tempo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα, μήπως μπορεί κανείς να με πληροφορήσει ποιά συμβόλαιο,καρτοκινητά ή συνδυασμός κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό χωρίς ελάχιστη χρέωση ανα κλήση; έχω βαρεθεί να μιλάω πχ 5 sec και να χρεώνομαι για 45sec. επίσης να ρωτήσω κάτι σχετικό: έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου με vodafone και θέλω να διακόψω. Αν πάω σε καρτοκινητό τότε μπορώ να κρατήσω το νούμερο μου έτσι? ευχαριατώ
aris1986 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα, μήπως μπορεί κανείς να με πληροφορήσει ποιά συμβόλαιο,καρτοκινητά ή συνδυασμός κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό χωρίς ελάχιστη χρέωση ανα κλήση; έχω βαρεθεί να μιλάω πχ 5 sec και να χρεώνομαι για 45sec. επίσης να ρωτήσω κάτι σχετικό: έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου με vodafone και θέλω να διακόψω. Αν πάω σε καρτοκινητό τότε μπορώ να κρατήσω το νούμερο μου έτσι? ευχαριατώ Και Κάρτα & Συμβόλαιο H Καλύτερη που δν σε ''δουλευει''ειναι η Q δεν εχει πάγιο(σε συμβόλαιο)! 0,21/λεπτο με ολους τους αλλους 0,10/λεπτο με Q 4 cents το sms προς αλλους 2 cents προς Q Επίσης δεν εχει ελαχιστη χρέωση (το χω ψάξει σαν τον Skroutz) --------------------------------------------------------------------------------------------------- To αρνητικο της ειναι οτι δεν εχει πολυ ποιοτηικο σήμα αν εισαι καπου περίεργα δεν πιάνει πολυ καλα πολλες διαφημίσεις (spam sms,ακομα και οταν παίρνεις να ακούσεις μονάδες) και αμα σε παίρνει αλλος ενω μιλάς σου ρχεται σαν μήνυμα Q called παλι σε διαφήμιση (αυτα σε κάρτα) Αυτα!
tempo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 τώρα που ψάχνω βλέπω ότι και η frog τις ίδιες χρεώσεις έχει. μήπως δεν έχει και τα αρνητικά της q που αναφέρεις?
ohristou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η Q δεν εχει το ιδιο σημα με την wind; Υποτιθεται οτι ανηκει στην wind και οτι εχει παντου το ιδιο σημα με την wind, αλλα ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδη παιρνει σημα απο ολες τις κεραιες της wind;
the_eye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Έχει και η cosmote κάτι τέτοιο αλλά λίγο ποιό ακριβό. link
aris1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η Q δεν εχει το ιδιο σημα με την wind; Υποτιθεται οτι ανηκει στην wind και οτι εχει παντου το ιδιο σημα με την wind, αλλα ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδη παιρνει σημα απο ολες τις κεραιες της wind; H Q ειναι θυγατρική της Wind και δεν παίζει το ίδιο σήμα.Της δίνει ας πουμε λιγοτερο ποιότικο. Ετσι πιστεύω
themisgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το ιδιο βαρεθηκα κι εγω να χρεωνομαι μ αυτο το τροπο. Ετσι μετα απο πολλα χρονια συμβολαιου μεταφερθηκα στη καρτα κιου. Εχει ακριβως τις χρεωσεις που ναφερονται πιο πανω αλλα εγω δεν εχω δει καμμια διαφημιση ως τωρα και το σημα ειναι καλο. Παιζει επισης και της wind η νεα καρτοκινητη που σου διπλασιαζει το ποσο αλλα εχει ελαχιστη χρεωση. Πολυς κοσμος τελευταια πηγαινει προς τα εκει. Μια χαρα τη βρισκω.
ohristou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 H Q ειναι θυγατρική της Wind και δεν παίζει το ίδιο σήμα.Της δίνει ας πουμε λιγοτερο ποιότικο.Ετσι πιστεύω Ειναι σιγουρο αυτο; Ξερει κανεις οτι κατι τετοιο ισχυει; Και πως ρυθμιζει η wind thn ποιοτητα του σηματος; To μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν δινει σημα προς q απο ολες τις κεραιες της.
themisgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ειναι σιγουρο αυτο; Ξερει κανεις οτι κατι τετοιο ισχυει; Και πως ρυθμιζει η wind thn ποιοτητα του σηματος; To μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν δινει σημα προς q απο ολες τις κεραιες της. Μια χαρα ειναι το σημα της κιου ειδικα εδω στο κορυδαλλο που ειχαμε εντονο προβλημα πριν μερικα χρονια. Που ν ακουσεις αυτους με w u τι προβληματα εχουν με τη cosmote
ohristou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγω αλλο ρωτησα. Δεν ρωτησα για το σημα της q σε καποια συγκεκριμενη περιοχη αλλα πανελλαδικα. Δηλαδη εχει την ιδια διαθεσιμοτητα με τι δικτυο της wind; Eιναι το ιδιο και το αυτο;
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγω αλλο ρωτησα. Δεν ρωτησα για το σημα της q σε καποια συγκεκριμενη περιοχη αλλα πανελλαδικα. Δηλαδη εχει την ιδια διαθεσιμοτητα με τι δικτυο της wind; Eιναι το ιδιο και το αυτο; Φιλε είχα wind 6 χρόνια και ειχε καλό σήμα σχετικα.Μετα μου κανε τσατσια η wind τσαντιστηκα,αλλαξα.Το θέμα ειναι οτι την Q την εβαλα και στο ιδιο κινητο που ειχα wind.Σαν σημα δεν ειναι το ιδιο.Κανει αυξομειώσεις στο ακυρο και πολλοι μου λενε δεν χτύπαγε καν οταν σε παίρναμε. Μπορει και να κάνω και λάθος
themisgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγω αλλο ρωτησα. Δεν ρωτησα για το σημα της q σε καποια συγκεκριμενη περιοχη αλλα πανελλαδικα. Δηλαδη εχει την ιδια διαθεσιμοτητα με τι δικτυο της wind; Eιναι το ιδιο και το αυτο; Αυτο το ξερουν αυτοι που ταξιδευουν. Ρωτα κανενα φορτηγατζη αφου δεν σ ενδιαφερει τοπικα.
ohristou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Με ενδιαφερει και τοπικα. Μενω σε καποια περιοχη της αττικης και το σημα που εχω με q δεν νιμιζω να αρμοζει σε εταιρεια οπως η wind. Μεσα στι σπιτι εχω σημα μολις μια γραμμη. Για αυτο ρωταω αν το δικτυο της q ειναι το ιδιο ακριβως με της γουιντ. Επισης κατεβαινοντας προς Αθηνα υπαρχουν αρκετα μεγαλες περιοδοι οπου δεν εχω καθολου σημα ουτε μια γραμμη σε παλια εθνικη οδο. Με βαση τα παραπανω λοιπον αναρωτιεμαι τι θα γινει αν παω και κανα ταξιδακι σε κανα νησι αφου υπαρχει προβλημα ακομα και στην αττικη. Στην q αναφερουν και εννοουν οτι υπαρχει σημα απο το δικτυο της wind και θεωρω οτι εννοειται απο ολο. Δεν νομιζω οτι η wind ειναι τοσο ξεφτιλα ωστε να μην εχει σημα σε περιοχες οι οποιες δεν ειναι και ο ολυμπος δα! και μαλλιστα εντος αττικης (δυτικης). Νταξει να μιλαμε φτηνα αλλα να μην χανεται και ο ρολος των κινητων επικοινωνιων και να εχουμε σημα μονο στην αθηνα. Ελεος!!! Να μην αναφερω οτι αν το βαλω και στην τσεπη μου χανεται και η μια γραμμη σημα που εχω. Και το κινητο δεν φταιει αφενος γιατι ειναι καινουριο, αφετερου το ειχα το προβλημα και με το προηγουμενο και στην Αθηνα το σημα ειναι full. Aμα ειναι η Q να μου προσφερει σημα για πεντε μεγαλες πολεις μεσα στην Ελλαδα και να φοβαμαι να παω πουθενα μηπως και δεν εχω σημα, να μου το πει και ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω!!!! ---------- Προσθήκη στις 21:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ---------- Η πρωτη μου εταιρεια το 99 ηταν η telestet (σημερινη wind) και δεν ειχα τετοιου ειδους προβληματα καλυψης. Αν τωρα μετα απο χρονια η καλυψη της wind xειροτερεψε αντι να καλυτερεψει τι να πω. Αλλιως μας κοροιδευουν στην q και θα πρεπει να μας αναφερουν οτι υπαρχει καλυψη απο ενα μονο μερος του δικτυου της wind και οχι πανελλαδικη καλυψη απο το δικτυο της wind. Και αν δουμε τον χαρτη καλυψης απο το site της q ειναι διαφορετικος απο αυτον του site της wind. Στην q ομως αναφερεται ακομα ως TIM. Καλα ποσα χρονια εχουν να τον αλλαξουν;;; http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=129&langID=1 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=25 Καντε zoom για να δειτε τις διαφορες.
tempo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 τελικά πήγα σε frog. σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις...
petrosxtr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Διαλέγω κάρτα χωρίς ελάχιστη χρέωση.Αλλά αυτό δεν υπάρχει στις μέρες μας.Αλλά και αν υπάρχει(νομίζω frog) δεν σου δίνει άλλες υπηρεσίες όπως δωρεάν MB ή λεπτά προς όλους κλπ.. Εγώ έχω καρτοκινητό CU και έχω ησυχάσει από τον πονοκέφαλο των συμβολαίων(παιρνεις -δεν παιρνεις επιδότηση,έκπτωση ή όχι στο πάγιο κοκ) Επίσης με λίγα πλέον λεφτά 5-10 ευρώ έχεις με το καρτοκινητό και MB + λεπτά ομιλίας προς όλους και προς τον πάροχό σου.Οπότε πιστεύω ότι συμφέρει έναντι του συμβολαίου. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από petrosxtr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα