Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν η ταινία δεν έχει 5.1 ήχο, πως περιμένεις να ακούσεις και απο τα 5 ηχεία ? Τα τραγούδια είναι όλα δικάναλα... ΕΞ ορισμού μόνο η ταινίες με AC3/DTS 5.1 ήχο θα σου ακούγονται, αλλιώς θέλει αλχημείες με το ac3filter φιλε σε αυτο που λες εισαι λάθος σε λιγο θα σου δειξω και screenshot
qspock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παλικαρι μου μην ανχωνεσαι, και μην παρασυρεσαι. Ολα ειναι φυσιολογικα απλα το θεμα ειναι σχετικα περιπλοκο: 1) Βεβαιωσου πως στις ρυθμισεις της καρτας ηχου εχεις βαλει 5.1 Μετα επιβεβαιωσε πως στο τεστ παιζουν ολα τα ηχεια σωστα. 2) Αν τα παραπανω ισχυουν τοτε: Με τις αρχικες ρυθμισεις, τα mp3 θα παιζουν ΜΟΝΟ απο τα 2 μπροστινα ηχεια, ειναι το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Αν θελεις να παιζουν απο ολα, πρεπει να υπαρχει ρυθμιση στους drivers της καρτας ηχου σου, κατι σαν stereo expansion, stereo x2 ή Speaker fill (win7 drivers). Την ενεργοποιεις και οτιδηποτε stereo παιζεται απο ολα τα ηχεια. 3) Σε πολυκαναλες πηγες οπως πχ σε ταινιες dolby digital ή DTS, περιπλεκονται λιγο παραπανω τα πραγματα: Εκει τρεχει καποιο audio decoder, πχ το ffdshow audio decoder ή το AC3 filter, αναλογα τι codec εχεις στησει για να παιζεις ταινιες (εχεις στησει codec, σωστα?). Στις ρυθμισεις λοιπον αυτου του audio decoder πρεπει να βαλεις και εκει το συστημα σου: 5.1 γιατι πολυ πιθανο να εχει πχ stereo downmix (κανει τον ηχο να παιζει μονο απο τα 2 μπροστινα). Ψαξε το θεμα με τη σειρα που σου αναφερω και μην πανικοβαλλεσαι, ειναι φυσιολογικο να σε παιδευει!
trihas4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μ σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.επειδη το κοιταξα λιγο το θεμα ειδα δυο προβληματα.αρχικα οταν κανω τον ελεγχο για το αν παιζουν τα ηχεια το μπασο και το κεντρικο ηχειο δν παιζουν.τα υπολοιπα 4 ηχεια δουλευουν κανονικα.και το δευτερο προβλημα μου ειναι πως οταν βλεπω μια ταινια και η επιλογη ηχου ειναι 5.1 ακουγονται ολα τα εφε αλλα οχι και οταν οι ηθοποιοι μιλανε (το προγραμμα ειναι το VLC).Αμα αλλαξω τον ηχο απο 5.1 ακουγονται και οι ηθοποιοι αλλα μονο απο τα δυο ηχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.