tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ποντικι οχι απαραιτητα !!! εκτος και αν εχει γινει σαίνι στο quicksilver :lol: καλωδιο μονο πισω θα βγαίνουν τα καλωδια ειναι καλωδια και ενοχλουν τους περισσοτερους οθονη μπορει να εχει το παιδι απο που μας γραφει? μπορει να εχει laptop portable τρελο το mac mini προοριζεται για σταθερο οχι για μετακινησεις και παλι θα πρεπει να βγαζεις βαζεις καλωδια για να το μετακινησεις και μαζι τους πρεπει να μετακινεις και τα περιφεριακα αλλιως υπαρχουν και τα book και το iMac ειναι αρκετα portable εαν προκειται για εντος οικιας μετακινηση και το παει και στο σαλονι το μονο πλεονεκτημα εαν εννοεις συνδεση με τηλεοραση
GiannoS805 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για mac mini δεν το σκέφτομαι καν... Για book το ίδιο γιατί laptop έχω δεν είναι το ίδιο βέβαια αλλά σταθερό δεν έχω οπότε λέω για imac θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα ώστε να δω τιμές μοντέλα χαρακτηριστικά κτλ αν έχετε κ κάποιο μοντέλο να μου προτείνετε ακόμα καλύτερα... Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Για mac mini δεν το σκέφτομαι καν... Για book το ίδιο γιατί laptop έχω δεν είναι το ίδιο βέβαια αλλά σταθερό δεν έχω οπότε λέω για imac θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα ώστε να δω τιμές μοντέλα χαρακτηριστικά κτλ αν έχετε κ κάποιο μοντέλο να μου προτείνετε ακόμα καλύτερα... Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... τον 21,5 τον φθηνο απο το document store
billidani7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν θες να ξενοιασεις απο format, ανασυγκροτηση δισκων ,ιους, κολληματα,και ολες αυτες τις βλακειες που πρεπει να κανεις στα windows, στρεψου σε mac os. Θα βρεις την υγεια σου.Αυτο εκανα και γω.Εχω εδω και καποιους μηνες ενα mac mini.Διαπιστωσα ποσο κοροιδο ημουν με τα windows. Εφοσον το θες για γενικης χρηση, το mac mini ειναι η καλυτερη λυση και πιο οικονομικη.Το χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα και οχι μονο για γενικη χρηση.τρεχει πολυ καλα τα παντα Photoshop, εργαλεια dvd authoring και τετοια.Μην συγκρινεις με τα δεδομενα των windows. Και μαλιστα εχω το μικρο mini με 2GB RAM. Ειναι τοσο αθορυβο που νομιζεις οτι δεν λειτουργει, και εχει καταναλωση 13wat σε κατασταση ηρεμιας.Ειναι αψογο με λιγα λογια.Και mac mini να μην αποφασισεις να παρεις οποιο imac επιλεξεις θα εισαι αρχοντας
GiannoS805 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το ίδιο υπάρχει νομίζω κ σε 27αρι αν δεν κάνω λάθος?
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το ίδιο υπάρχει νομίζω κ σε 27αρι αν δεν κάνω λάθος? ναι αλλα ειναι θεμα τσεπης και θελει μερικες βδομαδες παραπανω για να ερθει...
GiannoS805 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα αν αποφασισω να τα δωσο δε θα κολοσο στα 100 κ στα 200 ευρώ παραπάνω
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ο φθηνος 21 με τον φθηνο 27 εχουν διαφορα 420 ευρω
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ...επειδη... να λεμε και καμια κουβεντα παραπανω οχι να τα πεταμε ετσι απλα... :mad: το παιδι ειπε τι κανει στο pc κι εγω εβγαλα συμπερασμα οτι καλο θα ηταν να τον παρει. Ολα τα υπολοιπα εχουν ειπωθει εκατομμυρια φορες εδω μεσα.
GiannoS805 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα με έχετε βάλει σε σκέψεις... Το θέμα είναι οτι αν δε με βολέψει ο imac τι γίνετε πάνε χαμένα τα λεφτά... Δεν το νομίζω βέβαια αλλά υπάρχει περίπτωση να γίνει κ κάτι τέτοιο...
Simewn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα πάρω το iMac 21.5" με την ΑΤΙ.Κοστολογείται 1429€. Είναι ακριβώς το ίδιο με το επόμενο μοντέλο των 27" στα πάντα (εκτός οθόνης), και για μένα αποτελεί την καλύτερη αγορά αυτή την στιγμή σε σχέση απόδοσης τιμής. Διαφορετικά θα έπαιρνα το mac mini.Αν είχα οθόνη δεν θα το σκεφτόμουν καν, αλλά δυστυχώς κάηκε.... Να μην σε βολέψει λες; Μα αυτό είναι το δυνατό του σημείο, εκεί είναι που δεν θα έχεις πρόβλημα και αυτό είναι που κρατά όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή με το macos στο να μην αλλάζουν το σύστημά τους με κάτι διαφορετικό. Ειδικά τώρα που μπορείς να περάσεις κανονικά τα windows , για να παίξεις κανά παιχνιδάκι που δεν υπάρχει στο μακ πχ, δεν υπάρχει κάτι να προβληματίζει. Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος, είναι το κόστος του μηχανήματος σε σχέση με το τί θα έπαιρνες με τα ίδια λεφτά σαν χαρακτηριστικά (και όχι σαν μηχάνημα στο σύνολο) , αν τα αγόραζες μόνος σου και τα συναρμολογούσες φτιάχνοντας ένα pc με windows. Πάντως επώνυμα μηχανήματα παρόμοιας σχεδίασης και λογικής, αλλά με windows , υπάρχουν και κοστίζουν τα ίδια και περισσότερα από το iMac.Αν γνωρίζεις κάποιον που έχει ένα ρώτα τον αν είναι καλό και πόσο το πήρε
GiannoS805 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω οθόνη αλλά δε ξέρω ψήνομαι πολύ για imac 27αρι έχω κολλήσει
Heatspreader Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 με λίγα λόγια εαν δεν ασχολήσε με video editing,μουσική, προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνων, δεδομένων και πολλά άλλα παρεμφερεί, που σημαίνει ότι θα υπάρξει απόσβεση των χρημάτων μέσω της επαγγελματικής χρήσης του υπολογιστή τότε τι να τον κάνεις τον imac? Να δουλεύει σε ένα πιο ευχάριστο και έξυπνο περιβάλλον. Το δουλεύει μπορεί να είναι από ένα απλό σερφάρισμα στο Ιντερνετ ή ακόμα και αυτά που λες. Γιατί πρέπει δηλαδή να σου βγάζει δουλειά το Mac?
damastes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχω οθόνη αλλά δε ξέρω ψήνομαι πολύ για imac 27αρι έχω κολλήσει o 27αρης δεν έχει πρόβλημα με την οθόνη που δεν έχει λυθεί ακόμη? http://www.tuaw.com/2010/02/01/apple-acknowledges-continuing-27-imac-screen-issues/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.