Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac

GiannoS805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πανε για το 27αρι iMac και μην το σκεφτεσαι αφου δεν τιθεται οικονομικο ζητημα.

Από ότι είδα, υπάρχει και σε διαθεσιμότητα στο Πλαίσιο...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

27άρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο αργότερα. Μια στο τόσο αγωράζεις μακ μην το τσιγκουνευτείς.

Δημοσ.
27άρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο αργότερα. Μια στο τόσο αγωράζεις μακ μην το τσιγκουνευτείς.

αυτής της άποψης είμαι και εγώ...

1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπίας!

Τι μαγκιές είναι αυτές;

Δημοσ.

Παιδιά από χτες είμαι και εγω κάτοχος ενός iMac .Ευτυχης στην αρχη αλλα τωρα ειδα ενα μικρο σημαδακι στην οθόνη.Οχι νεκρό πίξελ αλλα ενα σημαδι σα να ειναι απο μεσα.Δεν ξερω τι να κανω.Να μην ασχοληθω και να το κανω γαργαρα ή υπάρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να μου το αντικαταστησει με αλλο ;

Δημοσ.
Παιδιά από χτες είμαι και εγω κάτοχος ενός iMac .Ευτυχης στην αρχη αλλα τωρα ειδα ενα μικρο σημαδακι στην οθόνη.Οχι νεκρό πίξελ αλλα ενα σημαδι σα να ειναι απο μεσα.Δεν ξερω τι να κανω.Να μην ασχοληθω και να το κανω γαργαρα ή υπάρχει περιπτωση η αντιπροσωπεια να μου το αντικαταστησει με αλλο ;

Γιατί όχι?Πρέπει να τους το δείξεις.

Δημοσ.
Γιατί όχι?Πρέπει να τους το δείξεις.

Γιατι ειμαι στην Πατρα και δε μπορω να το παρω και να το παω βολτα ως την Αθήνα.Ήλπιζα να ειχε κατι σα doa το πλαισιο αλλα ρωτησα και με παρεπεμψαν στην ι-σκουεαρ

Δημοσ.
Γιατι ειμαι στην Πατρα και δε μπορω να το παρω και να το παω βολτα ως την Αθήνα.Ήλπιζα να ειχε κατι σα doa το πλαισιο αλλα ρωτησα και με παρεπεμψαν στην ι-σκουεαρ

Παρε τηλέφωνο να τους το στειλεις.....http://www.isquare.gr/appleproducts/repair ή να σου πούνε τι θα κάνεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.Το τηλεφωνο το ειχα ηδη σημειωσει για αυριο.Απλα ειμαι προετοιμασμενος για το χειροτερο.Και κυριως φοβαμαι να τους το στειλω γιατι οτι στελνεις για σερβις συνηθως δεν το προσεχει κανενας και γυρναει και σε χειροτερη κατασταση απλα κ μονο γιατι δεν το εχουν πληρωσει οι ιδιοι.

Τελωςπαντων ας μου ευχηθω το καλυτερο

Δημοσ.

Τα Mac πλέον έχουν ξεπεράσει την ταμπέλα "μόνο για γραφίστες" κάνουν απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!

Πάρτον και δεν θα μετανιώσεις..

Δημοσ.
Τα Mac πλέον έχουν ξεπεράσει την ταμπέλα "μόνο για γραφίστες" κάνουν απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!

Πάρτον και δεν θα μετανιώσεις..

Γενικά προτείνεται να διαβάζεις και τα ποστ εκτός από τον τίτλο.

Δημοσ.

βγηκα και γω στην αγορα για imac και θα θελα να ρωτησω και κατι γιατι εχασα καποια επεισοδια:

η rainbow (οπως και η apple αλλωστε) ειχε student discount...τωρα που εκλεισε τι παιζει? ισχυει ακομα? (και αν ναι, απο που?)

Δημοσ.
βγηκα και γω στην αγορα για imac και θα θελα να ρωτησω και κατι γιατι εχασα καποια επεισοδια:

η rainbow (οπως και η apple αλλωστε) ειχε student discount...τωρα που εκλεισε τι παιζει? ισχυει ακομα? (και αν ναι, απο που?)

για δες εδω:

http://www.isquare.gr/store/education

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...