Προς το περιεχόμενο

Αγορά iMac

GiannoS805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στις τελευταίες μέρες κάτι με έχει πιάσει κ ψάχνω για imac αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνω σωστή επιλογή... Μετά από την αγορά του iphone 3gs έχω πωρωθεί με apple δε ξέρω γιατί... :P Μήπως μπορεί να με φωτίσει κάποιος?

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα στις τελευταίες μέρες κάτι με έχει πιάσει κ ψάχνω για imac αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνω σωστή επιλογή... Μετά από την αγορά του iphone 3gs έχω πωρωθεί με apple δε ξέρω γιατί... :P Μήπως μπορεί να με φωτίσει κάποιος?

είναι επιδημία.. έτσι συνήθως ξεκινάει με ένα ipod ή ένα iphone ... :lol:

το αν είσαι σίγουρος για την επιλογή έχει να κάνει με τις ανάγκες σου, εαν οι ανάγκες σου (είτε μελλοντικές είτε προσωρινές) καλύπτονται από έναν imac τότε έχει καλώς. εαν υπερ-υπερ καλύπτονται μάλλον έχεις φάει ένα κολληματάκι απλά με την apple.. εαν έχεις ήδη pc πολλά χρόνια και το έχει σιχαθεί η ψυχή σου τότε πάλι έχεις μια καλά δικαιολογία..αλλά αν δεν το έχεις ανάγκη και δεν σου περισσεύουν λεφτά τότε θα είσαι από αυτούς τους τύπους που δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν το νοίκι κ παν κ αγοράζουν porche.. αν έχεις λεφτά τότε βουρ..

Δημοσ.

για τι χρηση το θες? ποσα χρηματα προτιθεσαι να διαθεσεις? τι pc εχεις τωρα και ποσο

εισαι ευχαριστημενος με αυτο.... φωτισε μας εσυ πρωτα λιγο παραπανω να σε φωτισουμε

και μεις... :devil::devil:

Δημοσ.

Ο λόγος που θέλω να το πάρω είναι γιατί δεν έχω σταθερώ υπολογιστή έχω ένα λάπτοπ κ του έχω πετάξει τα ματιά έξω.... Κ αφού θα πάρω που θα πάρω ας πάρω κάτι καλό

Δημοσ.

Το δίλημμα για το αν θα πάρει κάποιος mac έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στο insomnia. Στην αρχή ποστάρουν αυτοί που σου λένε να πάρεις mac με κλειστά μάτια, μετά μπαίνουν στη κουβέντα κάποιοι που τα χώνουν στην apple, μερικοί που συσχετίζουν τη σεξουαλικότητα με το pc που έχεις, μπλέκονται λέξεις οπως funboy, gay, μικρομαλακή και το θέμα κλειδώνεται.

Ψάξε και βγάλε μόνος σου άκρη για το αν θα πάρεις ή όχι.

:P

Δημοσ.

είναι πολύ απλά τα πράγματα, εαν έχεις τα χρήματα το παίρνεις.

εαν όχι πας σε pc πιο φτηνό και ίσως πιο ανώδυνο ψυχολογικά στο να του πετάς τα μάτια έξω και να αλλάζεις τα parts κ ότι άλλο σου κατέβει.τώρα για γενική χρήση και με pc των 500ευρώ είσαι καλά. το να πάρεις ένα imac μόνο κ μόνο επειδή γουστάρεις apple πλέον είναι καθαρά θέμα χρημάτων.

το θεωρώ χαζό όμως πχ να έχεις ένα αυτοκίνητο που πιάνει 260χλμ την ώρα κ εσύ να το πηγαίνεις με 60. με λίγα λόγια εαν δεν ασχολήσε με video editing,μουσική, προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνων, δεδομένων και πολλά άλλα παρεμφερεί, που σημαίνει ότι θα υπάρξει απόσβεση των χρημάτων μέσω της επαγγελματικής χρήσης του υπολογιστή τότε τι να τον κάνεις τον imac?

υπάρχει βέβαια κ η κατηγορία που παίρνει τα χρήματα από τη μαμά κ το μπαμπά και καλά κάνει (δεν κρίνω) κ έχει το pc για facebook, youtube και ταινίες. αυτά τα απλά τα κάνεις κ με λίγα χρήματα. βέβαια με imac πουλάς μούρη.

σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις απλά να ξέρεις ότι με τον imac θα ξεγνοιάσεις από θέματα κρασαρισμάτων, αστοχιών λειτουργικού κτλ. αλλά συνήθως αυτά τα προβλήματα και γενικότερα τα προβλήματα στα windows συμβαίνουν όταν το τσιγκλάς κ λίγο το pc. με γενική χρήση σε κανένα δεν θα είχες πρόβλημα ούτε imac ούτε pc. απλά ο imac μπορεί να σε ιντριγκάρει κ να σε πάει λίγο παραπέρα κ να σου τη δώσει κ να ασχοληθείς με κάτι παραπάνω.΄λόγος της φιλικότητας του περιβάλλοντος του. βέβαια μη τρελαθούμε εαν το χεις το θέμα κ με windows κ linux θαύματα κάνεις..

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι?Αν σου πούμε εδώ, να μην πάρεις τον iMac θα μας ακούσεις?Αν ναι, τότε μην τον πάρεις....

Το iPhone ποιόν ρώτησες για να το πάρεις?(Εχεις κάθε δικαίωμα που το πήρες αλλα πιστεύω για να ρωτάς εδώ δεν είσαι θύμα του marketing και οτι και να σου πούμε εμεις θα κάνεις το δικό σου οπότε....)

Εκτος και το έχεις αποφασίσει και θέλεις από εμας να σε επιβεβαιώσουμε....

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω κάτι?Αν σου πούμε εδώ' date=' να μην πάρεις τον iMac θα μας ακούσεις?Αν ναι, τότε μην τον πάρεις....

Το iPhone ποιόν ρώτησες για να το πάρεις?(Εχεις κάθε δικαίωμα που το πήρες αλλα πιστεύω για να ρωτάς εδώ δεν είσαι θύμα του marketing και οτι και να σου πούμε εμεις θα κάνεις το δικό σου οπότε....)

Εκτος και το έχεις αποφασίσει και θέλεις από εμας να σε επιβεβαιώσουμε....[/quote']

Το iPhone απλά το έπιασα στα χέρια μου κ μ άρεσε κ έτσι το πείρα όχι από τα λεφτά του μπαμπά από τα δικά μου δεν είμαι 16 χρονών είμαι 20 δε λέει κάτι αυτό αλλά οκ... Όσο για το iMac έκανα αυτή την επιλογή για να έχω το κεφαλή μ ήσυχο... Δεν είπα ότι θα το πάρω αύριο απλά κάνω μια έρευνα για το τι θα πάρω στην τελική... Όταν είπα γενική χρήση δεν εννοούσα facebook μόνο... Θέλω Έναν υπολογιστή για ταινίες μουσική κ επεξεργασία φωτογραφιών εντελώς ερασιτεχνικά... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Πάρτον δεν θα το μετανιώσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η εμπειρία του να δουλεύεις σε mac σε αποζημιώνει.

Δημοσ.
ή παρε mac mini!

αν παρεις mac mini τοτε θα πρεπει να υπολογιζεις οτι θα πρεπει να παρεις και

πληκτρολογιο και ποντικι και οτι δεν θα εχει καμερα , ηχεια , οθονη ...

ακομα και αν τα παρεις ολα αυτα θα φτασεις τα λεφτα που θα εδινες

στον iMac , θα εχεις χαμηλοτερες επιδοσεις και πολλα καλωδια...

Δημοσ.
εγω ειμαι υπερ του να αποκτησεις εναν Imac

...επειδη...

να λεμε και καμια κουβεντα παραπανω οχι να τα πεταμε ετσι απλα... :mad::mad::mad:

Δημοσ.
αν παρεις mac mini τοτε θα πρεπει να υπολογιζεις οτι θα πρεπει να παρεις και

πληκτρολογιο και ποντικι και οτι δεν θα εχει καμερα , ηχεια , οθονη ...

ακομα και αν τα παρεις ολα αυτα θα φτασεις τα λεφτα που θα εδινες

στον iMac , θα εχεις χαμηλοτερες επιδοσεις και πολλα καλωδια...

πληκτρολογιο ναι

ποντικι οχι απαραιτητα

καλωδιο μονο πισω θα βγαίνουν

οθονη μπορει να εχει το παιδι απο που μας γραφει?

portable τρελο

και το παει και στο σαλονι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...