GiannoS805 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 o 27αρης δεν έχει πρόβλημα με την οθόνη που δεν έχει λυθεί ακόμη? http://www.tuaw.com/2010/02/01/apple-acknowledges-continuing-27-imac-screen-issues/ Ωχχχχ γιατί το είπες αυτό τι πρόβλημα υπάρχει ....?
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια εγω θα κανω μεταβαση με mac mini(οθονη δεν εχω, δεν συγκρινεται με την LED οθόνη που εχει ο iMac αλλα τεσπα! Θα ασχολουμαι και με Windows και με linux(καθε ενα εχει να δωσει σε εναν ανοιχτομυαλο) Οποιος εχει κατι παραπανω ας παρει τον iMac 21,5 και εγω αυτο θα εκανα αλλα καλο θα ειναι να εχεις μαζεψει καποια λεφτακια γιατι αμα το βαλεις με δοσεις θα τσουζει!
Praetorianos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση παντελώς άσχετου με mac: Το mac mini και γενικά τα mac δέχονται συγκεκριμένες μόνο οθόνες και συγκεκριμένα πληκτρολόγια έτσι? Δεν παίζει δηλαδή μια LG και ένα Logitech σε αυτά?
atheatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση παντελώς άσχετου με mac:Το mac mini και γενικά τα mac δέχονται συγκεκριμένες μόνο οθόνες και συγκεκριμένα πληκτρολόγια έτσι? Δεν παίζει δηλαδή μια LG και ένα Logitech σε αυτά? Παίζουν κανονικά....
triggerman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση παντελώς άσχετου με mac:Το mac mini και γενικά τα mac δέχονται συγκεκριμένες μόνο οθόνες και συγκεκριμένα πληκτρολόγια έτσι? Δεν παίζει δηλαδή μια LG και ένα Logitech σε αυτά? Δεχονται οτι οθονη και οτι αλλο περιφερειακο εσυ θελεις.Δεν υπαρχει περιορισμος.Το οτι ενα μακ ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο αποψης νοοτροπιας σε σχεση με ενα απλο pc δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αυτο ενας υπολογιστης.Οποτε οτι μπορεις να κανεις με ενα pc μπορεις να το κανεις(και καλυτερα) με ενα μακ.Αυτα για ερωτησεις που κινουνται στο ιδιο υφος με την παραπανω.Και ναι στα μακ μπορεις να ακουσεις και μουσικη!!! P.S Ολα τα παραπανω χωρις παρεξηγηση
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση παντελώς άσχετου με mac:Το mac mini και γενικά τα mac δέχονται συγκεκριμένες μόνο οθόνες και συγκεκριμένα πληκτρολόγια έτσι? Δεν παίζει δηλαδή μια LG και ένα Logitech σε αυτά? Παιζουν μια χαρα Η οθονη πρεπει να χει εισοδο DVI αλλιως αμα εχεις VGA πρεπει να αγορασεις ενα αλλο καλωδιο Πληκτρολογιο κανει αλλα καλο θα ταν να μπει δικο του αυτα με τα command Τα ποντικια plug n' play ειναι
apos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 αν παρεις mac mini τοτε θα πρεπει να υπολογιζεις οτι θα πρεπει να παρεις και πληκτρολογιο και ποντικι και οτι δεν θα εχει καμερα , ηχεια , οθονη ... ακομα και αν τα παρεις ολα αυτα θα φτασεις τα λεφτα που θα εδινες στον iMac , θα εχεις χαμηλοτερες επιδοσεις και πολλα καλωδια... Πάντως, άσχετο με το τι θα πάρει τελικά ο φίλος, ας μην είμαστε "ελιτιστές"! Προφανώς ένα imac είναι καλύτερο μηχάνημα από ένα mac mini! Προφανέστατα! Αυτό όμως δεν είναι λόγος να προτείνουμε σε κάποιον αυτό που θα παίρναμε εμείς ή αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερο! Υπάρχει και το οικονομικό στη μέση! Ένα mac mini με μία οθόνη 21", ένα απλό πληκτρολόγιο και ένα απλό ποντίκι, πως να το κάνουμε, ΔΕΝ κοστίζει όσο ένα imac 21,5"!!! Ναι, το imac θα είναι πολύ καλύτερο σε όλα (σε επιδόσεις και ποιότητα display), αλλά θα κοστίσει περίπου 350 ευρώ ακριβότερα! Άλλο να λέμε "αξίζει κατά τη γνώμη μου να δώσεις +350 ευρώ για να πάρεις το imac", και άλλο "μαζι με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία, μία η άλλη θα έρθει"... Χωρίς καμία "επιθετική" διάθεση τα λέω, έτσι; Απλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν συμβουλεύουμε!
