stefos4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά έχω αγοράσει αυτή την κάρτα XFX GEFORCE 9800GT 512MB DDR3 PV-T98G-YNF CUDA PCI-E RETAIL και δεν γνωρίζω πως να την συνδέσω με το τροφοδορικό. Την βάζω στην υποδοχή PCI EXPRESS x16 και όταν ανοίγω το pc δεν ανοίγει η οθόνη. Μέσα στο κουτί είχε ένα μετατροπέα για την οθόνη και ένα καλώδιο. Το καλώδιο συνδέει την κάρτα γραφικών με την Motherboard και όχι με το τροφοδοτικό. Πάνω στην κάρτα γραφικών δεν υπάρχει υποδοχέας που να δέχεται καλώδια του τροφοδοτικού. Το PC μου είναι Intel Pentium CPU 2,80 GHz, 2,79 GHz, 2.00 GB RAM, 32 Bit CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock 775Dual-880Pro (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) System Memory 2048 MB Motherboard Chipset VIA Apollo PT880 Pro Original Clock 2800 MHz Maximum Power 130 - 163 W (depending on clock speed) Πως θα συνδέσω την κάρτα με το τροφοδοτικό? Υπάρχει πάνω στην κάρτα υποδοχέα και που βρίσκεται? Αυτή η κάρτα χρειάζεται και άλλο αντάπτορα για την συνδέσω με το τροφοδοτικό? Σορρυ παιδιά είμαι λίγο αρχάριος με τα pc και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει.
nickelodeon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Την κάρτα θα την τροφοδοτήσεις με ρεύμα από εδώ, πιθανών να χρειαστείς ένα τέτοιο ανάλογα με το πόσο παλιό είναι το τροφοδοτικό σου, εάν δεν έχει δηλαδή PCI 6PIN connector
jakegate7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 στην εικόνα από πάνω η τροφοδοσία μπαίνει κάτω δεξιά στην κάρτα αν το τροφοδοτικό σου δε έχει καλώδιο με 6 pin που να μπαίνει εκεί τότε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ edit:με πρόλαβαν
stefos4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 η κάρτα που έχω αγοράσει είναι αυτή εδώ δεν έχει υποδοχέα 6pin όπως η παραπάνω, οπότε τη κάνω τώρα?
nickelodeon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 από eshop την πήρες? έχει την ίδια ακριβώς φωτογραφία, επίσης γράφει "Τώρα με την νέα XFX GEFORCE 9800GT με τεχνολογία HD ανοίγει ο δρόμος για την ψυχαγωγία και τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, μικρότερο μέγεθος και την λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τους προκατόχους του..." πιθανών να μην χρειάζεται καθόλου τροφοδοσία από το τροφοδοτικό και να παίρνει το απαραίτητο ρεύμα από την PCI-E της μητρικής. Πιθανών το πρόβλημα να είναι στην σύνδεση κάρτας γραφικών με την οθόνη, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει, δοκίμασε την σε άλλο υπολογιστή (αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο), αν δεν δουλεύει τότε επέστρεψε την πίσω.
stefos4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Όπως είπα και στο πρώτο post μαζί με την κάρτα γραφικών και τον αντάπτορα μέα στο κουτί είχε και ένα καλώδιο.. το καλώδιο ξεκινάει από ένα κοινό σημείο(άσπρο/μαύρο) και μετά χωρίσετε σε δύο καλώδια. Η μία άκρη δυνδέτεαι στην κάρτα γραφικών και η άλλη σε μία υποδοχή PCI EXPRESS στην μητρική. Έχει σημασία να κάνω αυτή την σύνδεση ή είναι περιττό? Έχω δύο λογισμίκα μέσα στο σύστημα, μήπως φταίει αυτό? ps: Στα guide σημειώματα για το πως θα βάλουμε την κάρτα γράφικών στην μητρική έχουν τον τρόπο με την άλλη έκδοση με τον υποδοχέα 6pin και μπευρδεύουν τους αρχάριους χρήστες( σαν κι εμένα), έβλεπα τις εικόνες και δεν καταλάβαινα πως γίνεται η σύνδεση. ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.