Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac

GiannoS805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tr3quart1sta, επειδή μου φαίνεσαι macrumors τύπος (;)) έχεις υπόψιν αν αυτά έχουν διορθωθεί καθόλου στις νέες παρτίδες (απ' όταν δηλαδή ξαναμειώθηκαν σε νορμάλ τιμές οι χρόνοι παράδοσης); Εσύ στον 21,5'' έχεις κανένα τέτοιο θεματάκι;

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απ οτι διαβασα κ γω (οχι στο Macrumors ντε, στο Appleinsider) η Apple δηλωσε πως διορθωθηκαν πλεον αυτα τα προβληματα.. αν θυμαμαι κ καλα, πρεπει να χε σταματησει η πωληση τους για ενα διαστημα για να διορθωσουν το προβλημα!

Δημοσ.
tr3quart1sta, επειδή μου φαίνεσαι macrumors τύπος (;)) έχεις υπόψιν αν αυτά έχουν διορθωθεί καθόλου στις νέες παρτίδες (απ' όταν δηλαδή ξαναμειώθηκαν σε νορμάλ τιμές οι χρόνοι παράδοσης); Εσύ στον 21,5'' έχεις κανένα τέτοιο θεματάκι;

Στην αμερικη εχει μειωθει στις 3-5 μερες απο 3 εβδομαδες που ηταν! Εγω εχω το 21,5' απο αρχες νοεμβριου και δεν εχω δει προβλημα με την οθωνη...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Καλημέρα...Αν έχει κάποιος 27αρι μπορεί να μου πει αν είναι κουραστικό οταν εργάζεσε πολές ώρες...?

Αν σου πώ εγώ οτι κουράζομαι και κάποιος άλλος οτι δεν κουράζεται τι θα κάνεις; Θα το αγοράσεις η όχι; Αυτό νομίζω πως έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.... Κάνω μια ερώτηση κ αντί να πάρω απάντηση περνώ ερώτηση σε αυτό το τοπικ έχει γίνει παρά πολλές φορές δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο...; Νομίζω πως είναι κουραστική η 27αρα χωρίς να έχω δουλέψει σε τόσο μεγάλη οθόνη

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.... Κάνω μια ερώτηση κ αντί να πάρω απάντηση περνώ ερώτηση σε αυτό το τοπικ έχει γίνει παρά πολλές φορές δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο...; Νομίζω πως είναι κουραστική η 27αρα χωρίς να έχω δουλέψει σε τόσο μεγάλη οθόνη

Αυτό που σου απαντούν είναι ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Για κάποιον μπορεί να είναι κουραστικό, για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι. Το θέμα είναι τι βολεύει τον καθένα.

Για παράδειγμα, προσωπικά έχω συνηθίσει να γράφω με την οθόνη του MacBook στις 13 ίντσες. Οτιδήποτε παραπάνω μου φαίνεται αχανές. :-)

Δημοσ.

Δηλαδη τι να πουνε αυτη που κάνουν edit σε εφημερίδα ή διαφημιστές.....

Τέλος πάντων πες την αποψή σου αλλά δεν είμαστε έιμαστε υποχρεωμένοι να σου απαντάμε με ναι ή οχι.Υπάρχει η απάντηση στην ίδια την ερωτησή σου με αποτέλεσμα να ρωτάμε για αυτή...

Δημοσ.

Ελα ντε γιατί συμβαίνει αυτό. Προφανώς υπάρχει ένα χάσμα. εσύ όταν εννοείς "δουλέψει" εννοείς σερφάρει στο ιντερνετ, κάνα εμαιλ κάνα τραγουδάκι κάνα παιχνιδάκι.. προφανώς για να κάτσεις να γράψεις ένα κειμενάκι στο word κ να δεις κ καμιά είδηση στο ιντερνετ είναι λιγουλάκι κομματάκι μεγάλη η 27άρα.. εδώ η 23άρα μπορεί να φαίνεται ήδη τεράστια.