Praetorianos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα για ερωτησεις που κινουνται στο ιδιο υφος με την παραπανω.Και ναι στα μακ μπορεις να ακουσεις και μουσικη!!! Το post μου δεν είχε κανένα συγκεκριμένο υφάκι ούτε ειρωνία, αν ήθελα να βάλω πίστεψε με θα το καταλάβαινες. Απλώς έχω μπερδευτεί λίγο με τους mac κι επειδή ακούω για την αδυναμία περίπτωσης ασυμβατότητας drivers, λέω μπορεί να το έχουν κάνει μέσω πιστοποίησης μόνο συγκεκριμένων οθονών, ή να υπάρξουν άλλα "προβλήματα" όπως αυτό με το command button που δεν ήξερα. Ευχαριστώ πάντως, με καλύψατε πλήρως
triggerman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Προφανως και δεν εννοουσα οτι η ερωτηση σου ειχε ειρωνικο χαρακτηρα.Απλα εννοουσα ερωτησεις οι οποιες αναφερονται στις δυνατοτητες των μακ λες και αυτα δεν ειναι απο αυτον τον πλανητη!!!Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση(αν και δεν νομιζω να υπηρξε).Απλα ολα αυτα που λες οτι ακους απο διαφορους μην τα ακους και μην τα πιστευεις αν δεν τα δεις εσυ ο ιδιος.
GiannoS805 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει απο ποιο κατάστημα να κοιτάξω εκτός απο αυτο που το έχω
atheatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει απο ποιο κατάστημα να κοιτάξω εκτός απο αυτο που το έχω και τα multirama καλα είναι...
ApoelAndreas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 http://www.isquare.gr/store/mac/imac.html Δεν ξερω αν εχουν stock βεβαια, παιρνεις ενα τηλ και μαθαινεις. Μην βασιζεσαι στο τι γραφει στο site του καθε καταστημα. Η Document απο την μερα που ανακοινωθηκαν τα νεα iMac το μονο που εγραψε παραδοση Αμεση ηταν το πιο απλο 21inch και ακομα ενα αλλο με ελαχιστα καλυτερα specs, επισης 21inch. Ενω σιγουρα εχει/ειχε στοκ και για καποια 27inch.
gs20309 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Να δουλεύει σε ένα πιο ευχάριστο και έξυπνο περιβάλλον.Το δουλεύει μπορεί να είναι από ένα απλό σερφάρισμα στο Ιντερνετ ή ακόμα και αυτά που λες. Γιατί πρέπει δηλαδή να σου βγάζει δουλειά το Mac? το διάβασες όλο το post μου ή μπα? ξαναδιάβασέ το κ ξαναέλα. επίσης προφανώς για να μπει στη διαδικασία να ανοίξει post το παιδί δεν είναι σίγουρο. ο καθένας λέει την άποψή του. γιατί για να σου περισσεύουν τόσα όσο κάνει ο 27άρις και να είσαι 20 χρονών αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη λύσει το θέμα αυτοκινήτου, στέγης κτλ. άρα υπάρχει χρηματοδότηση από τους γονείς. άρα τσάμπα το άνοιξε το thread. εννοείται είμαι υπέρ της αγοράς imac το λέω κιόλας ανεξαρτήτως τι χρήστης είναι και τι χρήση θα κάνει. απλά είναι λίγο υποκριτικό το όλο θέμα, ή τελοσπάντων έτσι το βλέπω εγώ. εφόσον θέλεις να το πάρεις εξαρχής ποιος ο λόγος να μπει στη διδικασία τύπου δεν ξέρω τι να πάρω και αν θα με βολέψει κτλ κτλ. στην τελική εκεί είναι στα μαγαζιά, και στα εκατομμύρια review στο net.να δεις να δοκιμάσεις. το θέμα είναι αν τα έχει μαζέψει μόνος του τα λεφτά καταλαβαίνει τι θα αγοράσει? ή θα ψωμολυσάξει για κάνα χρόνο απλά για να πάρει imac. για τις απαιτήσεις του κ με ένα pc του μένουν λεφτά για να πάει κανα ταξιδάκι εξωτερικό να ανοίξουν τα μάτια του.20χρονών είναι. εσύ μπορεί να είσαι της άποψης ότι κ μόνο για σερφάρισμα κάνει ο imac. εγώ δεν είμαι όμως, καλό είναι να βγάζεις κ κάτι απ αυτόν, είτε σε φοιτητικό επίπεδο είτε σε δουλειάς. είμαι apple fan αλλά με άλλη λογική. όχι του σωρού, επειδή είναι apple άντε πάρτο. και ξέρεις τι θα συμβεί εαν το πάρει κ δεν τον "βολέψει" .
