Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac

GiannoS805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος που τα λες όλα αυτά επαναλαμβάνοντας τοσες φορές την ηλικία μου ναι είμαι 20 χρονών χωρίς πολλές υποχρεώσεις κ δουλεύω (σε βενζινάδικο για να μην νομίζετε ότι είμαι κάνα πλουσιόπαιδο) λογικό είναι να μην ξοδεύω όλο μου τον μισθό κ επειδή θέλω να πάρω έναν υπολογιστή κ θέλω να πάρω κάτι καλό γιαυτό θέλω να πάρω ένα imac τόσο κακό είναι αυτό συγνώμη δηλαδή αλλά το έχουμε κουράσει το όλο θέμα μια ερώτηση έκανα για αυτό όποιος θέλει απαντάει δεν ανάγκασα κανέναν να κουραστεί γράφοντας μια απάντηση καλή η κακή... Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να είστε καλά...

στο δεύτερο μου post σου έγραψα αυτό

" σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις απλά να ξέρεις ότι με τον imac θα ξεγνοιάσεις από θέματα κρασαρισμάτων, αστοχιών λειτουργικού κτλ. αλλά συνήθως αυτά τα προβλήματα και γενικότερα τα προβλήματα στα windows συμβαίνουν όταν το τσιγκλάς κ λίγο το pc. με γενική χρήση σε κανένα δεν θα είχες πρόβλημα ούτε imac ούτε pc. απλά ο imac μπορεί να σε ιντριγκάρει κ να σε πάει λίγο παραπέρα κ να σου τη δώσει κ να ασχοληθείς με κάτι παραπάνω.΄λόγος της φιλικότητας του περιβάλλοντος του. βέβαια μη τρελαθούμε εαν το χεις το θέμα κ με windows κ linux θαύματα κάνεις.. "

σε καλύπτει? η απάντηση παραπάνω δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα. και ανέφερα κ το εξής

"το θέμα είναι αν τα έχει μαζέψει μόνος του τα λεφτά καταλαβαίνει τι θα αγοράσει? ή θα ψωμολυσάξει για κάνα χρόνο απλά για να πάρει imac. για τις απαιτήσεις του κ με ένα pc του μένουν λεφτά για να πάει κανα ταξιδάκι εξωτερικό να ανοίξουν τα μάτια του.20χρονών είναι."

για καλό το είπα και φιλικά.. με καμία κακή διάθεση, ίσως κάποια στιγμή το καταλάβεις.

ps με γειά τον imac.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν Γιάννη

ξέρεις ότι εγώ και αν εχω ξεπετάξει έξω τα μάτια στον υπολογιστή σου και στο laptop σου

προσωπική μου γνώμη είναι να πάρεις Apple ότι και αν γίνει, το ρητό "When you buy a Mac you never go Back" ισχύει(άσχετα που εμένα δεν με βολεύει το iphone)

η χρήση που κάνεις εσύ είναι μια χαρά για το MAC, και επίσης θα μπορείς να περνάς και τα τραγούδια που παίζεις πολύ πιο εύκολα απο ότι τώρα(που δεν τα περνάς καθόλου :P )

και μην ξεχνάς, θα έρχομαι και στο σπίτι σου να δουλεύω το photoshop μερικά πράγματα που θέλω να κάνω και δεν μπορώ στο δικό μου pc :P

πάντως, είναι ανάλογα πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις, αν σε χτυπήσει πάλι η ξεροκεφαλιά σου, θα πάρεις apple, αλλιώς θα πάρεις αυτό που σου έφτιαξα τις προάλλες

Δημοσ.

@gs20309

Είσαι της εφορίας σίγουρα! Δεν παίζει! :P

επίσης προφανώς για να μπει στη διαδικασία να ανοίξει post το παιδί δεν είναι σίγουρο. ο καθένας λέει την άποψή του. γιατί για να σου περισσεύουν τόσα όσο κάνει ο 27άρις και να είσαι 20 χρονών αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη λύσει το θέμα αυτοκινήτου, στέγης κτλ. άρα υπάρχει χρηματοδότηση από τους γονείς. άρα τσάμπα το άνοιξε το thread.

Δηλαδή για να πάρει κάποιος iMac 27" πρέπει να μένει μόνος του και να έχει αυτοκίνητο?

Πραγματικά θέλω να μου το εξηγήσεις αυτό, δεν κάνω πλάκα τώρα...

Δημοσ.

Βρε παιδιά, μην το κουράζουμε τόσο! :)

Δεν είναι της εφορίας ο @gs20309, απλά λέει (ίσως το είπε λίγο "άγαρμπα" είναι η αλήθεια, και δεν έγινε κατανοητό) ότι τα Mac είναι πολύ καλά, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβότερα από ένα PC, ΑΝ οι δουλειές που έχεις να κάνεις είναι οι καθημερινές, πάρε PC το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε αυτές. ΕΚΤΟΣ κι αν δεν έχεις θέμα χρημάτων, οπότε πάρε ό,τι θες! :)

Δημοσ.
@gs20309

Είσαι της εφορίας σίγουρα! Δεν παίζει! :P

Δηλαδή για να πάρει κάποιος iMac 27" πρέπει να μένει μόνος του και να έχει αυτοκίνητο?

Πραγματικά θέλω να μου το εξηγήσεις αυτό, δεν κάνω πλάκα τώρα...

