koinos123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πανε για το 27αρι iMac και μην το σκεφτεσαι αφου δεν τιθεται οικονομικο ζητημα. Από ότι είδα, υπάρχει και σε διαθεσιμότητα στο Πλαίσιο...
kebinB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 27άρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο αργότερα. Μια στο τόσο αγωράζεις μακ μην το τσιγκουνευτείς.
koinos123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 27άρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο αργότερα. Μια στο τόσο αγωράζεις μακ μην το τσιγκουνευτείς. αυτής της άποψης είμαι και εγώ... 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπίας! Τι μαγκιές είναι αυτές;
majnun Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά από χτες είμαι και εγω κάτοχος ενός iMac .Ευτυχης στην αρχη αλλα τωρα ειδα ενα μικρο σημαδακι στην οθόνη.Οχι νεκρό πίξελ αλλα ενα σημαδι σα να ειναι απο μεσα.Δεν ξερω τι να κανω.Να μην ασχοληθω και να το κανω γαργαρα ή υπάρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να μου το αντικαταστησει με αλλο ;
atheatos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά από χτες είμαι και εγω κάτοχος ενός iMac .Ευτυχης στην αρχη αλλα τωρα ειδα ενα μικρο σημαδακι στην οθόνη.Οχι νεκρό πίξελ αλλα ενα σημαδι σα να ειναι απο μεσα.Δεν ξερω τι να κανω.Να μην ασχοληθω και να το κανω γαργαρα ή υπάρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να μου το αντικαταστησει με αλλο ; Γιατί όχι?Πρέπει να τους το δείξεις.
majnun Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γιατί όχι?Πρέπει να τους το δείξεις. Γιατι ειμαι στην Πατρα και δε μπορω να το παρω και να το παω βολτα ως την Αθήνα.Ήλπιζα να ειχε κατι σα doa το πλαισιο αλλα ρωτησα και με παρεπεμψαν στην ι-σκουεαρ
atheatos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γιατι ειμαι στην Πατρα και δε μπορω να το παρω και να το παω βολτα ως την Αθήνα.Ήλπιζα να ειχε κατι σα doa το πλαισιο αλλα ρωτησα και με παρεπεμψαν στην ι-σκουεαρ Παρε τηλέφωνο να τους το στειλεις.....http://www.isquare.gr/appleproducts/repair ή να σου πούνε τι θα κάνεις.
majnun Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.Το τηλεφωνο το ειχα ηδη σημειωσει για αυριο.Απλα ειμαι προετοιμασμενος για το χειροτερο.Και κυριως φοβαμαι να τους το στειλω γιατι οτι στελνεις για σερβις συνηθως δεν το προσεχει κανενας και γυρναει και σε χειροτερη κατασταση απλα κ μονο γιατι δεν το εχουν πληρωσει οι ιδιοι. Τελωςπαντων ας μου ευχηθω το καλυτερο
xjps Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τα Mac πλέον έχουν ξεπεράσει την ταμπέλα "μόνο για γραφίστες" κάνουν απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ..! Πάρτον και δεν θα μετανιώσεις..
Teisos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τα Mac πλέον έχουν ξεπεράσει την ταμπέλα "μόνο για γραφίστες" κάνουν απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!Πάρτον και δεν θα μετανιώσεις.. Γενικά προτείνεται να διαβάζεις και τα ποστ εκτός από τον τίτλο.
nikolakisgk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 και αν δεν θες να δώσεις τόσα χρήματα 568 και καθάρισες. http://www.skroutz.gr/s/95599/Apple-Mac-Mini-2-26Ghz-2GB-160GB.html?keyphrase=Apple+Mac+Mini+MC238GR/A+ Φυσικά με την παλιά σου οθόνη.Της apple κάνει κάνα 800 αρι
goku_dbz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 βγηκα και γω στην αγορα για imac και θα θελα να ρωτησω και κατι γιατι εχασα καποια επεισοδια: η rainbow (οπως και η apple αλλωστε) ειχε student discount...τωρα που εκλεισε τι παιζει? ισχυει ακομα? (και αν ναι, απο που?)
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 βγηκα και γω στην αγορα για imac και θα θελα να ρωτησω και κατι γιατι εχασα καποια επεισοδια:η rainbow (οπως και η apple αλλωστε) ειχε student discount...τωρα που εκλεισε τι παιζει? ισχυει ακομα? (και αν ναι, απο που?) για δες εδω: http://www.isquare.gr/store/education
goku_dbz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ωραιος! επειδη πρεπει να κανω εγγραφη στο edustore για να δω τις τιμες...η εκπτωση ειναι 10% να υποθεσω?
darklordvader77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ναι.. κανα 50ρι-60ρι θα γλυτωσεις το πολυ... απλά έχει πολύ χαρτομάνι και δεν ξέρω αν αξιζει τον κοπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.