GiannoS805 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 το διάβασες όλο το post μου ή μπα? ξαναδιάβασέ το κ ξαναέλα. επίσης προφανώς για να μπει στη διαδικασία να ανοίξει post το παιδί δεν είναι σίγουρο. ο καθένας λέει την άποψή του. γιατί για να σου περισσεύουν τόσα όσο κάνει ο 27άρις και να είσαι 20 χρονών αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη λύσει το θέμα αυτοκινήτου, στέγης κτλ. άρα υπάρχει χρηματοδότηση από τους γονείς. άρα τσάμπα το άνοιξε το thread. εννοείται είμαι υπέρ της αγοράς imac το λέω κιόλας ανεξαρτήτως τι χρήστης είναι και τι χρήση θα κάνει. απλά είναι λίγο υποκριτικό το όλο θέμα, ή τελοσπάντων έτσι το βλέπω εγώ. εφόσον θέλεις να το πάρεις εξαρχής ποιος ο λόγος να μπει στη διδικασία τύπου δεν ξέρω τι να πάρω και αν θα με βολέψει κτλ κτλ. στην τελική εκεί είναι στα μαγαζιά, και στα εκατομμύρια review στο net.να δεις να δοκιμάσεις. το θέμα είναι αν τα έχει μαζέψει μόνος του τα λεφτά καταλαβαίνει τι θα αγοράσει? ή θα ψωμολυσάξει για κάνα χρόνο απλά για να πάρει imac. για τις απαιτήσεις του κ με ένα pc του μένουν λεφτά για να πάει κανα ταξιδάκι εξωτερικό να ανοίξουν τα μάτια του.20χρονών είναι. εσύ μπορεί να είσαι της άποψης ότι κ μόνο για σερφάρισμα κάνει ο imac. εγώ δεν είμαι όμως, καλό είναι να βγάζεις κ κάτι απ αυτόν, είτε σε φοιτητικό επίπεδο είτε σε δουλειάς. είμαι apple fan αλλά με άλλη λογική. όχι του σωρού, επειδή είναι apple άντε πάρτο. και ξέρεις τι θα συμβεί εαν το πάρει κ δεν τον "βολέψει" . Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος που τα λες όλα αυτά επαναλαμβάνοντας τοσες φορές την ηλικία μου ναι είμαι 20 χρονών χωρίς πολλές υποχρεώσεις κ δουλεύω (σε βενζινάδικο για να μην νομίζετε ότι είμαι κάνα πλουσιόπαιδο) λογικό είναι να μην ξοδεύω όλο μου τον μισθό κ επειδή θέλω να πάρω έναν υπολογιστή κ θέλω να πάρω κάτι καλό γιαυτό θέλω να πάρω ένα imac τόσο κακό είναι αυτό συγνώμη δηλαδή αλλά το έχουμε κουράσει το όλο θέμα μια ερώτηση έκανα για αυτό όποιος θέλει απαντάει δεν ανάγκασα κανέναν να κουραστεί γράφοντας μια απάντηση καλή η κακή... Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να είστε καλά...
dantouan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Aυτη την στιγμη 27" imac δεν υπαρχουν στην αγορα, και τα 21,5" ειναι ελαχιστα, stock δεν εχει ουτε η infoquest που ειναι και ο αντιπροσωπος. Μονο σε ανεξαρτητο εισαγωγεα μπορεις να στραφεις και να το παρεις και 100-150 ευρω πιο φτηνα. Υ.Γ. : Μην ακους την γνωμη του καθενος, αν σου αρεσει το imac να το παρεις και να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να το μετανιωσεις ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.