αν ήμουν της εφορίας θα μας αγόραζα σε όλους τσάμπα imac με τα μαύρα που θα έβγαζα και δεν θα χρειαζόταν να ανοίγουμε τέτοια thread.:P

Κοίτα ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες σίγουρα.απλά την άποψή μου είπα.τώρα αν κάποιος προτιμάει να αγοράσει imac 2000ευρώ δουλεύοντας σαν το σκυλί σε βενζινάδικο και μένοντας με τους γονείς του, ας το κάνει, μαγκιά του και πάει να πει ότι γουστάρει τρελά να έχει imac. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το επικροτούμε κιόλας. ειδικά για την χρήση που το θέλει. αλλά επειδή δεν ξέρω ούτε προσωπικά το παιδί ούτε την κατάσταση του την οικονομική απλά τα αναφέρω όλα αυτά σε περίπτωση που δεν τα έχει σκεφτεί. εφόσον θέλει να προχωρήσει στην αγορά ποια είμαι εγώ που θα τον κρίνει, απλά μια άποψη ανέφερα. ο καθένας ότι θέλει τα κάνει τα λεφτά του στην τελική.

---------- Προσθήκη στις 15:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:18 ----------

Βρε παιδιά, μην το κουράζουμε τόσο! :)

Δεν είναι της εφορίας ο @gs20309, απλά λέει (ίσως το είπε λίγο "άγαρμπα" είναι η αλήθεια, και δεν έγινε κατανοητό) ότι τα Mac είναι πολύ καλά, αλλά επειδή είναι αρκετά ακριβότερα από ένα PC, ΑΝ οι δουλειές που έχεις να κάνεις είναι οι καθημερινές, πάρε PC το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε αυτές. ΕΚΤΟΣ κι αν δεν έχεις θέμα χρημάτων, οπότε πάρε ό,τι θες! :)

ακριβώς αυτό ήθελα να πω ! μάλλον ήμουν λίγο απότομη ίσως

Δημοσ.

ρε παιδια και εγω θελω να παρω imac,σκεφτομαι να παρω τον φτηνο 27αρη αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ μεγαλη η οθονη του και δεν με βολευει(μην καουν και τα ματια μου),αλλα δεν ξερω με δελεαζει η ιδεα της τοσο μεγαλης οθονης!τι λετε εσεις?

Δημοσ.

Εγω εχω το 21,5 και ειναι ικανοποιητικο μεγεθος .... Στο σπιτι φαινεται μεγαλυτερο αποτι στο μαγαζι. Αλλα αν ειχα λεφτα για το 27 θα τοπαιρνα....!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Εγω ενω θα μπορουσα να παω στον 27αρι θα παρω των 21,5.

Εχω για τις διαφορες δουλειες μια 23αρα οθονη που τη συνδεω ποτε ποτε στο φορητο και μπορω να πω οτι ειναι χαλαρα υπερβολη και αν προσπαθω να διαβασω και να συγκεντρωθω σε αυτη κανα δυωρο μετα τα βλεπω μπαστουνια.

Τον 27αρι μονο αν τον θες για media center η τον εχεις κανα δυο μετρα μακρυα απο το γραφειο(αποψη μου και μονο)

Και κατι επιπλεον.

Στην ελληνικη βερσιον μακ (κατα πλαισιο) ανοιγουν ακομα το κουτι και βαζουν ενσυρματα πληκτρολογια ή ερχονται εργοστασιακα με ελληνικους χαρακτηρες ;

Ρωταω γιατι μιλώντας με Πλαισιο μου ειπαν οτι αναμενουν 140 Μακηδες με ελληνικο πληκτρολογιο και μονο 3 με αγγλικο.Αν ειναι να κλεισω απο τωρα ! ! !

Δημοσ.
Τον 27αρι μονο αν τον θες για media center η τον εχεις κανα δυο μετρα μακρυα απο το γραφειο(αποψη μου και μονο)

Το 27άρι είναι απλά όλα τα λεφτά και κάνει για τα πάντα! Και 30άρι να ήταν πάλι θα ήταν φοβερό!

Από τη στιγμή που έχει τόσο μεγάλη ανάλυση, όχι μόνο δεν είναι κουραστικό, αλλά έχει και μεγαλύτερη πληροφορία στην απεικόνιση. Βλέπεις περισσότερα, παραπάνω πράγματα.

Σε μία βδομάδα χρήσης και το 27άρι φαίνεται μικρό... :P

Δημοσ.

Το 27άρι είναι απλά όλα τα λεφτά και κάνει για τα πάντα! Και 30άρι να ήταν πάλι θα ήταν φοβερό!

Από τη στιγμή που έχει τόσο μεγάλη ανάλυση' date=' όχι μόνο δεν είναι κουραστικό, αλλά έχει και μεγαλύτερη πληροφορία στην απεικόνιση. Βλέπεις περισσότερα, παραπάνω πράγματα.

Σε μία βδομάδα χρήσης και το 27άρι φαίνεται μικρό... :P[/quote']

Και Εγω το ίδιο σκέφτομαι για το 27αρι είναι φοβερό αλλά είναι υπερβολή πρέπει να είναι πολύ κουραστικό υπάρχει κάποιος που να έχει 27αρι να μας πει την γνώμη του; Διάβασα κάτι στο ιντερνετ ότι οι 27αριδες εχουν πρόβλημα στο firmware αυτό ισχύει;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δες παρακάτω...

Link01

Link02

Θέλω να πάρω και εγώ, αλλά επειδή ότι πάρω πάντα έχει πρόβλημα, φοβάμαι πολύ...

ακυρο !! γιατι δινεις links με προβληματα των παλιων mac !!

στα 27 παιζει το προβλημα με το screen flickering και κιτρινιλες στην οθονη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...