Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion DV6-2127EV - Core i3 & LED & nVidia 512 - 549 euro!

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαναλεω, οτι παρολο που ειναι δυνατο και σε καλη τιμη, σε παιχνιδια δεν θα τραβαει με αυτη την καρτα γραφικών...

Θα προτεινα κατι τετοιο, χειρότερος επεξεργαστης ΑΛΛΑ πολυ καλυτερη καρτα γραφικων, μεγαλύτερη RΑΜ και σκληρο disco!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ kingofgreece αλλά αν συνεχίσω να διαβάζω το topic θα μπερδευτώ π.χ. το σχόλιο του k_dinos.

Πάντως είμαι θερμή οπαδός της συγκεκριμένης στήλης (Προσφορές) γιατί μου αρέσει ο τρόπος που μοιράζεστε της πληροφορίες αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι άκρως ενημερωτική.

Ευχαριστώ kingofgreece αλλά αν συνεχίσω να διαβάζω το topic θα μπερδευτώ π.χ. το σχόλιο του k_dinos.

Πάντως είμαι θερμή οπαδός της συγκεκριμένης στήλης (Προσφορές) γιατί μου αρέσει ο τρόπος που μοιράζεστε της πληροφορίες αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι άκρως ενημερωτική.

Επιτέλους και μια όμορφη και γλυκομίλιτη παρουσία εδω μέσα!

B):cool:

Ξαναλεω, οτι παρολο που ειναι δυνατο και σε καλη τιμη, σε παιχνιδια δεν θα τραβαει με αυτη την καρτα γραφικών...

Θα προτεινα κατι τετοιο, χειρότερος επεξεργαστης ΑΛΛΑ πολυ καλυτερη καρτα γραφικων, μεγαλύτερη RΑΜ και σκληρο disco!

ξενερωσα λιγο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατι τον παρηγγειλα και τωρα εχω αμφιβολιες....η αληθεια ειναι θα γουσταρα να παιζω και κανενα παιχνιδακι που και που...

Εγώ πάντως ρε παιδιά ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ μια προσφορά ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΗ όσο η περσινή των Carrefour με το Fujitsu με το Blue Ray στα 500 ευρώ στην ουσία από 750+ που το έβρισκες αλλού ( 600 με δωροεπιταγή 100 που ψώνιζες και από τα supermarket marinopoulos )

Πρέπει σιγά σιγά να γίνει standard το Blue Ray στους φορητούς, άντε να δούμε.

Πηγα στο καταστημα και εφαγα ήτα, δεν εχουν περιμενουν παραλαβες. εχουν 430 περιπου παραγγελίες :o

θα μας εξυπηρετήσουν ολους? οι καποιοι θα φανε ακυρο?

ξενερωσα λιγο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατι τον παρηγγειλα και τωρα εχω αμφιβολιες....η αληθεια ειναι θα γουσταρα να παιζω και κανενα παιχνιδακι που και που...

Μη σας παρω στο λαιμο μου, εγω απλως τη γνωμη μου ειπα...

Αναλογα το τι θελει ο καθενας.

Απο την αλλη, αυτο που δινει το multirama ειναι καλυτερη μαρκα, νεοτερος επεξεργαστης αλλα και παλι στα παιχνιδια ειναι γεγονος οτι το Acer θα αποδιδει καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...