Maldino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 1.55V απο το CPU-z, θερμοκρασιες ΦΟΥΛ 30 βαθμοι με coolermaster v8. Δεν ασχοληθηκα να τον σταθεροποιησω εντελως για αρκετες ωρες ακομα αλλα για ψιλη χρηση αυτην την στιγμη ειναι οκ. Αλλα εννοειτε θα ασχοληθω οταν μπορεσω να ειμαι καλυμμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 1.55V απο το CPU-z, θερμοκρασιες ΦΟΥΛ 30 βαθμοι με coolermaster v8. Δεν ασχοληθηκα να τον σταθεροποιησω εντελως για αρκετες ωρες ακομα αλλα για ψιλη χρηση αυτην την στιγμη ειναι οκ. Αλλα εννοειτε θα ασχοληθω οταν μπορεσω να ειμαι καλυμμενος. ενταξει δεν δινεις λιγο ρευμα αλλα οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ καλες σιγουρα πηγαινει παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Aπο θεμα ρευματος η overclocking . Το θεμα μου ειναι να ειναι σταθερος,(αλλα και τα 4Ghz φυσικα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Aπο θεμα ρευματος η overclocking . Το θεμα μου ειναι να ειναι σταθερος,(αλλα και τα 4Ghz φυσικα ) αμα στα 1,55 τον εχεις στα 3.9 και σου βγαζει intel burn test, occt κτλ με maximum 30 βαθμους μπορεις να πας φανταζομαι πολυ παραπανω σε συχνοτητα αλλα και σε ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.