Όμως εαν θέλεις όντως να "Δουλέψεις" και να ανοίξεις 7 παράθυρα από τα οποία να προσπαθείς να δεις και στα 7 αξιοπρεπώς ταυτόχρονα και να τρέχεις διάφορες επεξεργασίες ταυτόχρονα και να γράψεις πχ μια εργασία και χρειάζεσαι να διαβάζεις ταυτόχρονα από 2-3 άλλα αρχεία word ή pdf Ε πιστεύω ότι εκεί ναι είναι σωτήρια...ειδικά αν επεξεργάζεσαι εικόνες και πολλά δεδομένα..

όμως από τις 365 μέρες του χρόνου εαν ανοίγεις ταυτόχρονα τόσα παράθυρα μόνο τις 20μέρες του χρόνου ε τότε ναι είναι υπερβολή να λειτουργείς μια 27άρα κάνοντας χρήση 17άρας.

Δημοσ.

Θα απαντησω λιγο αναποδα δλδ που μου λειπει η 27αρα (εχω 21,5)

Καμια φορα σκαλιζω το photoshop και εκει θα με βολευε πολυ καλυτερα μια 27αρα

Οι ταινιες στην 21,5 ειναι ικανοποιητικες αλλα σε 27 θαταν ακομα καλυτερα

Δημοσ.
Εγώ έχω οθόνη αλλά δε ξέρω ψήνομαι πολύ για imac 27αρι έχω κολλήσει

από τη μια έχεις κολλήσει από την άλλη δε λες και να το πάρεις απόφαση. πήγες να τα δεις από κοντά τουλάχιστον ? βέβαια να έχεις υπόψη σου ότι στα μαγαζιά λόγω του ότι ο χώρος ειναι μεγαλύτερος θα σου φαίνονται λίγο μικρότερα απ ότι μόλις το βάλεις σπίτι σου..

Δημοσ.

από τη μια έχεις κολλήσει από την άλλη δε λες και να το πάρεις απόφαση. πήγες να τα δεις από κοντά τουλάχιστον ? βέβαια να έχεις υπόψη σου ότι στα μαγαζιά λόγω του ότι ο χώρος ειναι μεγαλύτερος θα σου φαίνονται λίγο μικρότερα απ ότι μόλις το βάλεις σπίτι σου..

Πολυ μικροτερα!!!

Δημοσ.

φιλε γιάννο θα σου έλεγα να πας για το 21άρι και λόγω κόστους και λόγω χρήσης που κάνεις, τουλάχιστον από τα λεγόμενα σου που απ ότι κατάλαβα το θέλεις για γενική ελαφριά χρήση.

400ευρώ δεν είναι κ λίγα, και εκτός από αυτό εαν δε κάνεις χρήση όπως σου ανέφερα στο προηγούμενο ποστ για ποιο λόγω να την έχεις την 27άρα..

τώρα εαν σκέφτεσαι να την χρησιμοποιείς και σαν τηλεόραση στο δωμάτιο σου καθημερινά και να παίζεις συνέχεια παιχνίδια (λίγο μακρύτερα όμως από μισό μετρο, μη στραβωθείς κιόλας..) ε τότε πας για 27άρα...

απλά δε μου κολλάει στο μυαλό να έχει κάποιος 27άρι imac και να τον ανοίγει για "light χρήση" βέβαια θα μου πεις έχεις κ το λάπτοπ για τα βασικά..

απλά μην περιμένεις να σε βολέψει ο 27άρης για εμαιλ κ σερφάρισμα μόνο.:X

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση,

Τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα εκτός των διαφορετικών οθονών δεν βλέπω να έχουν καμία διαφορά.

Άρα 160 ευρώ χωρίζει το 21,5 από το 27 μοντέλο;

Σκέφτομαι να αγοράσω mac και είμαι ανάμεσα στα δύο μοντέλα. Η διαφορά της τιμής δεν είναι μεγάλη.

Να προτιμήσω την 27αρα αφού μπορώ να καλύψω το ποσό ή να "περιοριστώ" στην 21,5.

Αυτήν την στιγμή εργάζομαι σε 22αρι monitor και νομίζω ότι και αν είχα και μεγαλύτερο δεν θα με πείραζε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...